• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

genelde 3-6 aldım canım ama ilk zamanlarad lazım olacak
o sınırı bilmek lazım bir kaç tane 0-3 lazım olur herhalde
ilk zamanlar patikli kullanlıyormuş
ama uzarsa keserr tığla işlersin çok da güzel olur :)
kadife çok şık canım
ama penye daha sağlıklı diye sordum doktora hemşirelere sor istersen daha ii bilirler

başladık canım da ne zor ya cahillik ne alcağımı bilmiyorum :1:
çok şey de almk istemiyorum
tulumları çok seviyorum 1-2 tane de ondan alsam
3-4 tane de pantolan alsam yeter herhalde
yetemzse babsını gönderirim çocuğum açıkta kaldı git bişeyelr al derim :1:

Sorma cahillik çok zor o bende de var....
Annem sağ olsun onun tecrübelerinden faydalanmayı düşünüyrm artıkkk:1::1::1::1::1::1::1:tabi unutmadıysaaaaa aradan 25 sene geçtiiiiii ya neyseee

olsun ama bende alışverişe başladığımda çok abartmayı düşünüyrm,zümrem geçen yıl doğum yaptı çok çok almış 1 hafta bile giydirmedği eşyaları varmış kızının

günaydın anneler...
hafta sonu giremedim nete özledim sizi valla:1:
12 nisan perşembe günü detaylı ultrasona giricem kısmetse hayırlı haberler alırım inşallah

etraftan duyduğum deneyimlere görede çıt çıtlı body ler çok kullanılıyormuş birde tulumlar ben en çok tavşanlı kadife tulumlar var onlardan almak istiyorum ama nerde bulurum bilemedim çok şirin duruyorlar.öğlen iş yerim alışveriş merkezine çok yakın bornoz gibi ynei doğanlar için havlular var şapkalı onlardan alıcam. gördükçe dayanamıyorum valla :)

günaydın anneler...
hafta sonu giremedim nete özledim sizi valla:1:
12 nisan perşembe günü detaylı ultrasona giricem kısmetse hayırlı haberler alırım inşallah

Günaydın canım hoşgeldinnnnnn
inşallah cnım iii haberlerle gelirsinnnn
benimde 16 nisan pazartesi ayrıntılı ultrasonummmmm

Allah YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR YİNE İNŞALLAHHHHHHHHHH

bi pıt pıt yapıyo ama devamı gelmiyo, göbeğimin bi tarafını sertleştiriyo mesela o kadar yalvarıyorum hadi diğer tarafa geç diye tınmıyo beni:1:
kim bilir ne hareketler yapıyodur da ben hissetmiyorumdur.

alışverişe ben de 6 aydan sonra başlamayı düşünüyorum, mobilya mutfak eşyası vs. bütün alışverişi 1 haftada yapmıştım evlenirken, bebeği de 3-5 günde hallederim elimde listeyle

etraftan duyduğum deneyimlere görede çıt çıtlı body ler çok kullanılıyormuş birde tulumlar ben en çok tavşanlı kadife tulumlar var onlardan almak istiyorum ama nerde bulurum bilemedim çok şirin duruyorlar.öğlen iş yerim alışveriş merkezine çok yakın bornoz gibi ynei doğanlar için havlular var şapkalı onlardan alıcam. Gördükçe dayanamıyorum valla :)

bebe mağzalarında herşey bulunabilir bence ,
bende o bornoz tarzı şeylere bayılıyrmmmmm
ama hnnüz hiç bişey almadım kızımaaaaaaa

bi pıt pıt yapıyo ama devamı gelmiyo, göbeğimin bi tarafını sertleştiriyo mesela o kadar yalvarıyorum hadi diğer tarafa geç diye tınmıyo beni:1:

alışverişe ben de 6 aydan sonra başlamayı düşünüyorum, mobilya mutfak eşyası vs. bütün alışverişi 1 haftada yapmıştım evlenirken, bebeği de 3-5 günde hallederim elimde listeyle

aslında ben erkenden alışveriş yapma taraftarı değilim..uğursuzluk getirir diye korkuyorum,6.aydan sonra almaya başlarım heralde..insab görünce dayanamıyo tabi dimi:) cici cici almak ister herşeyden..

valla ben dayanamıyorum :)
azcık aldım bişeyler daha neki bir sürü alıncak şey var :)

uğursuzluk olduğunu düşünmüyorum Allaha emanett

cANIM BENİMDE HEP SAĞ TARAFIMDA SAĞ TARAFIM DAHA ŞİŞİK DURUYOOOOO
SANIRIM DAHA KÜÇÜK OLDUKLARI İÇİN DAHA DEVAMINI GETİREMİYORLAR YORULUYOLARDIR ANNESİİİİİİİİİ
NAPALILM YİNE BEKLİYCEZZZZ 1 AYA KADAR NETLEŞTİRİRLER SANIRIMMMMMM:1::1:

SANIRIM DAHA KÜÇÜK OLDUKLARI İÇİN DAHA DEVAMINI GETİREMİYORLAR YORULUYOLARDIR ANNESİİİİİİİİİ

benımde tam gobek delıgımın oralarda pıtpıt yawrum .. yada dıyorumm canı sıkıldı kordonunu çekiştiryor.. yaramaz kuzum benımm ultrasondada zaten kordonu bacak arasındaydı gostermedıı :nazar::nazar::nazar:

iyi olsunlar da ne zaman keyfi gelirse o zaman tekmelesin:9::9:

Günaydın canım hoşgeldinnnnnn
inşallah cnım iii haberlerle gelirsinnnn
benimde 16 nisan pazartesi ayrıntılı ultrasonummmmm

Allah YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR YİNE İNŞALLAHHHHHHHHHH

inşallah canımm kızlarmızı net görebilicek miyiz acaba çok merak ediyorum:49:
sende cd veriyolar mıymış ve ücreti ne kadar dediler canım tabi bir sakıncası yoksa:31:

Merhabalar güzel annelerr
cinsiyetler belli oldumu???
anchusanın,turamitin cinsiyeti ne merak etttim diğerlerinizin?

merhaba kizlar sizi gorunce icim kipir kipir oldu hamis gunlerim aklima geldi ben de 2010 eylul annesiyim.hepinize iyi dogumlar Allah bebislerinizi sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Slm kızlar...

Ben 62 kiloyla hamile kaldım sonra mide bulantılarından 58 kiloya düştüm.
Şu an 61 im ..yani -1 kilodayım:)))) 5 inci ayıma yeni girdim...hala ara ara mide bulantıları devam ediyor...
Kontroller için Vakıf gurabeya gidiyorum.doktorum %90 kızın olacak dedi:3:
% 10 luk yüzünde mavimi alayım pembemi alayım bilemedim:)))):12:

inşallah canımm kızlarmızı net görebilicek miyiz acaba çok merak ediyorum:49:
sende cd veriyolar mıymış ve ücreti ne kadar dediler canım tabi bir sakıncası yoksa:31:

İnşallah canım net görürüz bende çok merak ediyrm nası dieeeeee
Canım CD olayını sormadım ama ayrıntılı ultrason için ek bi ücret ödeyecekmiyim die sorduğumda 5tl demişlerdi şaşırdım....
acaba yalnış mı die merak ediyrm bendeeeee

Merhabalar güzel annelerr
cinsiyetler belli oldumu???
anchusanın,turamitin cinsiyeti ne merak etttim diğerlerinizin?

mrb canımmm
Anchusa nın kontrolü yarın
turamitte uzun zamandır uğramıyorrrr

Günaydııınnn, gerçi öğlen oldu ama anca girebildim nete, malum hafta başı, işler birikmişti. Bende ilk kez bu gece hafif kıpırdanmalar hisstemeye başladım, sanırım ebbektir. Normal zamanlardan farklıydı çünkü. Bakalım, heyecan bastı. Bu aralar ne çok tuvalete gidiyorum bi bilseniz sizde de var mı aynı sorun?

Slm kızlar...

Ben 62 kiloyla hamile kaldım sonra mide bulantılarından 58 kiloya düştüm.
Şu an 61 im ..yani -1 kilodayım:)))) 5 inci ayıma yeni girdim...hala ara ara mide bulantıları devam ediyor...
Kontroller için Vakıf gurabeya gidiyorum.doktorum %90 kızın olacak dedi:3:
% 10 luk yüzünde mavimi alayım pembemi alayım bilemedim:)))):12:

valla canım benim de arada bulantı oluyor ama çok azaldı çok şükür tiksindiğim şeyler oldu onları tabi hala yiyemiyorum.
banada %90 kız demişlerdi canım ama bu hafta %100 kız oldu miniğim senin de büyük ihtimal öledir. %90 lık bir oran az değil:34:
sen al pembleri ben başladım valla almaya o kadar güzel şeyler var kii kızlar için

Temizliği ve bakımı için gerekenler;

Islak mendil ve temizleme havluları
Şampuan, sabun, bebek losyonu, pişik kremi, pamuk
Bebek termometresi
Alt değiştirme örtüsü
Bebeklere özel tırnak makası
Beslenmesi ve uykusu için gerekenler;

Farklı çeşitlerde biberon ve biberon emziği
Bir kaç farklı emzik çeşidi
Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
Biberon ısıtıcısı ve biberon taşıyıcısı
Diş kaşıyıcı