• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar yaa şimdi farkettim benim bebişim çok aşağıda sanki yaa göbek deliğimin altından başlıyo kasıklarımın taa altlarına kadar taş gibi yaa (afedersiniz ama) tuvaletimi yaparken sanki rahmim aşağıda gibiydi korktum yaaa:18:

benimde öle cnm ama problem değil. Zaten önemli bişey olsa söler doktorun.

günaydınn herkesee gece çok komik bir durum oldu paylaşayım dedim.. sağ tarafımda bir ağrı öle bir ağrı ki ağlamaya başladım.. eşim ne oldu dioo ağlıyorm ben ne oldu dio telaşlandı bu çocuk benim böbreğimi yiyor diyerek ağlamaya devam ediyorum eşim önce şaşırdı sonra baktı ben ciddiyim gülmeye başladı o güldükçe ben daha çok sinirlenip ağlıyorum 15 dk sonra falan geçdi ama o an kabusdu aksam eşim anlattı anlattı güldük sonra gerçekten komikti ama benim kızım böbreğimi yiyormus arada dün öğrendik:):)

yazıkk ac kalıo demekkıı:)) neden yıyomuss kıı :18::18::18::18:

günaydınn herkesee gece çok komik bir durum oldu paylaşayım dedim.. sağ tarafımda bir ağrı öle bir ağrı ki ağlamaya başladım.. eşim ne oldu dioo ağlıyorm ben ne oldu dio telaşlandı bu çocuk benim böbreğimi yiyor diyerek ağlamaya devam ediyorum eşim önce şaşırdı sonra baktı ben ciddiyim gülmeye başladı o güldükçe ben daha çok sinirlenip ağlıyorum 15 dk sonra falan geçdi ama o an kabusdu aksam eşim anlattı anlattı güldük sonra gerçekten komikti ama benim kızım böbreğimi yiyormus arada dün öğrendik:):)

:1::1::1: ben de çok güldüm:)))

günaydın arkadaşlar şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırmanızı söyledi dr.

Günaydın güzel annelerrr:) mommy anlatırken ben ağlıyodum valla otobüsteyi,m bide reziliğe bak:) valla benimde gece uykularım iyice bölük pörçük oldu. Bu sefer sabah uyanamıyorum. Sanırım ben seneye istesemde çalışamıcakmışım çok düşkünümdür uykuma. Karnım gene davul gibi bu sabah. Buarada eşimin kuzeni doğum yaptı çarşamba epidural. İlk gün biraz ağrısı vardı dün gittik lingir lingir geziyor. Ama bebişimiz bir güzel kızlar insan yanından ayrılınca özlüyor. Perdeyi açtım güneş girsin diye bu şaşkın gözlerini kırpıştırıyor açıcam diye uğraşıyor. Ayyy bende istlyorummmm

günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişi sormak istiyorum ben benim fena halde kabızlık sorunum var benim gibi olan var mı

günaydın arkadaşlar nasılsınız size bişi sormak istiyorum ben benim fena halde kabızlık sorunum var benim gibi olan var mı

benimde inanılmaz war içdiğimiz vitaminlerin yan etkisiymiş öle dediler ben 1 haftadır sabah aç karnına kayısılı activia yiyorum 2 günden sonra etkisini gördüm canım tavsiye ederim.. doktoruma söledim sorunumu sabah uyanınca ılık suya limon sık iç dedi benim midemi bulandırıyor içemiyorum

arkadaşlar çok çok teşekkür ederim hepinize bugün bu söylediklerinisin hepsini deneyecem bakalım artık :))= bide sabaha kadar tuvaletten gelmiyomuşum

yok sanmam bende çok çok zorlanıodum çok uzun zaman geçiriyodum hatta daha sonra göbeğim iniyordu hamile değilmişim gibi:) herkesin metobolizması farklıı o yüzden dene sana hangisi iyi geliyorsa onu yap

GÜNAYDIN kızlar dün şeker yüklemem vardı henüz sonuçları çıkmadı bebişim 616 gram olmuş herşey yolunda sezeryan ve herşey normal gittiği takdirde 10 unda doğum olabilirmiş :)
birden heyecan sardı artık öbür aydan sonra 2 haftada bir kontroller olacakmış yaklaşıyoruz sanıyorum yavaş yavaş sona :)
toplamda 4,5 kg almışım böle kızlaar

kızlar herkese günaydın....benim Allah kısmet ederse kızım olacak ve ismini Alya koymak istiyorum...sizce nasıl?

günaydın canm alya güzel bir isim benimde listemde wardıı içine siniyor ise bence koy.. bide aile fertlerinden herkes yorum yapıo kafanı karıstırmalarına izin werme eşin ile sen içinize sindirdsiyseniz koy bence
bende kızımın adını VENÜS koymak istiyorum sahne ismi gibi diyor çevremdekiler sinir oluyoruum o yü<den hala ismi yok

eos59, Urbetemhem, didem_0101, sorcieree82, gulrose1983, tentation, suksuk, pamukb
günaydın güzel anneciklerrrrrr gününüzzz çok ama çok güzel geçsin inş.
Gçemişe bakıp geliyorum hemencik

Son düzenleme:
Back
X