Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar oğlumun park yatağıda geldi nihayet fotosunu ekleyeyim güzel mi siz ce :)Eki Görüntüle 448298![]()
kızlar oğlumun park yatağıda geldi nihayet fotosunu ekleyeyim güzel mi siz ce :)Eki Görüntüle 448298![]()
evek küçük bebek olacak galiba dedi doktor, dün yemekten sonra denedim sola yatmayı artık hep öyle yapıyım barii. Inşallah sağlıklı doğarlar canım bi kaç kişide benim moralimi bozdu şimdi 800 ise 2 kilo bile doğmaz dediler ama takmamaya çalışıyorum tansiyon ve stresde etkiliyormuş sanırım.
canım ben bir siteden bulmuştum bulabilirsem yine linki atarım. Biri melek şeklinde simli içinde lavanta olan magnetti canım diğeri başka bir sitede gördüğüm keçeden yapılmış hatıralıklardı. Hayvan figürlü ve kundakta bebek figürlü (bebek sepeti ile takımdı) kapı süsü yine keçeden yapılmışlara gidiyor aklım, herkes tüllü tüylü yapıyor... ayrıcalığım olmalı hep))
MASALLAHH SIZEEEE 27 Haftalık 7.ay olmuyormu yaa??bızde tatıldeyız ama bana tatıl zehır oldu kulagıma su kac oda odem yaptı ınsallah bıran once gecer kızında artık 1 kılo olmusturr kesınnn
MASALLAHH SIZEEEE 27 Haftalık 7.ay olmuyormu yaa??bızde tatıldeyız ama bana tatıl zehır oldu kulagıma su kac oda odem yaptı ınsallah bıran once gecer kızında artık 1 kılo olmusturr kesınnn
canım ben bir siteden bulmuştum bulabilirsem yine linki atarım. Biri melek şeklinde simli içinde lavanta olan magnetti canım diğeri başka bir sitede gördüğüm keçeden yapılmış hatıralıklardı. Hayvan figürlü ve kundakta bebek figürlü (bebek sepeti ile takımdı) kapı süsü yine keçeden yapılmışlara gidiyor aklım, herkes tüllü tüylü yapıyor... ayrıcalığım olmalı hep))
bendevlete gdıyorum ozel olmadıgı ıcınn hıc bukonuyaa grmedı bıle cok yogun beyefendı ultrasona bıle ayda bır bakmıoo canı nezaman ısterse![]()
selam tatlı annişler ve bebişler naberrr.... sıkıntısı olan yoktur inş.. bende dünden beri ağrılar var yaaa kasık bölgelerim ağrıyo ama genelde kızımın ayakları aşağıda olunca öle oluyo yukarı çıkınca ağrılarda geçiyo dün bi aşerme tuttu dünya yol gittik yürüdük eşimle çok ağrım oldu sonradan korktum.... şimdide cnm bulgur pilavı çekti acayip onu yapıyorum:) kızımda arada bi tepikliyo beni işte .. sizden ne var ne yok annişler![]()
selam kızlaaaaarrrrr!! :))) nasılsınız bugün? sıcaklarla başımız dertte, vallahi geçen gün teras keyfi yaptım, sudan çıkmadım duş alıyorum çıkıyorum kuruyorum, kolumu bacağımı hortumla yıkıyorum yemin ederim banyodan çıkıyorum yine kuruyum!!... Allah yardımcımız olsun.. evde olanlar klimayı açıp otursunlar burnumu dışarı çıkarmam evde olsam))))))) ama iyi ki klimalı yerdeyim.. yine de şanslıyım..
Aaa bir de fotomuzu ekleyelim Lara'mla son halimiz)Eki Görüntüle 448190
benim de canım bulgur pilavı çekti bugün yaptım yedim, sana da afiyet olsun.
Ağustos değil de Eylül başı gelirse benden mutlusu olmaz. Bayram ertesi hemen doğursam, çok sabırsızlanıyorum. Tabi sağlıklı olsun inşallah.
OFF hamilelik nezor muş kızlar yaa dişim ağrıyor pöçük kemiğim ağrıyor kaşıntıdan yaralar oldu vücudumda çok kilo aldım kıyafet giyemiyorum berbat ve pasaklıyım daha neler neler ben bidaha hamile kalmak istemiyorum annem bile diyor nolur hamile olma bidaha şükür bi kız bi oğlan yeter inşallah sizler nasılsınız