2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selamlaaarrrrr
Yarın dr kontrolüm var ve benim hast. karşı da allahııım şimdiden stresi sardı:18::18:
bizim rand. saat 2 de de biz kahvaltıyı eder çıkarız artık ancak yetişiriz,inş. herşey yolunda oğlun da maşallah annesi gibi
laflar duyarım yoksa huuuu hanııım sen almışsın 12 kilo da çocuk kedi gibi derse ben naparııımmmmmm:26::26:

Güzellik konuşulmuş bu arada ben de kendimi godzilla gibi hissediyorum hiç de kibarcacık bi hamile değilim
bi de dizilere baktıkça ruhum daralıyor İffet hamile mesela kadının karnına bi yastık koymuşlar o kadar
RTÜK şikayet edicem valla hamilelerin siniri bozuluyor diye
kilo milo yok sanki,hamileler öyle görünüyor:47::47:

Bu arada ben saçımı boyattım dip boya yaptırdım çünkü benim uçlar sarı balyaj,temel rengi kahve :49::49:
bi de dipten siyah gibi çıkınca iğreti duruyordu,geçen hafta gidip dip boyattım,kestirdim azıcık bişeye benzedim yani

ya ben çok mu kilo almışım sen 26 ben 25 haftalığım...bide biliyomusun ben bu ay almışım hemde 5 kilo birden inan yediğim yemeği bi görsen yemiyorum bşey ,iştahım pek yok meyve yiyorum genelde ama bilmiyorum niye böyle oldu...of dediğin gibi herkes kendinebakıyo kızlar saçlar başlar mini etekler ay yok ben kafayı yedim galiba:27::27:

ben de 23 25 arası cok kılo aldım bırden ama suan daha ıyıyım o zamana gore.2 kılo aldım bıraz verdım zaman zaman.bu sac olayına gelınce ya ınsan yoruluyor.okul kapandı ama sınavlarımız var bızım de ben de tepeden topluyorum gıdıyorum ama toplarken ucunu asagıya alıyorum sonraa:))) guzel suslu puıslu toka takıyorum sonra gunes kremı hafıf makyaj bır de pembe allık falan gayet ıyı oluo:))) fonle ugrasamam yoksaaa

:1::1: ben de hepsini bu ay aldım cnm. 3 kilo falan almıştı. bu ay pat diye 5 kilo aldım.12-13kilo hedefim vardı ama artık yok:1:çünkü zaten son 2 ayda alınırmış kilo:1:eee şimdi 8 ise 15-16 yı geçmem umarım:1:

aynen cnm bende 10-15 dk geç kalmaya başladım.nerdeeeee maşa , fön:)))

ben 54 ile hamile kaldım, eşim sana 65 e kadar izin veriyorum dedi başta, baktı ben 6 ayda 62,5 oldum, bu sefer 75 e kadar normal tabi canım demeye başladı, seviyom kız ben onuuuu:38::38::38::38::38:

Anneciklerrr bu ne hall herkes kendini salmaktan bahsetmişşş:20::20::20::20: ben saçlarımı düzleştirmeden, makyaj yapmadan, takıp takıştırmadan gitmiyorum işeee:9::9::9:
Görenler sen zaten bakımlıydın daha da güzelleştin diolarr:21::21::21::21: Güzel annelerrrrr içiniz geçmesinn sakınnn yarın herkes süslensin püslensin :kkk::32::32::32:

bitti iğnem canım 24 saat arayla 2 şer doz şeklinde yapıldı. Bir daha olmayacağım yani :). Ben yıkayıp ütüleyip çantaya konulacakları çantaya koydum geri kalanları dolaba yerleştiriyorum ama hepsi bitince üzerlerini çarşafla kapatırım artık :49:
geçmiş olsun canım
benim doktorumda aynı iğneyi verdi fakat 12 saat arayla yapılacak dendi internettende araştırdım 12 arayla yazıyor sen 24 saat arayla diyince şaşırdım hangisi doğru

bitti iğnem canım 24 saat arayla 2 şer doz şeklinde yapıldı. Bir daha olmayacağım yani :). Ben yıkayıp ütüleyip çantaya konulacakları çantaya koydum geri kalanları dolaba yerleştiriyorum ama hepsi bitince üzerlerini çarşafla kapatırım artık :49:
geçmiş olsun canım
benim doktorumda aynı iğneyi verdi fakat 12 saat arayla yapılacak dendi internettende araştırdım 12 arayla yazıyor sen 24 saat arayla diyince şaşırdım hangisi doğru

oyy cnm kıyamam yaa çok zordur diş ağrısı:( çok geçmiş olsun .. valla çok zormuş hamişlik yaaa ilk aylar bulantılar korkular vs son aylar kilolar şişlikler ağrılar vs cidden annelerin hakkı ödenmez yaaaa cnm annem:43:
ödenmiyoo cidden yaa ama çok zormuş hele yazın hamile olmak
mrb canım bende kendimi kötü çirkin hissediyorum bu günlerde sanki eşim artık beni beğenmiyomuş gibi geliyo...aynaya bakınca sadece karnıma bakıyorum ayaklarım ve ayak bileklerim şişiyo.geceleri yanlarım ağrıyo yatarken çok dönüyorum ve sk uyanıyorm.benim psikolojim mi bozuldu yaa anlamıyorum..
offfffffff valla benden çirkini yok diyorum ne giysem yakışmıyo helede başörtüsü kullanıyorum neremi kapatıcağımı şaştım utancımdan eşimin işyerine gitmiyorum ordaki kadınların süsünü püsünü düşününce ayyy benmde psikolojim berbat:37:
Kızlar sımdı burdakı teyzeler soledı yatakta donerken dırek saga yada sola donmeyın dıo kakın oturun sonra dönün dırek donersek gobek kordonu bebge dolanıyormus onun kızına ole olmus acıl sezeryana almıslar

haa evet öyle drler canm ALLAH ESİRGESİN ne diyelm

günaydın kızlar,

dün akciğer geliştirici iğnemin 2. dozunu da oldum. bu yüzden bebişlerim bu gün daha az hareket ediyor :(. 3 gündür bebeklerin kıyafetleri ve çantaları ile uğraşıyorum yıka yıka bitmedi bi türlü. yıkayıp, ütülüyorum hepsini 1 hafta sürecek heralde.

erken dogumu tetikleyebiliyomuş filan die okumuştum.
ya da kasılmaları arttırabiliyormuş.

var mı öyle bişi

ayy aynı duyguları bende yasıyorum yaa, mılletı oyle gorunce, bı tuhaf oluyorum, ama yataktan zor kalkıyorum ben, işe 10,15 dakıak gec gelıyorum, nerdeeee kalkpta maşa yapıcam, yada fon cektırcem,

mavismavıs bencede umutluay ın dedıgı cok guzel fıkır, adamların alısverıse alerjısı var,şahsen benımkı oyle,magazalar rastgelmış gıbı yap:).... hftasonu bana bıseyler almaya gıttık, adam delırttı benı, al cıkalım, al cıkalım, ufff dedım ya bıdaha senle alısverıse gelmıcem dedım, oda bende senle gelmıcem dedı,hahahhaa bende onu delırtmıişim anlasılan:)))))))))

Yok ben eşimle alışerişi seviyorum. Heryere idip rahatlıkla bakabiliyoruz sıkılmıyor ama bebiş oldu mu ne olur bilemem :)

Kızlar bunlar da bizim nevresim takımlarımız:16:

Eki Görüntüle 448559
Eki Görüntüle 448560

Canım ilk taç di mi ben de baktım fiyat çok gelmişti malınıda beğenmemiştim anneme sen diktir dedim daha pahalıya çıktı ama sade ve güzel bişey oldu :)

benim ki de sinir oluyor, resmen rica minnet götürüyorum alışverişe, o da bazen. Önce pazarlık yapıyoruz resmen. Gittiğimizde de birşeye baktırmıyor ki, hadi, tamam, al işte birini gitsin, hadi zıbın alırken al birini gitsin lafını anlıyorum da beşik, yatak alırken de hadi deyince kan beynime sıçrıyor. Ama bu hamilelik hormonları çok işime yaradı kızlar, bi şey desin hemen benim dudaklar büzülüyor, gözler doluyor, hemen tamam aşkım tamam diyor, hehehe:9::9::9::9::9:

Zaten 6 aydır en çok kurduğum cümle; "bu, bi hemileye söylenecek son söz" diyorum, hemen çeviriyor lafı:32::32::32::32:

:):):) İşini biliyosun sennn :) Bende aynen hemen gözlerim doluyor iş bitiyor :)

Selamlaaarrrrr
Yarın dr kontrolüm var ve benim hast. karşı da allahııım şimdiden stresi sardı:18::18:
bizim rand. saat 2 de de biz kahvaltıyı eder çıkarız artık ancak yetişiriz,inş. herşey yolunda oğlun da maşallah annesi gibi
laflar duyarım yoksa huuuu hanııım sen almışsın 12 kilo da çocuk kedi gibi derse ben naparııımmmmmm:26::26:

Güzellik konuşulmuş bu arada ben de kendimi godzilla gibi hissediyorum hiç de kibarcacık bi hamile değilim
bi de dizilere baktıkça ruhum daralıyor İffet hamile mesela kadının karnına bi yastık koymuşlar o kadar
RTÜK şikayet edicem valla hamilelerin siniri bozuluyor diye
kilo milo yok sanki,hamileler öyle görünüyor:47::47:

Bu arada ben saçımı boyattım dip boya yaptırdım çünkü benim uçlar sarı balyaj,temel rengi kahve :49::49:
bi de dipten siyah gibi çıkınca iğreti duruyordu,geçen hafta gidip dip boyattım,kestirdim azıcık bişeye benzedim yani

Hamilelikte boya zararlı değil mi ki ama :17: Bende şikayet edecem ya haklısın ne kilolalrı var ne bişe :=)

ben 54 ile hamile kaldım, eşim sana 65 e kadar izin veriyorum dedi başta, baktı ben 6 ayda 62,5 oldum, bu sefer 75 e kadar normal tabi canım demeye başladı, seviyom kız ben onuuuu:38::38::38::38::38:

Aynı şekilde bende ilk başta hesef 90 dı şimdi 100 oldu :27::27: :36::36::35::35::35::35::33::33: Hiçte takmıyorum tem hükümet gibi oldum :1::1:

Anneciklerrr bu ne hall herkes kendini salmaktan bahsetmişşş:20::20::20::20: ben saçlarımı düzleştirmeden, makyaj yapmadan, takıp takıştırmadan gitmiyorum işeee:9::9::9:
Görenler sen zaten bakımlıydın daha da güzelleştin diolarr:21::21::21::21: Güzel annelerrrrr içiniz geçmesinn sakınnn yarın herkes süslensin püslensin :kkk::32::32::32:

Yarın günüm var süslenecem milletin ağzına laf veremem :) Evde süsleniyodumda şimdi ayağım şiş olunca hiç bakamıyorum kendime..

herkese selamlar..
ben 10 kilo aldım kızlar :49: geçen hafta dr gittiğimde bebişim 1000gr olmuştu:49:

Maşallah bebişine canım:nazar::nazar:

ödenmiyoo cidden yaa ama çok zormuş hele yazın hamile olmak

offfffffff valla benden çirkini yok diyorum ne giysem yakışmıyo helede başörtüsü kullanıyorum neremi kapatıcağımı şaştım utancımdan eşimin işyerine gitmiyorum ordaki kadınların süsünü püsünü düşününce ayyy benmde psikolojim berbat:37:

haa evet öyle drler canm ALLAH ESİRGESİN ne diyelm

Sorma canım biz kapalıların işi daha zorr. Gerçi dışarda ben güzel kamufle ediyorum hiç 90 kilo olduğum belli olmuyor soruyolar kaç aylık 7,5 diyorum hadi ya diyolar diyorum bi açsam önümü 9 dersiniz :)) Ama evde tam bi haileyim heryerim salkım saçak ahahah :1::1::1:

Canım ben de 90 oldum toplamda 4 kilo aldım:18::18::18: ben de en fazla 95 olmak istiyorum:17::17::17: sen kaçla başladın hamileliğee:31::31::31:

Canım boyum 1.75 76 ile başladım şimdide oldum 90 yane 14 kilo aldım :35::35::35::35: güyaaa 95le bitirecektim ama arada sırada tartıda 92de görüyorum o yüzden daha tartılmıyorum :) :33::33::33:

Ya kızlar yaaaaaaaa!!!!!!!! Otururken mi aldık bu kiloları bebek büyütüyoruz geçici bir dönem bu çirkin filan de değiliz ayrıca çıkın bakim şu moddan bi!!!!!!!!!!!:45::45::45::45:

slm kızlar,

bu kilo işi benide korkutmaya basladı , en son doktora gıttıgımde 61 kıloydum hatta doktor tebrık ettı, 1 ayda 1 kilo almıssın cok ıyı falan dıye, dun tartıya bır cıktım, doktora gıdelı 3 hafta oldu, bu 3 haftada 3 kilo almısım, 64 kilo oldum toplamda 7 kilo aldım yani. hedefım 70 ile tamamlamak ama umarım basarabılırım :25:

Ya kızlar yaaaaaaaa!!!!!!!! Otururken mi aldık bu kiloları bebek büyütüyoruz geçici bir dönem bu çirkin filan de değiliz ayrıca çıkın bakim şu moddan bi!!!!!!!!!!!:45::45::45::45:

Ben gözellll biiiii gariyaaammm
ben gözellll bi gariyaammmmm :1::1::1::1: :32::32::32: :)

Çirkin değilizde evde dura dura pasaklandık birazcıııkkkk :32::32::

:9::9::9: Olcak o kadar doğumlarımız yapıcaz pasımızı atıcaz inş :51::51:

bugün kuaföre gittim bende, saçlarımı kestirdim biraz, kaşlarımı aldırdım , birde komple ağda, ohhh mis gibi olduk oğlumla :1:
ben ordayken bir kadın geldi yeni doğum yapmış, kendini koltuğa attı , kuaföre " beni insana çevir nolurrr" dedi, saçımı kes , boya , röfle yap, manikür yap, pedikür yap falan diyordu, yazık kadıncağız çıldırmış gibiydi :1: bende doğumdan sonra böyle olurum herhalde dedim kendi kendime :1:

bende hamileliğe 52 kilo ile başladım.şuan 62 kiloyum.boş anımda kendimi şımartıyorum sürüyorum sürüştürüyorum.:54: kendime geliyorum.:34:

Back
X