2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın herkeseeeee:3::3::3::3:

Günaydın hanımlar...
Moralim çok bozuk benim kızdan ses seda yok iki gündür.. Çok hafif pıtlıyo okadar. Hareketleri dışardan görülebilirdi şimdi hiç ses çıkarmıyo :(((( :43::43::43::43:

canım sen canını sıkma benm oğlan da bazen çok sakinleşiyor. dediğin gibi bazen karnımı delecek gibi oluyor bazen saatlerce sesi çıkmıyor. Biraz tatlı bişeyler ye annesi o zaman coşar kızın:16::16:

herkeze gunaydınnnn hayırlı cumalarr:16::16::16::16::16::16:

Günaydın hanımlar...
Moralim çok bozuk benim kızdan ses seda yok iki gündür.. Çok hafif pıtlıyo okadar. Hareketleri dışardan görülebilirdi şimdi hiç ses çıkarmıyo :(((( :43::43::43::43:

gunaydın hayırlı cumalar kızlar

canım moralını bozma benım kızda oyleydı kacgun sesı cıkmadı harakt etmedı ben durttukce karnımı anca ozamn tepkı verıyodu sonra basladı yıne harktlnmye

Günaydın hanımlar...

bazen benımde ole oluo cnmm cok fazla ayakta kalınca hıssedemyorumm tatlı bıseyler ye uzan ozaman pıtpıtlar :16::16::16::16:

Günaydın hanımlar...

canım sen canını sıkma benm oğlan da bazen çok sakinleşiyor. dediğin gibi bazen karnımı delecek gibi oluyor bazen saatlerce sesi çıkmıyor. Biraz tatlı bişeyler ye annesi o zaman coşar kızın:16::16:

gunaydın hayırlı cumalar kızlar

canım moralını bozma benım kızda oyleydı kacgun sesı cıkmadı harakt etmedı ben durttukce karnımı anca ozamn tepkı verıyodu sonra basladı yıne harktlnmye

bazen benımde ole oluo cnmm cok fazla ayakta kalınca hıssedemyorumm tatlı bıseyler ye uzan ozaman pıtpıtlar :16::16::16::16:

Yedim tatlı felanda çok sakin ya böyle değildi. Bugün kalp doktoruna gidecektim zaten kendi doktorumada randevu aldım onada gidecem hergün aynı oranda hissetmek zorundamıyız. günde 10 kere hissetmelisin dedi ben dün hiç hissedemedim. Canım sıkıldı. daha 12 gün önce gitmiştim ama olsun :)

Yedim tatlı felanda çok sakin ya böyle değildi. Bugün kalp doktoruna gidecektim zaten kendi doktorumada randevu aldım onada gidecem hergün aynı oranda hissetmek zorundamıyız. günde 10 kere hissetmelisin dedi ben dün hiç hissedemedim. Canım sıkıldı. daha 12 gün önce gitmiştim ama olsun :)
birşey yoktur canım aynı şey hepimizin başından geçmiş baksana bende hissetmedim bi kaç gün sağlık ocağına gittim hemşire dediki bazen yüzüstü durunca o ooynar ama siz hissetmezsiniz demişti kalp atışlarına baktı normaldı
ayakların için gitcektin dimi cnm inş.önemli bişey çıkmaz hayırlı sonuçlarla gel kaçta randevun

INS BISEYI YOKTR CNM TELASLANMA BENIMDE OLMUSTU DONDURMA FALAN YEDIM YINEDE HAREKET ETMEDGI OLMUSTU

kızlar günaydın...
dün kızıma saraçhaneden bu yatağı aldım.
park yatağıyla beraber 240 geldi.
kullanan varmı acaba?
kurdum şekli şemali iyi göründü gözüme.
Ben en çok küçük olması nedeniyle aldım.
60-100 ebatlarında...

$BEBE.webp

kızlar günaydın...
dün kızıma saraçhaneden bu yatağı aldım.
park yatağıyla beraber 240 geldi.
kullanan varmı acaba?
kurdum şekli şemali iyi göründü gözüme.
Ben en çok küçük olması nedeniyle aldım.
60-100 ebatlarında...

Eki Görüntüle 449619
güzel canım güle güle kullan ben daha almadım temmuzun sonuna doğru alcam sanırım bende park yatak alıcam hem çok seyahat eden biri olduğum için daha kullanışlı olur bnm için.

herkeseeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn biz kocaman olduk kızlar yaa iki gün içinde kocaman bir karnım oldu:D 31.haftaya gireceğim norlam sanırım dimi

herkese gunaydınlar,,mırage bizde kocaman olduk :) dun aksam eşim fotografımı cektı, cok şaşırdım,, ooooooo gobek kocaman yahu:))ınanamadım, ben tasırken oyle hıssetmıyorum, resımde şok oldum

herkeseeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn biz kocaman olduk kızlar yaa iki gün içinde kocaman bir karnım oldu:d 31.haftaya gireceğim norlam sanırım dimi

gunaydın cnm evet cnm maşllh artık kocamn oldu gobusler dun aksam arkdsmla konusyrm bıyandanda karnımı ıncelıyodum aynanın karsısında ayyy ben catırdamısım galıba dedım :)))bı ıkı cızık bıısler gordum artık olucak galıba catlaklar:(((

Back
X