Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hep burdayım cnm ne yapalım malan sağlar bizimdir:13:herkes nereye gidiyor yaaaabana izin yok doğumdan dolayı izin vermiyorlar zaten gideceğim diye. gitmeyin yalnız mı kalayım ben topikte
![]()
herkes nereye gidiyor yaaaabana izin yok doğumdan dolayı izin vermiyorlar zaten gideceğim diye. gitmeyin yalnız mı kalayım ben topikte
![]()
kızlar ya bnm sabahları hiç iştahım olmuyor ha bire ne yesem diye düşünüyorum szi ne yiyorsunuz genelde kahvaltıda
öyle cnmben hep burdayım cnm ne yapalım malan sağlar bizimdir:13:
1 haftacık yaww azıcık denize girelim dimi ama :)
herkes nereye gidiyor yaaaaBana izin yok doğumdan dolayı izin vermiyorlar zaten gideceğim diye. Gitmeyin yalnız mı kalayım ben topikte
![]()
:))))) çatırdamışım derkennnn yaaaa çatlamak yasak forumdaki tüm kızlaraaaa yaskaladım çatlamayıgunaydın cnm evet cnm maşllh artık kocamn oldu gobusler dun aksam arkdsmla konusyrm bıyandanda karnımı ıncelıyodum aynanın karsısında ayyy ben catırdamısım galıba dedım :)))bı ıkı cızık bıısler gordum artık olucak galıba catlaklar((
inş. inş. ne kaldı şurada sayılı gün çabuk geçermiş:)inş. canım:) hepimizin doğmuş olacak inş.
günaydın hoş geldin Allah iylik versin:))herkese selam biz çok iyiyiz siz nasılsınız
ii tatillerrr bol bol dinlen gel:)Kızlar ben 1 hafta izine çıkıyorum bir aksilik olmazsa iyi bakın kendinize
kızlar ya bnm sabahları hiç iştahım olmuyor ha bire ne yesem diye düşünüyorum szi ne yiyorsunuz genelde kahvaltıda
herkes nereye gidiyor yaaaabana izin yok doğumdan dolayı izin vermiyorlar zaten gideceğim diye. gitmeyin yalnız mı kalayım ben topikte
![]()
günaydın anecikler
hayırlı cumalar
zevzekbayan en iyi kahvaltı domates peynir ara ara haşlanmış yumurta
kızlar bide birşey sorucam neden herkes park yatak alıyor neden bildiğimiz oda bebek yataklarından düşünmediniz ben bu hafta park yatağa yakından baktım gözümü doldurmadı acaba benim bilmediğim bir püfümü var
hehe yok yok bize yayla havası lazımgünaydın kızlarr nasılsınızz...
yaa öfff çok sıcak yandım evde klima acıncada hasta oluyorum buy hamileliğin ortası yok![]()
belki eylül annesi olursun cnm.ekimin başı görünüyorsun sen decanım mrb ben ekim topığındeyim ama sık sık sizide ziyaret ediyorum banada doğumdan dolayı izin vermiyolar doğumdan sonra kullanıcan iznimi allah nasip ederse
cnm kendi adıma söyleyeyim.ben oda yapamayacağım. fazla odam yok çünkü.yatak odama koyabileceğim bişeyler olmalı.eee küçük bişeyler alırsam bi kaç ay sonra yeniden yatak almak zorunda kalacağım. o kadar bütçem yok. büyüyen yataklar güzel aslında ama onlarda büyük oluyor. bu seferde yatak odamda adım atacak yer kalmaz. park yatağın üst kısmında 6*8 aya kadar yatırıyorsun. sonra bebek harketlenmeye başladığı için üst katı kaldırıp alt kata geçiriyorsun. 3 yaşa kadar falan rahat yatıyor. sonrasında da katlayıp kaldırabiliyorsun.(2. bebiş için mesela)katlanınca küçük bişey kalıyor. bazanın altına bile sığar yanigünaydın anecikler
hayırlı cumalar
zevzekbayan en iyi kahvaltı domates peynir ara ara haşlanmış yumurta
kızlar bide birşey sorucam neden herkes park yatak alıyor neden bildiğimiz oda bebek yataklarından düşünmediniz ben bu hafta park yatağa yakından baktım gözümü doldurmadı acaba benim bilmediğim bir püfümü var
ben buradayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bırakmam kimseyi ynalız![]()
birşey yoktur canım aynı şey hepimizin başından geçmiş baksana bende hissetmedim bi kaç gün sağlık ocağına gittim hemşire dediki bazen yüzüstü durunca o ooynar ama siz hissetmezsiniz demişti kalp atışlarına baktı normaldı
ayakların için gitcektin dimi cnm inş.önemli bişey çıkmaz hayırlı sonuçlarla gel kaçta randevun
Sağol tatlım 16 da kendi doktoruma 16:40da kalp doktoruna randevum. Gerçi benim yaramaz kızım yatınca hopladı zıpladı bende beni korktuttuğu için kızdım birazcık doğunca seni dişlicem dedim daha çok zıpladıAma yinede görünecem doktora ...
herkeseeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn biz kocaman olduk kızlar yaa iki gün içinde kocaman bir karnım oldu31.haftaya gireceğim norlam sanırım dimi
Sen gel de bi bizim göbişimizi gör teyzesiiiiii bizden kocamanı yokkkk
çanta hazırlayan annelerrrrrrtacınızı unutmayın
![]()
Bende geeçn dedim tac alacam diye dalga geçtiler tülbentin üstünemi takacaksın dedim oda özel olacak kimse gelmicek ya hem kızdırmayın tülbentin üstüne takarım dedim sanki evim yok benim ya millet gıcık etmek için elinden geleni yapıyo
gunaydın cnm evet cnm maşllh artık kocamn oldu gobusler dun aksam arkdsmla konusyrm bıyandanda karnımı ıncelıyodum aynanın karsısında ayyy ben catırdamısım galıba dedım :)))bı ıkı cızık bıısler gordum artık olucak galıba catlaklar((
Süt, yumurta, peynir ve tabiki domates salatalaık ve de ya bir kaşık bal ya da bir kaşık çikolatasonrada olurum tabi 90 kilo
![]()
Seni yanlız bırakmam korkma bende evde mesaideyim hep ahahahdoğurana kadar burdayım
ben hep burdayım cnm ne yapalım malan sağlar bizimdir:13:
Aynen öylee :)
:))))) çatırdamışım derkennnn yaaaa çatlamak yasak forumdaki tüm kızlaraaaa yaskaladım çatlamayıDD
Ne olur çatlamayalım
artık her akşam yağlanıyorum gğreşçiler gibiDDD
memişlere bile sürüyorum uçlarınaa oralarda yara olmasın diyee![]()
Ben 4.aydan itiabre nuağlanmaya başladım göğüslerimede her yağlandığımda sürdüm. Kocaman tarla gibi bir göbiişim olmasına rağmen çatlağım yok elhamdülillah :) Ama sonra ne olur bilemem :)
hehe yok yok bize yayla havası lazımDDD
Ankarada tam yayla havası var sabahları sıcak akşama doğru serin![]()
herkese merhaba..güzel bir yazıyı sizinle paylaşmak istedim..
[TD="bgcolor: transparent"] Evet,bebekleriniz anne karnındayken sizlerle ilişki kurmaya çalışıyorlar. Sizlere seslerini duyurmak için kelimelerden çok hareket kabiliyetlerini kullanıyorlar. Çok yorulduğunuzda dinlenmenizi istiyorlar.Bunun için oynamayarak tepki veriyorlar. Yüksek sesli kötü bir müzikte aşırı oynayarak rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Huzurlu olduğunuzda sakin hareketlerle size eşlik ediyorlar ve kendilerini sevgiyle hissettiriyorlar. Aç kaldığınızda sessizlikle tepki vererek sizi yemek yemeye teşvik ediyorlar. Ve daha bilmediğimiz kimbilir neler yapıyorlar.
Anne karnında bebeklerin ihtiyaçları büyüklerinki gibi karmaşık değildir. Tek istedikleri sevildiklerini hissetmek, güvenli bir ortamda olduklarını bilmektir. Kendinizi 9 ay bir odada duygusal, dokunsal ve sosyal tüm ihtiyaçlarınızın karşılanamadığı bir ortamda hissedin. Kendinizi terk edilmiş gibi hissedersiniz. Sağlığınız ve sosyal yapınız yavaş yavaş bozulur. 9 ay sonra ne kadar negatif etkileneceğiniz apaçık bellidir. Bebekler yeterince iletişim kurulmadığında kendilerini aynı durumda hissederler. Bunu engellemek için sizden çok basit bir şey isterler;onlara dokunmanızı ve onlarla konuşmanızı. İnanın bu kadar basit bir iletişimin etkilerini bile daha doğumun ilk dakikalarında keşfedeceksiniz. Bebekleriniz sizin sesinizi ve kalp atımlarınızı hissettiği andan itibaren güvenilir bir dünyaya adım attıklarını yürekten hissedecekler, hayata daha bir pozitif destekle başlayacaklar.
Bebeklerimize daha doğmadan saygı duymamız ve kendi yaşamımızı düzenleyerek onların anne karnındaki huzurunu arttırmamız gerekiyor.Anne karnı,doğum anı ve ilk 3 yaşda bebeğiniz üzerindeki etkileriniz onların geleceğini belirleyecektir. [/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]
Dünyaya gelişinin ilk dakikaları ama gözlerine dikkatli bakarsanız ne kadar anlamlı baktığını fark edeceksiniz.Etrafını algılamaya çalışıyor.Doğar doğmaz annesinin kucağıyla buluştuğu ve annesinin sesini devamlı duyduğu için kendini güvende hissediyor.Ağlamaya ihtiyaç duymuyor.
- BEBEKLERİNİZLE DAHA HAMİLEYKEN KURULAN SEVGİ DOLU BAĞLAR ONLARIN YAŞAMA GÜVENLE HAZIRLANMALARINI SAĞLIYOR.
- DOĞUM ANINDA BEBEKLERİMİZ HERŞEYİN FARKINDALAR VE SİZİN SESİNİZE, DOKUNMANIZA İHTİYAÇLARI VAR.DOĞUMLARINIZA VE BEBEKLERİNİZE SAHİP ÇIKINIZ!!!
- DOĞUMDAN HEMEN SONRA BEBEKLERİNİZİN KUCAĞINIZA VERİLMESİNİ TALEP EDİNİZ...
[/TD]
- BEBEKLERİNİZİN ALGILARI DOĞUMUN HER AŞAMASINDA TAHMİN EDEMEYECEĞİNİZ KADAR AÇIK VE HERŞEYİN FARKINDALAR!!!