2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Evet umarım hepimizin sütü bol olur,son ayda bol bol kuru incir tüketmek sütü artırırmış aklınızda bulunsun ben gebeliğim boyunca hergün 2 tane yiyorum mutlaka..
benim 1 aydan fazla oldu o sızıntılar başlayalı. bu sütümüz bol olacak mı demek gerçekten:53::53: öyleyse süper bişey... dur ben bir araştırayım.:34: inciri ben de duymuştum.aklımızda olsun:34:
kızlar bi de doğumdan sonra sütümüz çok olunca herkese söylemicekmişiz nazar değermiş.aklınızda bulunsun :1:

ayyy evet söylemeyin kimseye.idare ediyor, doyuyor çok şükür falan diyelim.:16: inşallahhh bol olsun da:49:

Günaydın herkese
bende bugün 62,50 yi gördüm toplamda 5 kilo etti.yaz günü kilo aldığıma sevineceğimi hiç tahmin etmezdim :52:
sende fazla almamışsın canım bende bu sabah tartıldım 69.5 geldim 1 kilo verdim 15 günde ..:44:
ama daha öncelerde de 70 i gördüğüm için çok ekstrem bi durum değil bnm için:17:

Evet umarım hepimizin sütü bol olur,son ayda bol bol kuru incir tüketmek sütü artırırmış aklınızda bulunsun ben gebeliğim boyunca hergün 2 tane yiyorum mutlaka..

merhaba canım, incir mi arttırıyomrmuş, ozamn bende yıyeyım, hi ç yemıyorum cunku, kuzum ac kalmasın:))

çalışan arkadaşlar uykusuzluktan bahsetmiş ..emin olun evde olsanız uyuyamazsınız..zaten sıcaklarda da uyunmuyor..ben yaz kış demeden 9 dedimmisaat ayaktayım ama eminim çalışıp erken kalkmak zorunda olsam uyanamam böyle psikolojik işte:49:

selam canım, üff ben oyleyım işte yataga yapıstım resmen bu hafta, işe hergun 15 dakıka gec geldım:(... uyanamıyorum, gözum acılmıyo sabahları

kızlarrr bişey sorcam hastane cıkısları ölçüleri standartmı oluyo??? yanı boyu kılosu farkedıyormu acaba??
biz bugun alısverıse cıkıcazda,hastane cantasını hazırlıcam nasıpse,,

kızlarrr bişey sorcam hastane cıkısları ölçüleri standartmı oluyo??? yanı boyu kılosu farkedıyormu acaba??
biz bugun alısverıse cıkıcazda,hastane cantasını hazırlıcam nasıpse,,

Evet o paketliler aynı ben 10luk aldım 1tane baktım minnacık 'birdahada almadım çünkü çok küçük bebek kilolu olsa giyemez o yüzden 0-3 aldım zıbın ,patikli altları felan

Evet o paketliler aynı ben 10luk aldım 1tane baktım minnacık 'birdahada almadım çünkü çok küçük bebek kilolu olsa giyemez o yüzden 0-3 aldım zıbın ,patikli altları felan

teşekkurler canım, bende onu merak ettım, ozaman bende 1 tane alıyım, gerısı nı alt üst olarak 0-3 ay olanlardan alıyım,

Sselam kizlar ben yoldayim eve donuyorum.hatane cikisi standart oluyor bebek en kotu 2 ay giyebiliyor 4 kilo uzeri dogmadiysa.10 lu takimda 2 takim giysi oluyor ama yetmiyor yedek 5 li htane cikii alin 2 takimda bence.kizimda sut hemen gelmedi kan sekeri dusmesin diye hemireler mama verdi ve kustu hep evden kiyafet getirdi esim.4 takim olsun cantanizzda battaniyede 2-3 tane.

Son düzenleme:
bebişim benim soğuk havalara denk geliyor bakıyor bütün ciciler kısa kollu ne alsam diye düşnüyorum emin olamadım şimdi ben :) bütün dulum mu alsam parçalı altlı üstlü mü

ya bende bir tane almıştım ilk hevesle iki tane de hediye geldi 3 tane hastane çıkışım oldu....:52:

bende sırf biraz giyebilsin diye; ilk 15 gün yıkar yıkar sürekli onları giydiririm artıkın:27::1:

bebişim benim soğuk havalara denk geliyor bakıyor bütün ciciler kısa kollu ne alsam diye düşnüyorum emin olamadım şimdi ben :) bütün dulum mu alsam parçalı altlı üstlü mü
benim bi iki tane kısa kollu var ben hep uzun kol aldım canım zaten ilk doğan çocuğa sıcakda olsa kısa giydirilmez ince olsun uzun olsun...

Sselam kizlar ben yoldayim eve donuyorum.hatane cikisi standart oluyor bebek en kotu 2 ay giyebiliyor 4 kilo uzeri dogmadiysa.10 lu takimda 2 takim giysi oluyor ama yetmiyor yedek 5 li htane cikii alin 2 takimda bence.kizimda sut hemen gelmedi kan sekeri dusmesin diye hemireler mama verdi ve kustu hep evden kiyafet getirdi esim.4 takim olsun cantanizzda battaniyede 2-3 tane.

aaa iyi o zaman üzülmeyim bende çok oldu boşu boşuna diyeee:3:

tesekkurler canım, yedeklerı olsun yanı, sanada ii yolculuklar:))

teşekkurler canım, bugun alısverıs yapıcaz bıraz, alıyım bıkac bısey, cantamız hazır olsn hıç olmassa,
evet canım hastane çantalarımızı hazırlayalım ne olur olmaz hem çanta bi kenarda hazırda durunca insan daha rahat oluyor...benim üzrimden bi yok kalktı valla bi pijamalarım kaldı bi tane car bi tane daha alcm onuda görerek alcam temmuzda nettenden karar veremedim

kızlar temmuz annelerini okuyordum da sezaryen doğum zorunlu olmadıkça kalkmış . Ben normal istiyorum ama özele gidiyorum. Doktor sezaryena alır diye çok korkuyorum sanki rapor yazmakta ne var. Makat darlığı yazar raporu verir . Bununda hilesi çıkar bence ;( devlet hast isteğe göre sezaryen yokkkkmuş. Yeni bilgi alanlar yazsın

Back
X