- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
ne yemek hazırladın biz karpuz peynir yedik ama akşama ne yapsam bilmiyorum kendi cnm istemeyince ymk yapasm gelmiyo
sen bence günde 40 dk yürü faydası dokunur bi de çok ayak üstü durma ayakların havada uzan dinlen pahalıymış baya ya o kadar para verilir mi:44:
Etli nohutla, bulgur pilavı yaptım canım ne çekiyosa onu yapıyorum :) Yürümeye çalışıyorum canım. Misafirlerim gitti ya dinleniyorum şimdi bol bol.. Bilmiyorumki alsam mı almasam mı bi eşimle konuşup karar vercez parasından ziyade bu sıcaklarda onı giymek

bende duydum saf zeytinyağını sür dediler bana da ama z.yağının ağır bi kokusu var kötü kokmazmı bebeğim:44:
bi de zeytinyağı çocuğun gelişimi için de iyiymiş
Kokmaz kokmaz bişeycik olmaz. Burda komşumun bebişi yeni doğdu yıkamadan önce yağlıyolar sonra yıkıyolar sonra bi daha yağlıyolar pmauk gibi oluyo :)
Aynen ne biberon ne emzik ne mama nede pompa hiç birini almıcam bende. Lazım olursa inşallah olmaz eczaneler elimizin altında alınır . Okadar abartmaya gerek yok bence
bende almıcam gerekirse bulunmıcak bişey değil halledilir
Aynen öyle... :)
bende kızım bebekken hep halis zeytinyağı ile yağlıyordum konaklarına soyulmalarına çok iyi geliyo tavsiye ederim şimdi oğlumada öyle yapmayı düşünüyorum biraz kokuyor ilk sürünce ama sonra vucüt emiyo zaten
Demek ki tecrübelerden faydalanmak gerekiyo :) İnşaallah sürecem ben kızıma halis zeytinayğı zyetinyağlı fasulyem benimm