2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben aldım bu ürünü, almamın en büyük nedeni beşik olabilen tek ana kucağı idi, çünkü ben yatak odasına ayrıca beşik almadım, sadece ahşap karyola yaptırıyorum. Bunu da yatak odama koyarım dedim. Ürünü alınca belgelerinde diyor ki bebeği uzun süre içinde yatırmayın, sadece gündüz kısa uykularında kullanın demiş, neden böyle demiş olabilir diye düşündüm, tamamen yatıyor yani bebeğin sırtı düz olacak, demek ki firma yatağına pek güvenmiyor bence, evet içindeki süngeri yumuşak ama çok kalın değil, ben de yorgancıya içine uygun küçük bir yatak yaptırdım, ve bu şekilde yatak odamda geceleri de ilk birkaç ay kullanıcam. Ben öneririm.

bu arada bunu alacaksan bir daha küçük beşiğe gerek yok bence, ben taffy baby den aldım, 250 tl üstü alışverişe 50 tl lik hediye çeki veriyorlardı, bana daha ucuza geldi yani. tabi içine yaptırdığın yatağa da yine bi 30 tl harcadım.

ben aldım bu ürünü, almamın en büyük nedeni beşik olabilen tek ana kucağı idi, çünkü ben yatak odasına ayrıca beşik almadım, sadece ahşap karyola yaptırıyorum. Bunu da yatak odama koyarım dedim. Ürünü alınca belgelerinde diyor ki bebeği uzun süre içinde yatırmayın, sadece gündüz kısa uykularında kullanın demiş, neden böyle demiş olabilir diye düşündüm, tamamen yatıyor yani bebeğin sırtı düz olacak, demek ki firma yatağına pek güvenmiyor bence, evet içindeki süngeri yumuşak ama çok kalın değil, ben de yorgancıya içine uygun küçük bir yatak yaptırdım, ve bu şekilde yatak odamda geceleri de ilk birkaç ay kullanıcam. Ben öneririm.

teşekkür ederim cevabın için...benim de kafamı karıştıran gece uykularında kullanımıydı aslında..dediğin şekilde kullanılabilir tabi.. iyi fikir verdi..2 ürün alıp sonra kaldıracak yer arayacağımıza sanırım biz de bunu alıcaz...umarım bebişimizi odasına geçirirken çok zorlanmayız...

Kızlar benim dışımda 7 temmuzdaki kpss ye girecek arkadaşlar var sanırım aramızda ...Offf kabusum oldu resmen sıcaklar zaten bunaltıyo tuvaletimide tutamıyorum susuzda duramıyorum çareyi o gün altıma hasta bezi bağlamakla buldum ::1: :1:

Kızlar benim dışımda 7 temmuzdaki kpss ye girecek arkadaşlar var sanırım aramızda ...Offf kabusum oldu resmen sıcaklar zaten bunaltıyo tuvaletimide tutamıyorum susuzda duramıyorum çareyi o gün altıma hasta bezi bağlamakla buldum ::1: :1:

ben de aynı dertten muzdaribim canım.. sınavda wc ye izin vermeleri için dilekçe yazabiliyomuşsun sanırım ama ben hiç araştırmadım ve napçam bilmiyorum :( bazen de sınav görevlilerinn insiyatifindeymiş ama denk gelirmi bilemezsn tabi

arkadaşlar... size birşey danışmak istiyorum.. sizce bu ürün kullanışlı olur mu?? Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com
normalde prensesimize oda yapıcaz inş..bir de ilk aylar için yatak yanına beşik.. ayrıca anakucagı falan.. sonra bunları nereye kaldıracam telaşı olacak tabi.. bu ürün hem anakucağı hem de beşik olarak kullanılabiliyor diyor..4-5 ay için güvenli olursa alınabilir diye düşündük eşimle ama bir de size sorayım dedim ben...

Bence bu urun gereksiz yada kullanissi cocuk bunda uzun sureli yatamaz gece boyu yani.tavssiyem ebatlari kucuk olan park yatak alman ssonra katlar kaldirirsin.arabasinida travel ssistem alirsan ana kucagi almana tekrar gerek kalmaz.

ben de aynı dertten muzdaribim canım.. sınavda wc ye izin vermeleri için dilekçe yazabiliyomuşsun sanırım ama ben hiç araştırmadım ve napçam bilmiyorum :( bazen de sınav görevlilerinn insiyatifindeymiş ama denk gelirmi bilemezsn tabi

Bende girecemde hiç çalışamıyorum ya :( Görevliler çıkartmazsa ahada yapıyorum siz katlanırsınız derim ahahahah :1::1::1::1: Allah kolaylığnı veriri inşaallah hiç gelmez çişimiz :1::1::1:

Bence bu urun gereksiz yada kullanissi cocuk bunda uzun sureli yatamaz gece boyu yani.tavssiyem ebatlari kucuk olan park yatak alman ssonra katlar kaldirirsin.arabasinida travel ssistem alirsan ana kucagi almana tekrar gerek kalmaz.

Travel sistemin diğer arabalardan ne farkı var. Yüzünü bize döndürebilmemiz mi? Bende araştıryorum nasıl bişey alsam diye ana kucaklımı alsam normal mi alsam ya da almasam mı of ya

slm kızlar bız aksam yemegımızı yedıkk sımdı oturdukk oglenden sonra uyumusuzz kzımla..:)) sızler nasılsınızz:nazar::nazar:

kızlar merhaba,
park yatak için uyku seti aldınız mı?

ben park yatagı aldımmm ıcınede bebek ıcınn nevresım tkmı bde pıke takımı aldk ayrı olarak extra yanlara takılann parcaları yok oda park yatakta cok lazım olmuoo oyuzden ben almaadımm smdı bıde alez alıcamm yorganınıda pamuk dıktrdık

slm kızlar bız aksam yemegımızı yedıkk sımdı oturdukk oglenden sonra uyumusuzz kzımla..:)) sızler nasılsınızz:nazar::nazar:

ben park yatagı aldımmm ıcınede bebek ıcınn nevresım tkmı bde pıke takımı aldk ayrı olarak extra yanlara takılann parcaları yok oda park yatakta cok lazım olmuoo oyuzden ben almaadımm smdı bıde alez alıcamm yorganınıda pamuk dıktrdık

Hoşgeldinizz oh ne güzel bizde güzellik uykusuna yattık kızımla ne güzeldi oh mis gibi :)

Bende aynı senin gibi yaptım canım. Annem nevresim diktirdi bende aldım bi tane ikitane nevresim takımımız var. İki yastığımız vr pamuktan yorganda pamuktan. Bi alez kaldı.

Elyaf yastıkta alsam mı acaba siz aldınız mı?

kızlar merhaba,
park yatak için uyku seti aldınız mı?

Hoşgeldinizz oh ne güzel bizde güzellik uykusuna yattık kızımla ne güzeldi oh mis gibi :)

Bende aynı senin gibi yaptım canım. Annem nevresim diktirdi bende aldım bi tane ikitane nevresim takımımız var. İki yastığımız vr pamuktan yorganda pamuktan. Bi alez kaldı.

Elyaf yastıkta alsam mı acaba siz aldınız mı?

terletıo dıe bılıyorum bızım yastıgımızz pamuktann bıde ustunde hosgeldın elıf bebek yazıo nakıslaa annem yaptırmıss:16::16::16::16::16::16:

canım yorganı kaça diktirdin. dün yorgan ve yastığı sordum yorgancıya 55 TL dedi çok geldi ama bilmiyorum

Kızlar son dk da sezeryana alınmış biri olarak naçizane düşüncelerimi yazayım
ben kızımda 9 ay boyunca gayet hareketli,bir hamilelik geçirdim
dr um bana 8 eylülde gel kontrole dedi bense "aa deli bu kadın ben 8 eylüle kadar kesin doğum yaprım" dedim
ama geeel geleliiim 8 eylülde dr gittiğimde 39.haftadaydım hiç açılman yok,üstelik bebeğin de suyu azalmış yarın sez. oluyosun dedi bu kadıın doç.Dr
ben nasıl itiraz edebilirim 9 ay boyunca kendimi teslim etmişim kendisine.39. haftaya kadar bekledim,ne sancı ne su ne de açılma olmadı:34:
yani bu durumda ben de günah benden gitti diye baktım olaya:4:

Doğumdan sonra annem dr.a dr hanım bu çocuk yani 20 yıl önce olsa doğmaz mıydı sez. oldu bu kız dedi sitemle
DR. da doğardı tabiki,şöyle ya da böyle doğardı ama ben günümüz imkanlarıyla riske atmak istemedim dedi..
o zaman da söyleyecek söz kalmadı artık şöyle ya da böyle ne demek sakat makat allah korusun doğardı demek...

Benim diyeceğim arkadaşlar hemen sez. tarihi almayın sonuna kadar sancınızı suyunuzu güzel güzel,sabırla bekleyin
ki ben 37. haftadan itibaren mutlaka hergün 30 dk lık yürüyüşümü yaptım, adanalılar bilir biz halıları kaldırırız yazın,kocaman bi salonumuz var,çömele çömele bacaklarımı ayıra ayıra hergüün ev silmiştim,kocaman bi göbeğim vardı
hatta doğumdan önceki gece annemler kız kardeşlerim hadi abla oyna dediler ve ben onlara göbek atata ata dans show yapmıştım yani gayet hareketliydim:19:

olmadı allah olmadı yani açılma,böyle bi durumda ancak hani belki kabul edilebilir ama gene de keşke 1 hafta daha beklesemiydimki diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
Back
X