2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benımde bazen cok acıtıo cnm ozellıkle karın delıgımın oraları nedenkı acaba bılmıyorum sanırım buyuduler sıgmıo kuzucuklar:16::16::16::16:persembe dr gıdıcezz bakalım kac kg olmus elıfımm:8::8::8:

suksuk bende perşembe gidiyorum kontrole ilk gelen yazsın :52::52:

Neden böyle düşündün haftana göre bebeğin kilosuda boyuda gayet iyi zira bak buradaki takviminde de yazıyor ortalama olması gereken boyutlar:3:

Çok taktım da sonra düzeldim. Sağlıklı ya ona şükür ettim . Zaten oradaki son haftayı gösteriyo 27+6 göreymiş 960 benim daha bugün 27+0 haftalık

Tombiş olsun ya. Forumu gezdim 1200 olan var en kötüsü 1000 .doktor birşey demedi. Herşey normal gözüküyo başına ayak boyuna felan baktı tekrar normal doğum görünüyomuş bebek 1-2 cm aşağıda ama erken doğum demek değil dedi. Bol bol sıvı tüket dedi. Ana baba uzun boy iyi de kilo bakalım hayırlısı şeker sonucuda 4de çıkacak arıcaklar oyh

canım bütün topiğe bakarsan yanılırsın tabi eylül başı doğacak kuzucuklar onlar; senin bebişin onlardan nerdeyse 1 ay küçük ve o kadar gün farkı onlar için çok önemli.boyuna da kocaman bi alkış kilosuna da:46::46::46::46: gayet iyi bebeğin:8:

kızlar benim bebiş sürekli hık hık yapıyo aynı tonda ortalama 2dk sürüyo. Eşim diyo hıçkırık tutuyo kızı ;) sizce bu ne ??

nasıl açlık bakmadan şeker yükleme yapıyorlar aklım almadı maviş? Senin tokluk mu yükleme mi 133 çıktı???)

Canım bana hastaneye gelemeden 3 saat önce kahvaltı yap gel dedi gittim şekerli su içtikten bi saat sonra kan aldılar onun sonucuda 133çıktı eğer 140 üstü çıksaydı diğer uygulamaları yapacaktık dedi. Onları yapmaya gerek yokmuş.

kızlar ben geldim, bugün hiç geçmişe bakamadım, komşum 6 aylık kızını bana bıraktı, oynadık oynadık şimdi onu uyuttum geldim. ilerisi için provavamı yaptım yani siz nasılsınız?

Çok taktım da sonra düzeldim. Sağlıklı ya ona şükür ettim . Zaten oradaki son haftayı gösteriyo 27+6 göreymiş 960 benim daha bugün 27+0 haftalık

benmde ogun kontrole gttıgımde oyle olmustu, az gıbı geldı bende yazdım dırek buraya, snradan düzeldım:))) doktor az demedıkten sonra sorun yok canım:))

Oy allah verene kurban . Çok tatlı ya tü tü maşallah elif kıza

maşallah kocaman olmussunuz canım :))))
tsklerr seekerlerrr.. kocaman oldukk yaa sız olmadıınızz sankımm:9::9::9::9::9::9::9:en buyuk gobegı secıcemm yarısmabaslasınn fotoları ekleyınn:1::1::1::1::1::1:
suksuk bende perşembe gidiyorum kontrole ilk gelen yazsın :52::52:
ogleden sonra gıdıcem cnm benn gelınce yazarımm:nazar::nazar::nazar::nazar:
kızlar benim bebiş sürekli hık hık yapıyo aynı tonda ortalama 2dk sürüyo. Eşim diyo hıçkırık tutuyo kızı ;) sizce bu ne ??
bende hıc olmadı cnmm bılmıyorumm:25:
kızlar biz geldik

çok yorgunum ve çoook sıcakkkkk yaaaa uyumak istiyorummmm:emir_bebek:

hgg canımmm... ewt cok sıcakk nefes alamadımm pervane calısııoo pz var evın onunde ındımmm 5 dkk ınmez olaydımm pıstımm bayılcaktım nerdeyse:37:

selam kızlar nasılsınz.bugün doktora gittim oğluşum 1300gr olmuş.amnion suyunu yutuyordu minişim.ağzını oynatıyordu aşkım.

suksuk sağol canım:21:

1 hafta önce kıyafet siparişi vermiştim netten biraz önce elime ulaştılar, isimsiz kahramanım, oğluşumun kıyafetlerini görünce keyfim yerine geldi valla:nazar::32::32::32:

Çekip gösterelim sizlere de tizeleriiii :emir_bebek:

Son halimiz ;) $1-DSCF4912.webp

slm annişlerr ;

göbişler pek güzel olmuş maşallah :nazar:

cuma günü kontrolümüz var ama günler geçmiyor , 1 ay olacak çok özledim oğluşumu :14:

isimde hala bulamadık, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ...

oooooooo maşallah millet koymuş göbişleri.kızlar hatırlıyormusunuz önceden kimin göbeği belirgin diye bakmıştık.sabahları göbeğimiz dümdüz oluyordu akşama doğru çıkıyordu.şimdi şu hallerimize bak hepimiz yusyuvarlak olduk.ben zaten dünya şeklini aldım.göbek biryandan popo biryandan:)hiç aklıma gelmezdi bu şekli alacağım.48 kiloyken 7 ayda yuvarlandım çıktım.

oyyyyy :nazar: yerim ben o kuzuyu, maşallah sana suksuk, ben de senden kalır değilim yani :)))))))))))) aman yarışma da yaparmışşşşş ;))))))) dur bende kendi kendime bir poz alayım :)) eklerim birazdan ;)
ewt yarısma yapalım hadee gobuslerı cekın cekın koyunn
selam kızlar nasılsınz.bugün doktora gittim oğluşum 1300gr olmuş.amnion suyunu yutuyordu minişim.ağzını oynatıyordu aşkım.
masallah cnmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar:
şekerim maşallah çatlak yok :nazar: bende de henüz yok korkuyorum amaaa olacak diye.
bıtane hafıf bı cızgı olusmuss bugun farkettımm olmasın yaa okadar yag bosunamı gıttı :9::9::9::9::9:
suksuk sağol canım:21:

1 hafta önce kıyafet siparişi vermiştim netten biraz önce elime ulaştılar, isimsiz kahramanım, oğluşumun kıyafetlerini görünce keyfim yerine geldi valla:nazar::32::32::32:

Çekip gösterelim sizlere de tizeleriiii :emir_bebek:
beklıyoruzzzzz:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X