- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
oy oy oy suksuk cum çok şirinsinizzz yawss yerim sizi Allah nazarlardan saklasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malum az kaldıya cnm stres yapıyosundur oda bilinçaltını etkiliyodur biraz rahatlamaya bak tatlım
Son halimizEki Görüntüle 451734
maşallah çok şekersiniz cnmtshirtine bayıldım bu arada
![]()
haklısın canım stres yapıyrm......
en çok annem buraya gelmeden önce doğurcam dieeeeeeeee......
Allah ım korusun...............
Eki Görüntüle 451786 Eki Görüntüle 451789 ben ve yakışıklı oğlum
teyzoşlar cicilerimize bakııın
Eki Görüntüle 451771 Eki Görüntüle 451773 Eki Görüntüle 451775 Eki Görüntüle 451776 Eki Görüntüle 451761 Eki Görüntüle 451777 Eki Görüntüle 451778 Eki Görüntüle 451780 Eki Görüntüle 451781 Eki Görüntüle 451782 Eki Görüntüle 451783 Eki Görüntüle 451785 Eki Görüntüle 451791
teşekkür ederizzzzz teyzesi.........
bu arada 15 kilo almış halim ooooo
hantal duruyormuym.......ki?????????????**
allah korusun tatlım öle kötü şeyler düşünme bende arada bi stres yapıyorum eşim gececiyken sancılarım tutarsa vs die ama sonra diyorum sakin olmalıyım millet evde tek başına bile doğuruyo vs die:)
kızlar hamilelikten sonra sizde de keskin değişiklikler oldu mu??mesela ben tatlı manyağıydım çikolata krizim tutardı,markete bi girerdim bir sürü çikolata alırdım şimdi yüzüne bakmıyorum,ikram etseler bile almıyorum canım istemiyor.meyvenin yüzüne bakmazdım desem yeridir,geçen seneye kadar annem kadıncağız soyar verir yine yemezdim;ama şimdi gelin görün ki meyve manyağı oldum çıktım,sabah uyandığımda meyveee
(kiraz,karpuz,şeftali kayısı,...) diye uyanıyorum hiiiç üşenmiyorum hem yiyorum hem de hazırlayıp işyerime götürüyorum.markete gitiiğimde manav reyonunda soluklanıyorum,yoook böyle bir şey yooook.ama bu halimden çooook memnunum,kabızlık sorunu yaşayan ben nerdeyse ishal olmaktan şikayetçi olcam afedersiniz
şuna eminimki kızım meyveyi çoookk seviyor
![]()
inanki çok tatlı duruyosunuz tatlım ben bi hantallık göremiyorum gayet iyisin![]()
MavisMavis+, mommy+, mericdemir2007, tentation
selam kızlarrrr ben geldimm
geçmiş yapayımmm uamarım çok kaynatmamışsınızdır
kızlar selam şükür bugün sonuçlarımı gösterebildim doktoruma ... allaha şükürler olsunki şekerim çok güzel 90 çıktı.. kilo olarak 2 kilo daha almışım 67 oldumidrarda enfeksiyon çıkmadı sadece biraz kansızlık çıktı oda doktorum kan hapını 2 ye çıkardı.. bugün kızımı gördüm teyzeleri
bi rahat durmadı ultrasonda doktor kemik ölçümünü zor yaptı ayaklarından
biz bugün 27+4 olduk ve kilomuz 1.117
bi kiloyu geçmiş bnm prensesim
bizden haberler böle yani heşeyimiz çok güzel çıktı şükür
![]()
kızlar bu arada bebişlerinizin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız yaa ben renkler birbirine girer diye korkuyorum sırf beyaz hiç bişe yok hepsi desenli bozulma olurmu acaba yıkayınca kafam karıştı yaaaa![]()
ay aman aman Allahım esirgesin....
iii düşünmekte fayda varr o zaman......
hayırlı vakitte olsunlar bebişlerimiz......
hoşbuldukkkHoşgeldinnnn... Göbüş koyan koyana çok bişey kaynatmadık merak etme :)
ben yaptım ve bitti iikide yapmışım güzdl göbişlri gördümmmay canım yaaaa haklısın geçmiş yapamıyrm zaten,baya kaynatılmış....
neyse hoşgeldin............
teşekkür ederizzzzz teyzesi.........
bu arada 15 kilo almış halim ooooo
hantal duruyormuym.......ki?????????????**