2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

haklısın canım stres yapıyrm......
en çok annem buraya gelmeden önce doğurcam dieeeeeeeee......
Allah ım korusun...............

allah korusun tatlım öle kötü şeyler düşünme bende arada bi stres yapıyorum eşim gececiyken sancılarım tutarsa vs die ama sonra diyorum sakin olmalıyım millet evde tek başına bile doğuruyo vs die:)

allah korusun tatlım öle kötü şeyler düşünme bende arada bi stres yapıyorum eşim gececiyken sancılarım tutarsa vs die ama sonra diyorum sakin olmalıyım millet evde tek başına bile doğuruyo vs die:)

ay aman aman Allahım esirgesin....
iii düşünmekte fayda varr o zaman......
hayırlı vakitte olsunlar bebişlerimiz......

kızlar hamilelikten sonra sizde de keskin değişiklikler oldu mu??mesela ben tatlı manyağıydım çikolata krizim tutardı,markete bi girerdim bir sürü çikolata alırdım şimdi yüzüne bakmıyorum:37:,ikram etseler bile almıyorum canım istemiyor.meyvenin yüzüne bakmazdım desem yeridir,geçen seneye kadar annem kadıncağız soyar verir yine yemezdim;ama şimdi gelin görün ki meyve manyağı oldum çıktım,sabah uyandığımda meyveee:52:(kiraz,karpuz,şeftali kayısı,...) diye uyanıyorum hiiiç üşenmiyorum hem yiyorum hem de hazırlayıp işyerime götürüyorum.markete gitiiğimde manav reyonunda soluklanıyorum,yoook böyle bir şey yooook.ama bu halimden çooook memnunum,kabızlık sorunu yaşayan ben nerdeyse ishal olmaktan şikayetçi olcam afedersiniz:1: şuna eminimki kızım meyveyi çoookk seviyor:emir_bebek:

şekerim çok ama çok güzel bir huy değişikliği keşke bendede olsaaaaymış:(((
bende kabızlıktan öldüm bittim ama aldığım demir ilaçları yapıyormuşş bu akşam ilaç alacağım onud ahiç sevmiyorum 4 gün ishal geziyorum karın ağrısıda cabası:(
ama beslenmeyle çözülecek gibi değil maalesef.

kızlar selam şükür bugün sonuçlarımı gösterebildim doktoruma ... allaha şükürler olsunki şekerim çok güzel 90 çıktı.. kilo olarak 2 kilo daha almışım 67 oldum:46: idrarda enfeksiyon çıkmadı sadece biraz kansızlık çıktı oda doktorum kan hapını 2 ye çıkardı.. bugün kızımı gördüm teyzeleri :16: bi rahat durmadı ultrasonda doktor kemik ölçümünü zor yaptı ayaklarından:1: biz bugün 27+4 olduk ve kilomuz 1.117 :emir_bebek: bi kiloyu geçmiş bnm prensesim:52: bizden haberler böle yani heşeyimiz çok güzel çıktı şükür :nazar:

gözün aydın maşallahh canımmmm Allahım hayırlıısıyla sorunsuz kucaklaırmıza almayıda nasip etsin inş.

kızlar bu arada bebişlerinizin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız yaa ben renkler birbirine girer diye korkuyorum sırf beyaz hiç bişe yok hepsi desenli bozulma olurmu acaba yıkayınca kafam karıştı yaaaa:50:

ben daha yıkamadım fıstık bebişin kıyafetleriniii
ama hassas yıkama modunda yıkayacağım şu kazaklaırn falna yıkandığı var ya çoık sıktırmadan çıkarıyor çünkü temizlerr zaten sadece suya değmeleri yeter ayrıca çekmesinler küçülmesnler sulu çıksınlar avuç içi kadar ciciler güneşi görünce hemen kururlar diye düşünüyorum.

Back
X