2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben daha yıkamadım fıstık bebişin kıyafetleriniii
ama hassas yıkama modunda yıkayacağım şu kazaklaırn falna yıkandığı var ya çoık sıktırmadan çıkarıyor çünkü temizlerr zaten sadece suya değmeleri yeter ayrıca çekmesinler küçülmesnler sulu çıksınlar avuç içi kadar ciciler güneşi görünce hemen kururlar diye düşünüyorum.

çok mantıklı düşünüyosun tatlımm bencede sulu bırakmak daha ii hem düşükte yıkarız hem fazla sıktırmayız zaten dediğin gibi avuç içi kadar şeyler valla bide çekerlerse mikroskopla bakmak gerekir artık:)

kızlar
birkaç gündür hep ağlıyarak uyanıyrm ben yaaaaaa
çok kötü bişey uyanmak istiyrm aama uyanamıyrm,garip garip rüyalar....
sonra bütün gün aptal aptal dolanıyrm ortalıktaa.....

Canım bu aylarda normal abuk sbauk rüyalar görmek. 3er Fatiha, İhlas, Felak, Nas 7 kerede Ayet el kürsiyi oku ve kendine üfle... Allah korusun cümlemizi...

anladım cnm yani sen yine kullanmassın ama kenardada bulunsun dediğin gibi... gecelikde dediğin gibi mutlaka yedek gerekiyo bende çok terliyorum bide kan meselesi falan var çıkar mıkar pjamaya pedden allah korusun:) bol bol iç çamaşırı koy cnm çantana bide çorap falanda koy doğumdan sonra insan üşüyomuş çok öle diyolar yani.. oh se3nin nevresimide annen mi dikti ayy ne güzel ben daha onuda alacam:15:

Annem dikmedi şekerim annem diktirdi :) Bi de ben yedek bi nevresim aldım netten malum terler çiş yapar felan dursun kenarda :)

hadi tokuşturalımm:)))
ama senin kızın olacaktı dimi sen bendne önce doğurursun fıstığını:)))

:) Ya ben eylül 7 sinde doğsun istiyorum eşim 5 ben 9 eylül tam ortamızda süper olur :21::21::21:

Eki Görüntüle 451897

kızlaaar buda biziz kızımlaaaaaaa
ama bu 3 hafta önceki halimiz........

:nazar::nazar: Maşallah canım..

Kızlar ya yemek yedikten sonra oturamıyorum hiç.. İyicene şiştim :) Şimdi başladım dikkat etmeye doktor sen çok alırsan bebek alamaz diyince korktum daha yemiyordum eşimşn yüzünden az önce bende onla yedim :14::14: sindirene kadar uyumam :20::20:

oy oy maşallah canımm hımsss şimdiki halin biraaz daha büyümüştürrr :)))
nazar değmesinnn
amin canım...
evet şimdi daha çok büyüdük....
bi ara eklerim son şişko halimi.....
okuldaki çaycı bayan 4 gündür görmemişti,ay hocammmmm daha bi şişmişsin dioooooooooo

ay hayatım hiç 15 kg gibi durmuyorsun inan gayet hoşssunn:nazar::nazar:

camım benimm çok teşekkür edeerim inan hantal durmadığıma sevindim....
bunun şerefine bi çikolatayı hakkettim demiii,gideyim bi çikolata yiyiym bariiiiiiiiiii..................
Canım bu aylarda normal abuk sbauk rüyalar görmek. 3er Fatiha, İhlas, Felak, Nas 7 kerede Ayet el kürsiyi oku ve kendine üfle... Allah korusun cümlemizi...

Annem dikmedi şekerim annem diktirdi :) Bi de ben yedek bi nevresim aldım netten malum terler çiş yapar felan dursun kenarda :)

:) Ya ben eylül 7 sinde doğsun istiyorum eşim 5 ben 9 eylül tam ortamızda süper olur :21::21::21:

:nazar::nazar: Maşallah canım..

Kızlar ya yemek yedikten sonra oturamıyorum hiç.. İyicene şiştim :) Şimdi başladım dikkat etmeye doktor sen çok alırsan bebek alamaz diyince korktum daha yemiyordum eşimşn yüzünden az önce bende onla yedim :14::14: sindirene kadar uyumam :20::20:

amin canımmmm........
ya gerçekten doğrumu acaba anne çok kilo alırsa bebek almaz olayııııı

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz teyzeleri diyette olduğumuzdan karpuz ve dondurmaya 15 gündür hasret kaldım 15 günde 200 gr aldım kızlar ve toplamda şuana kadar 14 kilo almış oldıum hafataya cuma drkontrolum var inşallah şekerim düşmüştür

çok mantıklı düşünüyosun tatlımm bencede sulu bırakmak daha ii hem düşükte yıkarız hem fazla sıktırmayız zaten dediğin gibi avuç içi kadar şeyler valla bide çekerlerse mikroskopla bakmak gerekir artık:)

ay ilahi güldürdün beni:)))
hım birde iki tane hurç aldım orta boylardan, birtanesine bneim cicileri birtaneisne bebişin cicilerini koyacağımmm tek valize yerleştireceğim iki ayrı çantada hazırlamayacağımm
belki sizede fikir vermiş olur.

hımsss inş. gönlünüzden geçen olur ne hoş olurrr tam aranızdaa olsaaa hayırlısı olsun fıstık.
ayyy ben zaten oturmaıyorum eve geliyorum direk mutfağa dalıyorum pişir koy kaldır derken koşturuyorum yemekten 1 saat sonra oturyorum biraz dinlenip yürüyüşee gidiyoruz sonradaaaa :DD
bugünlerdede dikkat etmeye başladım 7 temmuzda düğün varr kıyafet aldım kilo almamam lazım:DD

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz teyzeleri diyette olduğumuzdan karpuz ve dondurmaya 15 gündür hasret kaldım 15 günde 200 gr aldım kızlar ve toplamda şuana kadar 14 kilo almış oldıum hafataya cuma drkontrolum var inşallah şekerim düşmüştür

ay canım süper yaaaaa 15 günde 200 gr.....
ben çok diikat ettiğim halde 1 haftada 400 gr aldım nerdeyse...olmuyooo ya ben diyet yapamıyrm boğazım hiç durmuyor...
ama seni tebrik ederim tatlım..........
umarım şeker seviyende iii çıkar......

amin canım...
okuldaki çaycı bayan 4 gündür görmemişti,ay hocammmmm daha bi şişmişsin dioooooooooo

bunun şerefine bi çikolatayı hakkettim demiii,gideyim bi çikolata yiyiym bariiiiiiiiiii..................

amin canımmmm........
ya gerçekten doğrumu acaba anne çok kilo alırsa bebek almaz olayııııı

Canım ne bileyim bana öyle diyor. İlk gittiğimde her ay 1 kilo alacaksın 9 la kapatacaz 12yede çıkabilirsin dedi. benim boyum ve kilom olduğu için en fazla 15 dmeişti ben şimdiden 14 olduğum için dikkat ediyorum 18i geçmiyim diye. bende 14 kilo aldım daha almamak için tutmaya çalışıyorum kendimi tabi bu saatte yediklerimi saymazsak kaç gündür dikkat ediyodum bu akşam kaçırdım :14::14:

amin canım...

olsun büyüyelimm:) aldığımız en anlamlı kilolar canım:)))
:1::1:bak yaramazaa kız dur gitmeee çikolata yeme meyve ye onun yerinee hem daha faydalı hemde kilo yapmazzz

hoş geldin canım Allah iylik versinn, Şu diyet olayına bende girsem ne hoş olurr ama çok zor yaws:(((
sizi tebrik ediyorum iradenizden dolayı maşalalh.
İnş. güzel haberlerr alırsın dr dundan canım

hımsss inş. gönlünüzden geçen olur ne hoş olurrr tam aranızdaa olsaaa hayırlısı olsun fıstık.
ayyy ben zaten oturmaıyorum eve geliyorum direk mutfağa dalıyorum pişir koy kaldır derken koşturuyorum yemekten 1 saat sonra oturyorum biraz dinlenip yürüyüşee gidiyoruz sonradaaaa :DD
bugünlerdede dikkat etmeye başladım 7 temmuzda düğün varr kıyafet aldım kilo almamam lazım:DD

Pek bişey kalmamış hamur işi ve tatlıya dikkat et almazsın :) Ben iki haftadır ediyorm bakalım ne kadar koruyabileceğim :)

Hoşgeldin... Demek dikkat edince alınmıyormuş bende karpuzla dondurmayı minumuma indiriyim bari zor olsada napalım sağlık olsun:16::16:

ay canım süper yaaaaa 15 günde 200 gr.....
ben çok diikat ettiğim halde 1 haftada 400 gr aldım nerdeyse...olmuyooo ya ben diyet yapamıyrm boğazım hiç durmuyor...
ama seni tebrik ederim tatlım..........
umarım şeker seviyende iii çıkar......

ay hayatımmm senin takvimin bizden önceeee sanırım ilk annecik sen olacaksın hadi hayırlısı olsun inş.:))
ben ağustos annelerine özellikle takılmadım orada son doğuran ben olurum stresten çatlarım diye hehe:D

Canım ne bileyim bana öyle diyor. İlk gittiğimde her ay 1 kilo alacaksın 9 la kapatacaz 12yede çıkabilirsin dedi. benim boyum ve kilom olduğu için en fazla 15 dmeişti ben şimdiden 14 olduğum için dikkat ediyorum 18i geçmiyim diye. bende 14 kilo aldım daha almamak için tutmaya çalışıyorum kendimi tabi bu saatte yediklerimi saymazsak kaç gündür dikkat ediyodum bu akşam kaçırdım :14::14:
oooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh
yarasın annesi bebişine ne yapalımmm bebişin canı istiyoki yiyiyrz demi...............:1::1::1::1:

olsun büyüyelimm:) aldığımız en anlamlı kilolar canım:)))
:1::1:bak yaramazaa kız dur gitmeee çikolata yeme meyve ye onun yerinee hem daha faydalı hemde kilo yapmazzz
tamam tamam 1 tane meyve yedim,bide 1 ısırık çikolata o kadarcık.....

Pek bişey kalmamış hamur işi ve tatlıya dikkat et almazsın :) Ben iki haftadır ediyorm bakalım ne kadar koruyabileceğim :)

Hoşgeldin... Demek dikkat edince alınmıyormuş bende karpuzla dondurmayı minumuma indiriyim bari zor olsada napalım sağlık olsun:16::16:
yaaaaa canım bende o kadar çok karpuz yiyiyorum kiiiiiiii
şeker problemimde yokkk.....götüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama bu aarada kiloooooo alıp başını gidioooooo

Nyse hanımlar ben çıkıp biraz yüreyeyim serin serin.. Gelince çok yorulmazsam görüşürüz... Hayırlı geceler hepinize :16::16:

ay canım 2 hafta var neredeyse:DDD
hamur işine dikkat edemiyorum:( öğlenleri dışarıdan hazır yiyioruzz geneldede hamur işi oluyorlarrrr sadece yarım porsiyon yemeye çalışıyorum
Ama tatlıya dikkat edebilrim meyve tatlıya girmez dimi:D

ay hayatımmm senin takvimin bizden önceeee sanırım ilk annecik sen olacaksın hadi hayırlısı olsun inş.:))
ben ağustos annelerine özellikle takılmadım orada son doğuran ben olurum stresten çatlarım diye hehe:D

canım aramızda 3 gün varmış sadeceeeeeeeee
Dr.um 1 eylül dedi doğuma,ama bu na bebişlerin sadece %20 si ulaşıyormuş.....
Ağustos 20 sinden sonra bekliycez dedi........
bende stres yaparım die pek takılmıyrm.....

selamlar. bir sorum olucak sizlere ben 16 mayısta adet oldum. tarlusal ile. ardından da 3. günü serophene kullanmaya başlasım. normalde en geç haziranın 15 inde adet olmam gerekiyordu. olmadım halada olmadım adet gecikmesi olduğunda 4. günü idrar testi yaptım. negatif çıktı. bugun de idrar testi alıp yaptım bozuk çıktı:)))) hevesim kursağımda kaldı.:)) yarın kan testi yaptırmayı düşünyorum. acaba sizce kan testimi yaptırayim. yoksa yarın yine idrar testi alıp mı yapayim kararsız kaldım. bide serophene kullanıpta yumurta çatlamadan kiste çevirede biliyormuş.int de okudum. acaba ölede olabilir mi düşünüyorum. ne yapmalıyım???? göğüslerim de şişlik var sadece ve çok az gecikmeden beri bazen akıntı ama yok denecek kadar az şeffaftı. bugun beyaz akıntı olmaya başladı. bi kaç kez geldi. ve işim oturarak olduğu için sürekli oturuorum ölen kasıklarda sanki adet olcak gibi arı oluyor.bugunle beraber 11 gün geçmiş oldu...

Back
X