2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gözün aydın maşallahh canımmmm Allahım hayırlıısıyla sorunsuz kucaklaırmıza almayıda nasip etsin inş.

allah razı olsun tatlım rabbim hepimize sorunsuz hamilelik nasip etsin ve sorunsuz bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eylesin inş valla şu şeker olayına çok sevindim yaaa hep düşünüyodum yüksek çıkarsa nasıl diyet yaparım die:1: kilo alımımda güzel 61 ile hamiş kaldım şuan 67 yim şişlik falan bu yüzden olmadı sanırsam bugün doktorum yediklerimin benden çok bebişe yaradığını söledi çok sevindim ama beslenmeme dikkat ediyorum kızlar her sabah mutlaka 1 tane haşlanmış yumurta 1 bardak süt bal peynir tüketiyorum sonra her gün 1 kase yoğurt yiyorum bi kaç haftadır medine hurmasına başladım kuru üzüm bademi de eksik tutmuyorum ve bol meyve yiyorum bnm beslenme böle güzel annişler bunlar kızıma yaramış baya sizde tüketin mutlaka

ayy kimsecikler yok ne çok konuşmuşum ben yaw:1: neyse bende dinlenmeye çekileyim kızımla bari anneler.... öpüyoruz sizi kocaman:54:

buda bizim son halimiz güzel anneler çıkmadan bende ekliyim dedim

Eklentiler

• $DSC00463.webp
    $DSC00463.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSC00464.webp
    $DSC00464.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 29
güzel anneler ve melekleri günaydın.biz yine erkenciyiz.ama burada kimse yok.nerelerdesiniz biz yalnız kaldık :(

allah razı olsun tatlım rabbim hepimize sorunsuz hamilelik nasip etsin ve sorunsuz bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eylesin inş valla şu şeker olayına çok sevindim yaaa hep düşünüyodum yüksek çıkarsa nasıl diyet yaparım die:1: kilo alımımda güzel 61 ile hamiş kaldım şuan 67 yim şişlik falan bu yüzden olmadı sanırsam bugün doktorum yediklerimin benden çok bebişe yaradığını söledi çok sevindim ama beslenmeme dikkat ediyorum kızlar her sabah mutlaka 1 tane haşlanmış yumurta 1 bardak süt bal peynir tüketiyorum sonra her gün 1 kase yoğurt yiyorum bi kaç haftadır medine hurmasına başladım kuru üzüm bademi de eksik tutmuyorum ve bol meyve yiyorum bnm beslenme böle güzel annişler bunlar kızıma yaramış baya sizde tüketin mutlaka

maşallah canım sana ve bebeğine.özelliklede kilo ve şeker konusunda.çünkü ömrü boyunca en fazla 50 kilonun üzerine çıkamayan ve 48 kilo ile hamile kalan ben16 kilo aldım ve 64 kiloyum şekerimde sınırda çıktı doktor diyet vermedi ama tatlıyı azalt dedi.normalde tatlı ile aram yokken hamileliğimde tatlı krizlerine girdim yaşpasta ile kalvaltı yaptım çoğu kez.nasıl bir iştahım oldu bilemiyorum.ama sütümü yoğurdumu meyvemi eksik etmiyorum.en son geçen ay gittiğimde bebeğimin gelişimi normaldi.yarın yine kontrolüm var umarım herşey yolunda çıkar:)

günaydın suksuk biz daha kahvaltı yapmadık.ama çok acıktık gidip yapsak iyi olacak.bu arada kahvaltıda 1 ekmek yiyorum.benim gibi olan varmı.yediklerim nefesimi daraltmasa heralde devam ederim yemeye:)

selamlar. bir sorum olucak sizlere ben 16 mayısta adet oldum. tarlusal ile. ardından da 3. günü serophene kullanmaya başlasım. normalde en geç haziranın 15 inde adet olmam gerekiyordu. olmadım halada olmadım adet gecikmesi olduğunda 4. günü idrar testi yaptım. negatif çıktı. bugun de idrar testi alıp yaptım bozuk çıktı:)))) hevesim kursağımda kaldı.:)) yarın kan testi yaptırmayı düşünyorum. acaba sizce kan testimi yaptırayim. yoksa yarın yine idrar testi alıp mı yapayim kararsız kaldım. bide serophene kullanıpta yumurta çatlamadan kiste çevirede biliyormuş.int de okudum. acaba ölede olabilir mi düşünüyorum. ne yapmalıyım???? göğüslerim de şişlik var sadece ve çok az gecikmeden beri bazen akıntı ama yok denecek kadar az şeffaftı. bugun beyaz akıntı olmaya başladı. bi kaç kez geldi. ve işim oturarak olduğu için sürekli oturuorum ölen kasıklarda sanki adet olcak gibi arı oluyor.bugunle beraber 11 gün geçmiş oldu...

tedavin umarım netice verir. 11 gün gçmiş, kullandıgın ilaçlardan da kaynaklanabilir ama umarım bebek vardır , istersen bi kan testi yaptır.

bu şekilde tedavi olan kadınlar vardır, onların topikleri sana daha çok faydalı olacaklardır

çok mantıklı düşünüyosun tatlımm bencede sulu bırakmak daha ii hem düşükte yıkarız hem fazla sıktırmayız zaten dediğin gibi avuç içi kadar şeyler valla bide çekerlerse mikroskopla bakmak gerekir artık:)

herşeyimi yıkadım. 30 derece ve dalinin toz sabunyla.
temiz şeyler neticede, tozları çıksın yeter
çekme filan da olmadı, ütüleyip kaldırdık.

Günaydın herkese günaydın :)

biz de sabah 6:00 da kalktık ve işyerine geldik kızımla. kahvaltımızı da yaptık. şimdi çalışıyoruz :)

kızlar dün bunu bulmuştum sizce nasıl

Chicco Kozmetik Çanta Seti

çok güzel yaa hem chicco nun :)

herşeyimi yıkadım. 30 derece ve dalinin toz sabunyla.
temiz şeyler neticede, tozları çıksın yeter
çekme filan da olmadı, ütüleyip kaldırdık.

ayyh ben de yıkasam mı acaba şimdiden zamanı mıdır? :s

günaydınnn herkesee bugün arabasız geleyim dedim başıma gelmeyen kalamadı otobüsler 20 kişililk otobüse 100 kişiyi sığdırmaya çalışınca millet tıkış tıkış mecbur bindim merdivende yolculuk ettim kapıyı bir açdı adam kolum sıkışdı kapıya nasıl bağırıyorm kimsede yer wermedi saolsun inş kızım iyidir çok canım sıkıldı saçma sapan başaladık güne yaniii

kızlar bu arada bebişlerinizin kıyafetlerini kaç derecede yıkadınız yaa ben renkler birbirine girer diye korkuyorum sırf beyaz hiç bişe yok hepsi desenli bozulma olurmu acaba yıkayınca kafam karıştı yaaaa:50:
30 derrecede yıkadık bızde bısey olmadı cnmm
oy oy oy suksuk cum çok şirinsinizzz yawss yerim sizi Allah nazarlardan saklasın
saol cnm:17::17::17::17::17::17:
ay ilahi güldürdün beni:)))
hım birde iki tane hurç aldım orta boylardan, birtanesine bneim cicileri birtaneisne bebişin cicilerini koyacağımmm tek valize yerleştireceğim iki ayrı çantada hazırlamayacağımm
belki sizede fikir vermiş olur.
bende tek valız yapmaya karar verdımm buyukce bı valız anca sıgar:9::9::9:
buda bizim son halimiz güzel anneler çıkmadan bende ekliyim dedim
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maasallah cnm buarada banyo paspasımız aynı dıkkatımı cektıde:1::1::1:
günaydın suksuk biz daha kahvaltı yapmadık.ama çok acıktık gidip yapsak iyi olacak.bu arada kahvaltıda 1 ekmek yiyorum.benim gibi olan varmı.yediklerim nefesimi daraltmasa heralde devam ederim yemeye:)
cnm yaa 1 ekmek bıraz fazlaa sunu yarım yapsakk:1::1::1::1::1:

günaydınnn herkesee bugün arabasız geleyim dedim başıma gelmeyen kalamadı otobüsler 20 kişililk otobüse 100 kişiyi sığdırmaya çalışınca millet tıkış tıkış mecbur bindim merdivende yolculuk ettim kapıyı bir açdı adam kolum sıkışdı kapıya nasıl bağırıyorm kimsede yer wermedi saolsun inş kızım iyidir çok canım sıkıldı saçma sapan başaladık güne yaniii

gunaydın cnm bende busabaha sakarlıkla basladım cay dokuldu elımee.. uyku sersemı uyanıverdımm.. elım yandı cok sukur sımdı ıı ama elım yanarken bıle aklım elıfımdeydı... cok enteresan aamaa sıcradımm dıe korktumu acaba dedım:14::14::14:

gunaydın cnm bende busabaha sakarlıkla basladım cay dokuldu elımee.. uyku sersemı uyanıverdımm.. elım yandı cok sukur sımdı ıı ama elım yanarken bıle aklım elıfımdeydı... cok enteresan aamaa sıcradımm dıe korktumu acaba dedım:14::14::14:

geçmiş olsun canım çok yandımı korkmuşdur oda tabi irkilmişdir ama korkma sen sakinleşince düzelmiştir bende tutanabilmek için çok gerildim umarım iyidir ne demek anlamasam da kaynanam sürekli kızım çok gerilme çocuk sütten kesilir dio.. walla gerilmek zorunda kaldım yaa çok korkuyorum..

Back
X