2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeee
sabah sağlık ocağına gittim tekrar:(((
tokluk şekerim 180 çıktı yawss:(( glioz yüklemeisnde bir sorun yoktu nerden çıktı şimdi bu anlamadım

1 ekmek mi? :53:
bebekc kendine gel yılların acısını mı çıkarıyon balım... o kilo öyle alınmaz böyle alınır der gibi:1:

bende anlayamıyorumki canım acayip bir açlık var bende.yıllardır iştahsızdım ya ben dediğin gibi yılların acısı çıkıyor galiba.engelleyemiyorum kendimi.eşim hayretle izliyor beni.onu yemem bunu yemem diye herşeyi burun kıvıran ben şimdi önüme geleni yiyorum:)

bende anlayamıyorumki canım acayip bir açlık var bende.yıllardır iştahsızdım ya ben dediğin gibi yılların acısı çıkıyor galiba.engelleyemiyorum kendimi.eşim hayretle izliyor beni.onu yemem bunu yemem diye herşeyi burun kıvıran ben şimdi önüme geleni yiyorum:)

demır ve vıtamın alıomusun cnm onlarda bende acaıp ıstah yapıoo ıcmesemm dıyorumm yıne bebegı dusunup en basından berı ıcıyorumm...:14::14::14::14:

gunaydınn cnm ıyıyızz sen nasılsın bakalım :))[/QUOTE]
bende iyiyim uyku tutmadı sıcakta kalkayım dedim ..kızcağızımla kahvaltı yapcaz şimdi ..herkes kahvaltısını yapmış en tembeli bnm:17:

ayy inş yaaa bu seferde bebişlerimizi konuşuruz hep yok gazı var yok uyumuyo yok öle yok böle:1:
evet inş. yaa o güzel günleride görürürüz :))
haha öle ama demi:):):)
bak bu fikride beğendim tek çanta daha telaşsız olur
öylee doğru çekemsinlerr mikroskopla zor görürüz:DDDDDD hehe ben öyle yapacğaımmm dediğin gibi tek çanta daha telaşssız olur gibi.
allah razı olsun tatlım rabbim hepimize sorunsuz hamilelik nasip etsin ve sorunsuz bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eylesin inş valla şu şeker olayına çok sevindim yaaa hep düşünüyodum yüksek çıkarsa nasıl diyet yaparım die:1: kilo alımımda güzel 61 ile hamiş kaldım şuan 67 yim şişlik falan bu yüzden olmadı sanırsam bugün doktorum yediklerimin benden çok bebişe yaradığını söledi çok sevindim ama beslenmeme dikkat ediyorum kızlar her sabah mutlaka 1 tane haşlanmış yumurta 1 bardak süt bal peynir tüketiyorum sonra her gün 1 kase yoğurt yiyorum bi kaç haftadır medine hurmasına başladım kuru üzüm bademi de eksik tutmuyorum ve bol meyve yiyorum bnm beslenme böle güzel annişler bunlar kızıma yaramış baya sizde tüketin mutlaka
beslenmene bayıldım süper maşallahh bende artık ne bulursam yemek yerineeee besleyici şeyler yiyeceğim:((((((((
süpersin böyle devam et önemli olan anneye değil bebeğe yaraması zaten canım

kızlar ben ılk 4 ay cokkustummm dogru durust yemek yıyemedımm her an wcdeydım hatta esım sana oraya yatak kuralım dıe dalga bıle gecıodu 3 gun yemek yemedıgımı bılıyorummm 21 haftadan bu yana 1o kg almısımmm .. kusma kesılınce sanırımm bırden kılo aldımm.. nette 12 kgya kadar normal dıo. ama ben 15 tamamlamak ıstıyorumm 5 kg son 2 ayda alsam top 15 eder.. dıyet yapan arkadaslarr 2 haftada 4oo gr aldık dıe yazmıslar ne yedınızz banada soleyınn buarada ben cok meyve yıyorumm engel olamıyorum snrıımm oda kg yaptı baana bıde su demır ve vıtamın hapını ıcınce cok ıstahım acılıoo ..:14::14::14::14::14::14:bırı bana yardım etsın:43::43::43:
kimmiş o hem diyt yapıp hem hafta da 400 gr alan arkadas...ben verdim ya almayı bırak..aynen demir hapı acayip iştah açıyor..bol su iç cnm su içince yemeğe yer kalmıyor...

güzel anneler ve melekleri günaydın.biz yine erkenciyiz.ama burada kimse yok.nerelerdesiniz biz yalnız kaldık :(
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

maşallah canım sana ve bebeğine.özelliklede kilo ve şeker konusunda.çünkü ömrü boyunca en fazla 50 kilonun üzerine çıkamayan ve 48 kilo ile hamile kalan ben16 kilo aldım ve 64 kiloyum şekerimde sınırda çıktı doktor diyet vermedi ama tatlıyı azalt dedi.normalde tatlı ile aram yokken hamileliğimde tatlı krizlerine girdim yaşpasta ile kalvaltı yaptım çoğu kez.nasıl bir iştahım oldu bilemiyorum.ama sütümü yoğurdumu meyvemi eksik etmiyorum.en son geçen ay gittiğimde bebeğimin gelişimi normaldi.yarın yine kontrolüm var umarım herşey yolunda çıkar:)
inş. canım herşey yolunda çıkar benim ilk yüklememde herşey güzeldi dün kan testine yüksek çıktı bugün dahada yüksek çıktı anlamadım ben bu işi karpuzu kesseyim ben yaaaaa
herkesee gunaydınn :16::16::16::16::16:kahvaltımızı yaptıkk :56:babamıza ıse gonderdıkk :nazar::nazar:sımdı elıfımlee oturuyoruzz:6::6::6::6:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn afiyet olsun
günaydın kızlar bizde kalktık kahvaltı yapmadık daha sadece 1 tane salatalık yedim :nazar::emir_bebek:

günaydınnn kahvaltısızzzzz güne geçirmeyelim yaaaaa en güzel öğn kahvlatıı ama işte üşeniyoruzz sanırım:(

kimmiş o hem diyt yapıp hem hafta da 400 gr alan arkadas...ben verdim ya almayı bırak..aynen demir hapı acayip iştah açıyor..bol su iç cnm su içince yemeğe yer kalmıyor...

sımdı ısmı aklıma gelmedı ama sekerı yuksek cıkan bırıydıı dıyet vermıs drr onu yapınca az kg aldım dıe yazmıstı hatta dungece olmalı bu muhabbett

canım ben toplu taşıtlara cesaret edip binemiyorum valla.hala araba kullanıyorum.babamda geçengün sen hala araba nasıl kullanıyorsun kızım diyor.toplu taşıtlardan iyidir neyapıyım.sadece geçen gün metroya bindim otopark sorunu olan biryere gittiğim için .daha metroya biner binmez millet yer verdi.hangisine oturacağımı şaşırdım sağolsunlar.duyarlı insanımızda çok duyarsızda çok demekki

bende arabayla geliyodum canım yüreğim kaldırmıyor bugün araba eşime lazımdı o yüzden otobüse kaldım walla bizim adana da afedersin ama öküz çok:)

biz şimdi kızımla kahvaltı hazırlamaya gidiyoz..fazla kaynatmayın heeee geliyoz birazdan....cemrecik el sallıyor sizeee:3::3::3:

günaydınnn herkesee bugün arabasız geleyim dedim başıma gelmeyen kalamadı otobüsler 20 kişililk otobüse 100 kişiyi sığdırmaya çalışınca millet tıkış tıkış mecbur bindim merdivende yolculuk ettim kapıyı bir açdı adam kolum sıkışdı kapıya nasıl bağırıyorm kimsede yer wermedi saolsun inş kızım iyidir çok canım sıkıldı saçma sapan başaladık güne yaniii

ah ah kıyamam adanada o sıcakta offff geçmiş olsun canım sen otobüslerden uzak dur bir süreee
geçmiş olsun inş. ciddi birşey yoktur fıstık.

evet ya, bende persembeye almısım bıdaha ptesıye, salı gunune fılan alcam kontrolu, haftayı beklemek zor oluyo:))
artık iyice merak sardı, hareket ettıkce, oglummmm dıye sevıyorum,,
otobusle gelmıssın, ev yakınmı ısyerıne uzakmı canım??yuhh yaa hakıkaten bıra gobegı deseydın:) insanların salaga yatmaları salaklıktanda öte bişey oluyoo

uzak canım ya malesef kendi arabamla 20 dk falan sürüyor otobüsle 45 50 dk falan kabus yani:) ewet ya büyüdüler iyice merak sarıyor gün geçdikçee

gunaydın cnm bende busabaha sakarlıkla basladım cay dokuldu elımee.. uyku sersemı uyanıverdımm.. elım yandı cok sukur sımdı ıı ama elım yanarken bıle aklım elıfımdeydı... cok enteresan aamaa sıcradımm dıe korktumu acaba dedım:14::14::14:

hay Allahhh geçmiş olsun yawsss birdaha resim eklmeyelim:(( nazar değiyorrrr:((((
ben artık koymuyorum.
Yanlış anlamayın benii ben kendim içinde söylüyorumm hepsi çok şirinlerrrrr çok tatlılarr güzel gözle bakıyorum nazar değmesi için kem gözlü olmaya gerek yok annenin evladına bile nazar değermiş bir anne kötü olaiblirmi nekadar içten sever dimi.
Maşallah diyoruzz ama demekki çekiyoruzzz
geçmiş olsu tekrar

pz gunu babasıylaa kızımızaa bu cıcı elbıseyı aldık
$Görüntü0633.webp

Back
X