2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

afiyet olsun canım,, bende sımdı yıcem,,
oda cok fenamış ama bıde sogan sarmısak, ıyy nasıl kokar
bizimkıde oyle canım,dolaplara oturuyo, artık nasıl bı zevkse:), amaaann kınamayyayım,basımıza gelır valla, ama bildigin pıskopat laf dınlemıyo, ılla kendı ıstedıgını yapcak, ufacık sey arkasında gezdırıyo milleti:))

öyleler canım arkadasım vuruyyor eline poposuna falan nasıl gülüyor görsen sonra arkadasım daha çok sinirleniyor fenalar canım fena bizimki inş akıllı olur.. ayy kınamayalım Allah başımıza verir sonra:)

göbek kıllanmasını ben sürekli yağlanmaya bağlıyorum canım benim oldu evet kıllar beslendikçe cozurttular :35:ben de en sonunda ağdaya gittiğimde göbeğimin küçük bi bölgesinini hassas bölgeler için olan ağdayla aldırdım. pamuk gibi oldu :8:pişiklere gelince ben akşamları eve geldiğimde yıkayıp bepanten sürdüm üzerine de peçete koydum benim de geçen hafta o çok sıcaklarda sürtünmeyle sütyenin demirli yeri kestikçe kesti pişti çok fenaydı ama şimdi iyiler bi de bez sütyene geçtim biraz şekil kayık duruyor ama çok kocamanlar sığmıyorlar artık biyere :1:

bir kere aldırmışsınız ama doktor bana aldırma oluşan kılları dedi.

ben sadece bebe yağı kullandım.
öncedende kıllıydım:9: ama bu kadar değil şimdi çok fena oldu birde erkek bebeklerde kıllanma olur diye duymuştum ne kadar doğruu orası meçhul işte.. inşallah azalır doğumdan sonra...

Bende bebek yağı kullanıyorum sadece ;) benimki kız .demekki sadece erkek bebekde olmuyo;)

kızlar sıcaktan resmen göğüslerim pişik oldu yaa inanın sütyensiz dolaşıyorum evin içinde yaa birde kocaman oldularr:14:
Ayrıca aaranızda göbek kısmı kıllanan varmı benim çok kıllanma oldu acaba doğumdan sonra azalırmı kiii:43:

bende pısık yok canm da gobekte acayıp kıllanma var esıme dıyrm senle yarısa gıdıyrm dıe ben sadece zeytın yagı suruyrm gobusumede goguslerımın ucunada

canım geçmiş olsun bende aynılarını yaşadım şuan antidepresan kullanıyorum malesef ki doktorumun kontrolünde... hamilelikte çok sık olabilen birşeymiş kendini yalnız hissetme... doktorunla paylaş durumunu ama sıkma sakın canını hamilelik hormonlarımızı değiştirdiği için hassaslaşmamız çok normalmiş... tekrar geçmiş olsun canım...

geçmiş olsun canım, bişey sorucam sana antidepresan neden verdiler sana hangi doktor verdi yani kadın doğumcumu yoksa psikiyatrist mi. bende çok daralıyorum bu aralar bende okb var ve doğumdan sonra ilaca başlamayı düşünüyorum ama emzirirken nasıl olacak diye düşünmekten umutsuzluğa düşüyorum. senin durumunla ilgili beni de aydınlatırsan sevinirim.

maşşaallh o zaman sana azimli hatunsun sen..zumbayı hiç duymamıştım...eylül de ebru şallıyla pilates başlıyor bende onunla başlıcam pilatese inş.yürüyüş yapamam heralde kışa geliyor belki kasım 15 e kadar falan yapabilirim bbebişi eşime bırakıp ...doğum kötü zamana denk geldi kışa giriyoruz inş.kilo almam evde :18:

Selam kızlar ,

Evet ya kışın daha çok kilo alınıyo:( bende de koşu bandı var daha önce de koşu bandı ile kg vermiştim kışın dışarıda yürümek zor oluyor eviniz müsaitse tavsiye ederim..

Kızlar ben de simdiden trambolin aldım dogum sonrası için.Kosu bandına yeri olmayanlar için kesinlikle cok ideal.15 dk zıplamak yarım saatlik yürüyüşe bedelmiş.Eşim basladı şimdi, inanılmaz ter atıyor hem de cok egleniyor. Doğumdan sonra disiplinli bi şekilde başlamam lazım.Bir de sütümüz bol olursa hemencik gidiveriri kilolar

kızlar sıcaktan resmen göğüslerim pişik oldu yaa inanın sütyensiz dolaşıyorum evin içinde yaa birde kocaman oldularr:14:
ayrıca aaranızda göbek kısmı kıllanan varmı benim çok kıllanma oldu acaba doğumdan sonra azalırmı kiii:43:

Canım kıllanma sorunu bende de var.Hamilelikte normalmiş.Ben aldırmayı düşünmüyorum.Alısırsa bide orayla ugrasamam vallaaa

ayrıca aaranızda göbek kısmı kıllanan varmı benim çok kıllanma oldu acaba doğumdan sonra azalırmı kiii:43:

benimde oldu canım kıllanma daha 3 aylıkken söyledi doktor: "" göbeğinizde kıllanma olabilir. Sakın almayın doğumdan sonra geçecek"" dedi. hormonlardan falan herhalde. yani almayın sakın şurada az bir zaman kaldı zaten sonra geçecek zaten.:20:

geçmiş olsun canım, bişey sorucam sana antidepresan neden verdiler sana hangi doktor verdi yani kadın doğumcumu yoksa psikiyatrist mi. bende çok daralıyorum bu aralar bende okb var ve doğumdan sonra ilaca başlamayı düşünüyorum ama emzirirken nasıl olacak diye düşünmekten umutsuzluğa düşüyorum. senin durumunla ilgili beni de aydınlatırsan sevinirim.

canım bende panik atak var hamile kalmadan önce ilacı bırakmıştım bebeğim 3,5 aylık olduğunda gene kötü oldum kadın doğum doktorumda ilaca başlattı canım bir psikologa gittim oda devam edebilirsin 3 ayını atlatmışsın bişey olmaz dedi umarım olmaz daha detay istersen anlatabilirim... şuan gittiğim bir psikolog yok canım kadın doğum doktorumun kontrolündeyim... benim ataklarımı doğum korkusu tetiklemiş ama nasıl doğurucam nasıl edicem ya bana bişey olursa ya bebeğime bişey olursa diye geçirdim o ilk 3 ayı sonundada ataklarımı davet etmiş oldum kısacası durumum bu senin hastalığını anlayamadım canım ama umarım iyisindir..

canım bende panik atak var hamile kalmadan önce ilacı bırakmıştım bebeğim 3,5 aylık olduğunda gene kötü oldum kadın doğum doktorumda ilaca başlattı canım bir psikologa gittim oda devam edebilirsin 3 ayını atlatmışsın bişey olmaz dedi umarım olmaz daha detay istersen anlatabilirim... şuan gittiğim bir psikolog yok canım kadın doğum doktorumun kontrolündeyim... benim ataklarımı doğum korkusu tetiklemiş ama nasıl doğurucam nasıl edicem ya bana bişey olursa ya bebeğime bişey olursa diye geçirdim o ilk 3 ayı sonundada ataklarımı davet etmiş oldum kısacası durumum bu senin hastalığını anlayamadım canım ama umarım iyisindir..

canım ben sana durumu özelden mesajla anlatayım

kızlarr ben geldıımm elıfımııı 1,5 ay sonra gormek cok heyecanlıydıı... allaaha suukurler olsun benım kızımm kocaman olmusss cok duygulandımm:43::43::43::43::43:yerım ben onuu... kafası kasıklarımaa dogruymus ayakları goguslerıme dogru... dogum pozısyonunda su andaa.. bıde kızlar ben bugun 29 +2 yım ama ultrasonda 32 haftalık cıktı.. budaa elıfımee daha erken kavusucam demek sanırım bıdahaa 4 hafta sonra cagırdı uyuz drr :1::1:ama ben okadar duramamm 2 haftaya gene gıderımm.. kg gelınce benımm prensesım 1652 olmuss boyuda 4o cmmıs:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kendımı en tosun annee adayı ılan edıyorummm :52::52::52::52:masallahh deyın teyzelerı elıfımee nazar degmesınn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bıde yuruyus yap dedı tatlı hamur ısı dondurmaa yeme dedı bende can havlıylee karpuzz sayılırmı dedımm:1::1::1:az ye onuda dedıı.. sanrıımm tatlı yemıcem artık ..:9::9::9::9:nasıl olucaksaa..
bebegım cok saglıklıymısss herseyıı yolunda dedıı cok mutlu oldummm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlarr ben geldıımm elıfımııı 1,5 ay sonra gormek cok heyecanlıydıı... allaaha suukurler olsun benım kızımm kocaman olmusss cok duygulandımm:43::43::43::43::43:yerım ben onuu... kafası kasıklarımaa dogruymus ayakları goguslerıme dogru... dogum pozısyonunda su andaa.. bıde kızlar ben bugun 29 +2 yım ama ultrasonda 32 haftalık cıktı.. budaa elıfımee daha erken kavusucam demek sanırım bıdahaa 4 hafta sonra cagırdı uyuz drr :1::1:ama ben okadar duramamm 2 haftaya gene gıderımm.. kg gelınce benımm prensesım 1652 olmuss boyuda 4o cmmıs:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kendımı en tosun annee adayı ılan edıyorummm :52::52::52::52:masallahh deyın teyzelerı elıfımee nazar degmesınn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bıde yuruyus yap dedı tatlı hamur ısı dondurmaa yeme dedı bende can havlıylee karpuzz sayılırmı dedımm:1::1::1:az ye onuda dedıı.. sanrıımm tatlı yemıcem artık ..:9::9::9::9:nasıl olucaksaa..
bebegım cok saglıklıymısss herseyıı yolunda dedıı cok mutlu oldummm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kocaman kocaman maşallah size :) :nazar: hep böyle devam edin inşallah.. iyi de ben niye ağlıyorum şimdi :)

Back
X