2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:nazar::nazar:ay çok güzel haberler bunlar,,çok sevindim canım maaşallah senin kızına ya :nazar::nazar:ben de çok merak ediyorum meleğim kg a ulaştımı acaba.:52:e peki sen şimdi erkenmi doğum yapcan bişey demedimi dr. un??:49::49:

ewt cnm dogum tarıhım sımdılık one gectıı ama son ayda bazı bebeklerde gerıleme oluomuss bakalımm degısıcekmı degısmezse cıfte bayram yapıcaz ınsss:16::16::16::16::16::16::16:

ayy kızlar bi ben kıllandım zannediyodum bende eşimle yarışıyorum hem kıllanma hem kilo konusunda hehe:9::9::9:

ohhh maşallah elif kızımıza:nazar::nazar::nazar: erken gelirmi bilemem ama iri bi bebiş olacağı kesin maşallah tütütütüüü:nazar::emir_bebek:

ırı olursaa onu nasıll pırtlatırım benn :18::18::18::18:belkı son ayda degısırr bakalımm :6::6:

kızlarr ben geldıımm elıfımııı 1,5 ay sonra gormek cok heyecanlıydıı... allaaha suukurler olsun benım kızımm kocaman olmusss cok duygulandımm:43::43::43::43::43:yerım ben onuu... kafası kasıklarımaa dogruymus ayakları goguslerıme dogru... dogum pozısyonunda su andaa.. bıde kızlar ben bugun 29 +2 yım ama ultrasonda 32 haftalık cıktı.. budaa elıfımee daha erken kavusucam demek sanırım bıdahaa 4 hafta sonra cagırdı uyuz drr :1::1:ama ben okadar duramamm 2 haftaya gene gıderımm.. kg gelınce benımm prensesım 1652 olmuss boyuda 4o cmmıs:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kendımı en tosun annee adayı ılan edıyorummm :52::52::52::52:masallahh deyın teyzelerı elıfımee nazar degmesınn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bıde yuruyus yap dedı tatlı hamur ısı dondurmaa yeme dedı bende can havlıylee karpuzz sayılırmı dedımm:1::1::1:az ye onuda dedıı.. sanrıımm tatlı yemıcem artık ..:9::9::9::9:nasıl olucaksaa..
bebegım cok saglıklıymısss herseyıı yolunda dedıı cok mutlu oldummm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hemen hemen 1o kg aldım cnmm.. drr hepsı aynı seyı soluoo ..dıkkat etmeklazım ama ben cok abartılı yemıyorum zatennn bı ara ıstahım cok acıktı ama sımdı normall az yıyorumm ..

amınn kızlarr .. darısı sıızn tosuncuklarınn basınaa... yedıklerıme gelınce yazıyımm :)) hergun 2 bardak sut sabahları haslanmıs yumurtaa kesınlıklee .. peynır domates bıber..cevız badem fındıkk azar azar hergun yıyorumm.. balık ayda 3 kezz.. tavuk daha sık.. koftedee haftada 1 mutlaka .. bebek ıcın cok onemlı .. baklıyat grubunuda cok tuketıyorum bebege cok faydalıı.. vee sınırsız yogurtt kendımm yapıyorum onudaa satın almıyorum...meyvede cok yıyorumm suankı tum yaz meyvelerını kg kg goturuyorum :17:
karpuz bıde vazgecılmezımm dondurmaya ara verdımm eepeydır yemıyorumm yasakk :9::9:
KIRKBINKERE MASALLH CANM ELIFINE:nazar::nazar::nazar:RABBM NAZARLDAN SAKLAIN SIZI COK SEVNMD BEBSN IYI OLMASINA MAŞALLH COK GUSEL BESLENYSN BNM OLE BI FIRSATIM OLMUO VALLA UZULUYRM BEBISIMI BESLYMRM DIE AKSAM EVE GDP YORGUN ARGIN YEMEK YPMAK COK ZOR GELIO YORUNLUKTN YIYEMYRM BILE :((

kızlarr ben geldıımm elıfımııı 1,5 ay sonra gormek cok heyecanlıydıı... allaaha suukurler olsun benım kızımm kocaman olmusss cok duygulandımm:43::43::43::43::43:yerım ben onuu... kafası kasıklarımaa dogruymus ayakları goguslerıme dogru... dogum pozısyonunda su andaa.. bıde kızlar ben bugun 29 +2 yım ama ultrasonda 32 haftalık cıktı.. budaa elıfımee daha erken kavusucam demek sanırım bıdahaa 4 hafta sonra cagırdı uyuz drr :1::1:ama ben okadar duramamm 2 haftaya gene gıderımm.. kg gelınce benımm prensesım 1652 olmuss boyuda 4o cmmıs:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kendımı en tosun annee adayı ılan edıyorummm :52::52::52::52:masallahh deyın teyzelerı elıfımee nazar degmesınn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bıde yuruyus yap dedı tatlı hamur ısı dondurmaa yeme dedı bende can havlıylee karpuzz sayılırmı dedımm:1::1::1:az ye onuda dedıı.. sanrıımm tatlı yemıcem artık ..:9::9::9::9:nasıl olucaksaa..
bebegım cok saglıklıymısss herseyıı yolunda dedıı cok mutlu oldummm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ohh ohhhh maşallah canım yaaaa allahım nazarlardan esirgesin sizi tosun olmuş annesi bende pazartesi görücem bende çok heycanlandım şimdi yaaa :)

göbek kıllanmasını ben sürekli yağlanmaya bağlıyorum canım benim oldu evet kıllar beslendikçe cozurttular :35:ben de en sonunda ağdaya gittiğimde göbeğimin küçük bi bölgesinini hassas bölgeler için olan ağdayla aldırdım. pamuk gibi oldu :8:pişiklere gelince ben akşamları eve geldiğimde yıkayıp bepanten sürdüm üzerine de peçete koydum benim de geçen hafta o çok sıcaklarda sürtünmeyle sütyenin demirli yeri kestikçe kesti pişti çok fenaydı ama şimdi iyiler bi de bez sütyene geçtim biraz şekil kayık duruyor ama çok kocamanlar sığmıyorlar artık biyere :1:

Ay ay aynen ya doktora göbeğimi açamıyorm utanıyorum. Hep yağlardan eşim diyo benim traş makinasıyla alalım iyice utanıyorum ya ki ben kılı hiç sevmem ;(

ben doktora sormuştum, mevcutta olan kıllar göbek çok gerilince daha çok göze batıyor dedi. ayrıca vücut yeni oluşan göbeğe organ gibi davranıp damarlandırınca beslenmesi artıyormuş, hamilelik bitince de tekrar eski haline dönüşüyormuş panik yok yani :)

bende pısık yok canm da gobekte acayıp kıllanma var esıme dıyrm senle yarısa gıdıyrm dıe ben sadece zeytın yagı suruyrm gobusumede goguslerımın ucunada

Kızlar ben de simdiden trambolin aldım dogum sonrası için.Kosu bandına yeri olmayanlar için kesinlikle cok ideal.15 dk zıplamak yarım saatlik yürüyüşe bedelmiş.Eşim basladı şimdi, inanılmaz ter atıyor hem de cok egleniyor. Doğumdan sonra disiplinli bi şekilde başlamam lazım.Bir de sütümüz bol olursa hemencik gidiveriri kilolar

Canım kıllanma sorunu bende de var.Hamilelikte normalmiş.Ben aldırmayı düşünmüyorum.Alısırsa bide orayla ugrasamam vallaaa

benimde oldu canım kıllanma daha 3 aylıkken söyledi doktor: "" göbeğinizde kıllanma olabilir. Sakın almayın doğumdan sonra geçecek"" dedi. hormonlardan falan herhalde. yani almayın sakın şurada az bir zaman kaldı zaten sonra geçecek zaten.:20:
ayy kızlar bi ben kıllandım zannediyodum bende eşimle yarışıyorum hem kıllanma hem kilo konusunda hehe:9::9::9:

ohhh maşallah elif kızımıza:nazar::nazar::nazar: erken gelirmi bilemem ama iri bi bebiş olacağı kesin maşallah tütütütüüü:nazar::emir_bebek:

hemen hemen 1o kg aldım cnmm.. drr hepsı aynı seyı soluoo ..dıkkat etmeklazım ama ben cok abartılı yemıyorum zatennn bı ara ıstahım cok acıktı ama sımdı normall az yıyorumm ..

amınn kızlarr .. darısı sıızn tosuncuklarınn basınaa... yedıklerıme gelınce yazıyımm :)) hergun 2 bardak sut sabahları haslanmıs yumurtaa kesınlıklee .. peynır domates bıber..cevız badem fındıkk azar azar hergun yıyorumm.. balık ayda 3 kezz.. tavuk daha sık.. koftedee haftada 1 mutlaka .. bebek ıcın cok onemlı .. baklıyat grubunuda cok tuketıyorum bebege cok faydalıı.. vee sınırsız yogurtt kendımm yapıyorum onudaa satın almıyorum...meyvede cok yıyorumm suankı tum yaz meyvelerını kg kg goturuyorum :17:
karpuz bıde vazgecılmezımm dondurmaya ara verdımm eepeydır yemıyorumm yasakk :9::9:

ayyy suksuk ben daha bu haftada 11 kilo aldım yandımben desene:17:

ohh ohhhh maşallah canım yaaaa allahım nazarlardan esirgesin sizi tosun olmuş annesi bende pazartesi görücem bende çok heycanlandım şimdi yaaa :)

KIRKBINKERE MASALLH CANM ELIFINE:nazar::nazar::nazar:RABBM NAZARLDAN SAKLAIN SIZI COK SEVNMD BEBSN IYI OLMASINA MAŞALLH COK GUSEL BESLENYSN BNM OLE BI FIRSATIM OLMUO VALLA UZULUYRM BEBISIMI BESLYMRM DIE AKSAM EVE GDP YORGUN ARGIN YEMEK YPMAK COK ZOR GELIO YORUNLUKTN YIYEMYRM BILE :((

saolun kızlarr ıyıkı varsınızzz.. cok mutlu ettınızz benı :16::16::16:
bulut81emınım senın kızında kocaman olmustur cnmmmm
FUFA60uzulme cnm yaa sen sonucta onu dusunerek saglıklı beslenıyosundur ızne nezaman cıkıcaksın buarada süt ıcmeyı ıhmal etmee bu donemde cok onemlı cnm

ayyy suksuk ben daha bu haftada 11 kilo aldım yandımben desene:17:

cnm bende o haftalarda cokkg aldımm sımdılerde yavasladı sankı... napım ıstahım cok acık:56::56::56::56::56: dogumdan sonraa dıyet yapabılırım ama bu donemde yapamam kımse kusura bakmasın.. zaten zaarrarlı bısey yedıgımde yok:16::16:

pırtlar pırtlaar annem beni 4500gr pırtlatmış normall olarak hemdee evde hehe:39:
hem fena mı ele avuca gelir bebişin :16::16:

0_3 ay arasını cok gıyemıycez anlasılann :1::1::1::1::1::1:cnm kızım benım saglıklı olsunda annesı ona ne cıcıler alırr:16::16::16::16::16::16:45oo masallahh cnmm .. ıns bızımkılerde ole kolaycık olurr:nazar:

cnm bende o haftalarda cokkg aldımm sımdılerde yavasladı sankı... napım ıstahım cok acık:56::56::56::56::56: dogumdan sonraa dıyet yapabılırım ama bu donemde yapamam kımse kusura bakmasın.. zaten zaarrarlı bısey yedıgımde yok:16::16:

ay aynen suksukcum kaç kere hamile kalıcaz yaaa amannn boşver kuzucuklarımız sağa sağlim doğsunda veririz Allah ın izniyle...

ayyy maşallah elifimizee canım, evet senınkı en tosunu suan:)))))))))))))), maşallah canm tekrardan
suksukcm sen ne yedın hakıkaten ya, bıgunluk menunu yazda bı bakalım:)))))), aaaaaaaaaaaa bole oluncaaa bende heveslendım ,, kuzum nekadr oldu acaba, hftaya persmbe benmde

0_3 ay arasını cok gıyemıycez anlasılann :1::1::1::1::1::1:cnm kızım benım saglıklı olsunda annesı ona ne cıcıler alırr:16::16::16::16::16::16:45oo masallahh cnmm .. ıns bızımkılerde ole kolaycık olurr:nazar:
0-3 ay olanlar 2. bebişe kalır artık hehe yada hediye götürürsün:1:
canım bence son ayda yine böyle tombiş olursa elif bebiş bi tanede3-6 takım koy çantaya çünkü hastane çıkışları 3500 üzeri doğan bebişlere zarzor denk geliyomuş kuzenim söylemişti..
ALLAHIM hepimize kolay doğum nasip etsin İNŞALLAH..
Annem 3 tane doğurdu 3üde normal 1. 4500 gr 2. 4000gr 3.3800 gr maşallahh annemee:nazar:

kızlar iş yerinden bir bayan arkadasımla biz kapı süsü bakmaya gidicez bakalım alırsam resmini koyarım canım

erken dogucagı anlamına gelıo demı bu ayy sanırım benım kızcemm bayramı zor beklıcekk :1::1::1::1::1:

evet cnm muhtemelen zaten 36. haftadan sonra heran olabilir diyor uzmanlar .. ablamın iki oğlu var biri 38 biri 39 da geldi bakalım bizim paşa ne zaman teşrif etcek

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X