2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

birde şu açıdan düşünün inş.normal doğum yapıca zaten rahat 10 liko kadar gidiyor gerisi size kalıyor oda bi şeklde verilir elbet hem tek sıkıntımız kilolarımız olsun boşveriiiiinnn beişlerimiz sağlıklı gelsinlerde dünyaya :64:

bencede bende baya kilo ladım gerçi pek belli olmuyo insanlara 7 ayım bitti diyince ooo çok iisin o zaman hiç dağılmadın falan diyolar ama popocuk aldı başını gidiyo :64: ama olsun hiç sıkıntısız bi hamişlik geçiriyom şükürler olsun rabbime insanlar sırf bebek tedavisinde bile dünya kilo alıyo ve herşeylerini verirler onlarca kilo alırlar sağlıkla bebeklerine kavuşabilmek için rabbim aratmadan verdi elhamdülillah şimdi aldığım kilolarla canımı sıkamam bi doğurayım allah sağlık versin hepsini veririm :8:

fıstıklar günaydın... keyifler nasıl bakalım hamilelik nasıl gidiyor... bende pazartesi kontrole gittim herşey yolunda dedi doktorum sadece bebeğin eşiği aşağıdaymış umarım bişey olmaz erken doğuma işaret edebilirde etmeyebilirde dedi ve 1 ay sonra çağırdı umarım birşey olmaz... tetanozumuda olamadım aile hekimliğindeki sağlık personeli izne çıkmış 10 gün sonra gel dediler gecikmiş olmuyor mu işimiz devlete kalsa yanmışız walla... birde kızlar ben tek bir doktora gittim hep başka hiç doktora gözükmedim sizce başka bir göz daha görse mi yoksa gerek yok mu ben mi abartıyorum???
can sıkıcak birdurum yok amaüstü kapatılacak bir konuda değil aynı sorun bendede var buğün ciğer geliştirici iğne oldum 12 saat arayla2. dozlarıda olucam erken doğum ihtimaline karşı
doktorun iyi ise dediğine uy ama tecrübesine itimat etmediğsen iyi bir doktor rahim ölçülerini alsın derim

benim çalışmam yasaklandı hareketlerimi kısıtladı böyle önlemler aldı artı 2-3 ilaç içiyorum
olası bir durum için ama içim rahat Allaha şükür

sende rahat ol ama olayın aslını tam öğren derim

kızıma kapı süsü aldımmmmm:):) foto makinası yanımda yok ewe gidince çekerim koyarım fotoyu ayyyy çok heyecanlandım yaaa:)

insan evladına bir şey alınca nasıl mutlu oluyor di mi??? Dünyanın en güzel şeyi başka hiçbir şey böyle mutlu edemz gibi geliyor evlat sevgisi çok güzelll ömre bedel hele de doğduktan sonra ki paylaşımlar offf offf hayat daha bir tatlı daha bir anlamlı oluyor... Allahım isteyen herkese versin inşallahhhh

Cadicuk mesela ben okuyorum:)kahvaltiyla duruyorum ne yesem diye dussunuyorum.esim gelsin kizimi birakip alisverisse cikcam bunaldim oyyyyy..

:52: oolllduuuu canm anlaşılmıştır bu saate kadarda kafaltıyla durduna göre geç kavaltı ettin dimi :20: hadi bakalım sen göbişi bebişi doyur kocacın gelince doru alışverişe :3:

kızlar benim dizi başladıda bi buraya bakıyorum bir diziye :))))

bu saatte ne dizisiymiş aayy ben hiç izleyemiyorum dizi falan bir ömür aynı konuyu işliyolar ben çok daralıyorum entrika yalan dolan derken :37: içim daralıyo

Son düzenleme:
bende kaçıyorum kızlar malum sohbetinize doyum olmuyor:1:
kocacım gelcek şimdi yemek hazırlıcam ona :56:
sonrada yürüyüşe gitcem :8: byeeeeeee:3:

ay yok ben öyle 3 kaşık makarnayla pilavla doymam zaten kepçe hesabı senin gibi:56:
:) aynen bende yaa bu 3 kaşık 5 kaşık olayı beni bozar :1: :1: mesela bu öğlen 2 kase tarhana çorbası, yarım tabak tavuklu pilav, 1 kase yoğurt ve çeyrekte ekmek yedim.. kepek mepek değil şu kilo aldıranlardan :D aslında yesem olurda bende kansızlık var demir hapı içiyorum bide kepek ekmek onun emilimini azaltıyomuş diye duydum ondan normal ekmek yiyorum.. sonrada 1 kase çerez tabağı meyve Allah ne verdiyse yani :1: :1: :56: 6 buçuk aydada 6 buçuk kilo aldım.... :1: :1:

Son düzenleme:
kızlar kocacım aradı yarın saat 4 de binecekti otobüse saat 1 e degiştirmiş bileti daha erken kavuşacaz allahın izniyle çok mutluyum kızımda çok mutlu kıpır kıpır oda seviniyor babası gelecek diye:))

kızlarr ben geldıımm elıfımııı 1,5 ay sonra gormek cok heyecanlıydıı... Allaaha suukurler olsun benım kızımm kocaman olmusss cok duygulandımm:43::43::43::43::43:yerım ben onuu... Kafası kasıklarımaa dogruymus ayakları goguslerıme dogru... Dogum pozısyonunda su andaa.. Bıde kızlar ben bugun 29 +2 yım ama ultrasonda 32 haftalık cıktı.. Budaa elıfımee daha erken kavusucam demek sanırım bıdahaa 4 hafta sonra cagırdı uyuz drr :1::1:ama ben okadar duramamm 2 haftaya gene gıderımm.. Kg gelınce benımm prensesım 1652 olmuss boyuda 4o cmmıs:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kendımı en tosun annee adayı ılan edıyorummm :52::52::52::52:masallahh deyın teyzelerı elıfımee nazar degmesınn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bıde yuruyus yap dedı tatlı hamur ısı dondurmaa yeme dedı bende can havlıylee karpuzz sayılırmı dedımm:1::1::1:az ye onuda dedıı.. Sanrıımm tatlı yemıcem artık ..:9::9::9::9:nasıl olucaksaa..
Bebegım cok saglıklıymısss herseyıı yolunda dedıı cok mutlu oldummm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım çok ama çok sevindimmm.. Maşallah kuzuna ... Allah bizede nasip etsin :21:

slm güzel anneler ;

öncelikle Bulut81 Allah kavuştursun canım :16:
suksuk seninde bebişine maşallah, Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar:
Bizimde yarın 12 de randevumuz var , çoooook heyecanlıyım :1:

dün tetanoz aşımın 2.dozunu oldum, bugün halsizlikten ölüyorum, oğlumda gece gündüz hiç durmuyor aşıdan mı oldu nedir anlayamadım. 3. tetanoz dozunu doğumdan 2 ay sonra olursam 10 sene koruyormuş aşı.

yemeklerden konuşulmuş , ben ne bulursam yiyorum valla, zararlı şeyler dışında, canım ne kadar isterse o kadar yiyorum :1: ama bu ay 3 kilo aldım :14: toplam 8 kilo oldu, korkuyorum geri kalan 3 ayda ne olacak :27:

selam cemremle biz geldik yine:1:
babişkomuz geldi yemeğini yedi ..bende saçımı yağladım 30 dk nın dolması bekliyorum 12 dk mız kaldı sonra duşa gircez cemreyle bıcıbıcı yapcaz:21:
sonra da 7.de yürüyüşe gitcez :emir_bebek:

Back
X