2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ya benim kızım inanılmaz hareketli.içiimde kick box çalışmaları oluyor sanki. karnım şekilden şekile giriyor.Artık dışarıdan hareketler iyice hissediliyor.O gün alısveriş yaptım kasadaki kadın bile farketti aaaa yer değiştiriyo diyo:1: karnım benden 1km ilerde gidiyor artık:1: ayaklarım büyüdü bide benim.Ayakkabılarımı giyemiyorum rahat rahat.

Bu arada çatlaklar için re gen diye bi krem gördüm Watsonsda. Hamileliğin 3. ayından itibaren kullanılıyormus. Fikri olan var mı? Ben daha fazla catladığımı düşünemiyorm. Kesin çözüm lazım bana:43:

Hanımlar yaa ne kadar sessizsiniz... Güneş mi etkiliyo uykunuz mu geldi heyyyyyyy uyanınnn Ayşenin canı sıkıldı yine şarkı sölerim hiç kimse kalmaz burda ha ahahhaha :1::1:

Ya benim kızım inanılmaz hareketli.içiimde kick box çalışmaları oluyor sanki. karnım şekilden şekile giriyor.Artık dışarıdan hareketler iyice hissediliyor.O gün alısveriş yaptım kasadaki kadın bile farketti aaaa yer değiştiriyo diyo:1: karnım benden 1km ilerde gidiyor artık:1: ayaklarım büyüdü bide benim.Ayakkabılarımı giyemiyorum rahat rahat.

Bu arada çatlaklar için re gen diye bi krem gördüm Watsonsda. Hamileliğin 3. ayından itibaren kullanılıyormus. Fikri olan var mı? Ben daha fazla catladığımı düşünemiyorm. Kesin çözüm lazım bana:43:

Canım benim kız da kafasına göre hareket ediyor ben ne yapsam tınlamıyor bakıyorum dönüp duruyor içimde :) Benimde fakrediliyor biraz da fazla kilo aldık ya o yüzden şiştik canım benim ayakkkabı bırak terlik bile olmuyor zaten 40 numara giyiyodum 41 giycem erkek reyonundan :))

Canım mustela kremi iyi getiyorlar. ben 4. aydan itibaren dalinin bebek yağını kullanıyorum hem göğüslerimie hem karnıma bacaklarıma bazende badem yağı sürüyorum doktorda başka bi krem önerdi çatlaklar daha başlamadı başlarsa mustela kullanacam. Kullanan arkadaşım çok memnun...

ben çağırıcam allah kısmet ederse canım

Hayırlı olsun güzel pozlar verir inşaalah bebişin :)

Bunu siz istediniz benden günah gittii öhüümmm :)

Yüksek yüksek tepeler ev kurmasınlarrrrrrrrrrrrrrr
yüksek yüksekkk tepelere ev kurmasınlarrrrr
aşrı aşrıı memlekete kız vermesinlerrrrrrrrrrrrr :14::14::14:

annesinin bitanesibi hor görmesinlerrrrrrrrrrr :43::43::43::43:
uçanda kuşlara malum olsun ben annemi özledimmmmmmmmmmmmmm hem annemi hem babamı ben köyümü özledimmmm
:14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: :ssz:

CANDAN ERÇETİN £££ Yüksek Yüksek Tepelere - YouTube

uçanda kuşlara malum olsun ben annemi özledimmmmmmmmmmmmmm hem annemi hem babamı ben köyümü özledimmmm

Kızım kulaklarını kapattı şuan ;))))) seninki iyi duruyo bu sese karnında ;)))))
Nerde bu kk eylül anneleriiiiiiiiiiii

kızlarrr dr raporu alan varmı çalışaiblir diyeee
32.haftada alacakmışızzz şuan 32.haftada gözüküyorum ama 31 i doldurmadım bu haftamı önümüzdeki haftamı olacak.

doktoruna sorsana canım sen bak almazsan iznin yanar ben ayın 9-16 arası almak zorundayım doktorum öle dedii

selam kızlar bizde 2. uykumuzdan uyandık bi geçmiş yaptık geldik .. Canımızda poğça istedi ama kim dışarı çıkıp alıcak kociş evde olsaydı bi koşu gider alır gelirdi..

:56::56::56:

canım dün geldi arabamız ofisimde şuandaa açtım meraktan çok güzel bayıldımmmm
çok kullanışlı görünüyorr sepeti ana kucağı kolay takılıp çıkıyorr
ve konforlu bebiş çok rahatedecek inş.
şimdiden güle güle kullansınlar.
AY ben hala konuşamadım

güle güle kullansın canım bende optimumdan almışdım içine de poşetleri koydum tentesinide indirdim yarım saate yakın sürdüm optimumun içinde karnım burnumda birtane de araba da millet acıyan gözlerle baktı heralde bana:):) ama çok zewkliydiii

arkadaşlar çok canım sıkılıyor benim eşim çok konuşkan biri degildi eskiden bu beni pek etkilemiyordu ama artık ilgi, heves,neşe versin istiyorum adam sinir ediyo beni dışarda çok keyifli eve gelince sessiz agzından bir laf alamazsın soru sorunca eee bi zahmet cevap veriri artık anası neler söylüyorsa bu arada kaynanamla görüşmüyorum dogum yaklaştıkca fitliyor oğlunu anlaşılan oda gelip bana surat yapıyo bıktım valla canımı sıkmamaya calışıyorum sizin eşinizdede böyle ilgisizlik varmı yaaa şurda doguma ne kaldı inanın bir patigi bile yok yavrumun sormuyo bile ne alınacak diye:14:
canım üzme kendinide bebişinide lütfen. sen konuşmaya çalış mesela o evdeyken tek başına dışarı çık özlesin arasın biraz seni. en iyi kayınvalide uzakta olandır aslında ama sen şanssızsın bu konuda biraz ama bebiş herşeyi düzeltecek merak etme:16:
kızlar arkadaşım doğurmuş. Aradı şimdi oy sesini bile duydum oy . 25 kg aldı ve normal doğum yapmış hemde uyuşturulmadan felan 3200 52 cm doğmuş kara kız melike bebek. Hiç bağırmamiş doktor doğdu demiş bu hala ıkınıomuş doktor yeter dur demiş ;)))

hanımlaar.. demin köyde yeni doğum yapmış bir kadının bebişini görmeye gittim.. 3 günlüktü.. maşallah çok tatlı yaa. kara kara saçları kara kara gözleri vardı.. kucağıma aldım bidaha bırakamadım yaa. rabbim sağlıklı sıhatli bizede nasip etsin inş. :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
ohh maşallah bebişlere:nazar::emir_bebek:bizimde 60 günümüz kaldı aşağı yukarı inşallah evlatlarımızı sağsalim kucağımıza alacağız:21:

seni topiğin neşesi ilan ettim hehe:16::16:
of sürekli canım birşey istiyooooo
Kalkıp tost mu yapsam

selam kızlar bizde 2. uykumuzdan uyandık bi geçmiş yaptık geldik .. Canımızda poğça istedi ama kim dışarı çıkıp alıcak kociş evde olsaydı bi koşu gider alır gelirdi..

ayy kızlaaar can boğazdan gelir hehe bende demin 3 tane açma indirdim mideye hihooyyttt:21::21:

güle güle kullansın canım bende optimumdan almışdım içine de poşetleri koydum tentesinide indirdim yarım saate yakın sürdüm optimumun içinde karnım burnumda birtane de araba da millet acıyan gözlerle baktı heralde bana:):) ama çok zewkliydiii
hatuna bak biri arabada biri karnında diye düşünmüşlerdir herhal:1::1:

arkadaşlar mrb biz geldikk bebişimle :)) son 2 gündür aşırı hareketli sanki hiç uyumuyo yaramaz :) sağlık ocağına gittiğimde kap atışlarını dnliyodu benm bebişte tekmelemeye çalışıyor :) yaramaz olucak yandıkkkk

of sürekli canım birşey istiyooooo
Kalkıp tost mu yapsam

Yap yap canım ben daha yeni yemek yedim ama doymadım eşimede çaktırmadım aradan azıcık zaman geçsinde gidip kruuyemiş yicem en faydalı şeyler onlar ama benim canım hep hamur işleri istiyoo :(((

Kalk sen yap kuzum hem uykun açılır :)))

Ahaha ne güzel ya güle güle kuullansın bebişinn :)

canım üzme kendinide bebişinide lütfen. sen konuşmaya çalış mesela o evdeyken tek başına dışarı çık özlesin arasın biraz seni. en iyi kayınvalide uzakta olandır aslında ama sen şanssızsın bu konuda biraz ama bebiş herşeyi düzeltecek merak etme:16:

ohh maşallah bebişlere:nazar::emir_bebek:bizimde 60 günümüz kaldı aşağı yukarı inşallah evlatlarımızı sağsalim kucağımıza alacağız:21:

seni topiğin neşesi ilan ettim hehe:16::16:

ayy kızlaaar can boğazdan gelir hehe bende demin 3 tane açma indirdim mideye hihooyyttt:21::21:

Ohhh afiyet olsun ben bu hafta poğaça yaptım bu haftaki hakkım bittiği için haftaya kaldı poğaça buhuu :14::14: Sağolasın şekerim napiim canım sıkılıyor.. Bu arada benim sesi iğrenç ötesidir ve hiçbir şarkıyı ezbere bilmem. Zaten şarkılarla da aram yok dinlemem de pek arada sırada takılıyorum öyle :)

Yemeğimi yedik geldikkk ama doymadıkkk :43::43::43: uykum geldi birazcık uyuyup sonra kalkar evi süpürürm heralde :32::27:

arkadaşlar mrb biz geldikk bebişimle :)) son 2 gündür aşırı hareketli sanki hiç uyumuyo yaramaz :) sağlık ocağına gittiğimde kap atışlarını dnliyodu benm bebişte tekmelemeye çalışıyor :) yaramaz olucak yandıkkkk
hoşgeldiniizzz... benim oğlan içerde futbol oynuyo maşallah iki üç gündür karnımın girmediği şekil tekme atılmadık yer bırakmadı maşallahh:nazar::nazar::nazar:
heralde ama biri bebek arabasının içine baksa rezil olurdum walla poşetleri gezmeye çıkaran kız olarakdan:)
:9::9::9: alıştırma yapıyorum derdin hehe

hoşgeldiniz... Hareketli işte negüzel :) Benimki de arada sırada sert yapıyo arada sırada yumuşuyo anasının kızı ya çok çabu karakter değiştiriyo sanırsam :)))

kızlar sabahdan beri içtiğim suyu geri çıkardım niye ki yaaaaaa of

Canım su da başka bişey tüketmedin mi? Yemek yemedin mi hiçç?

Back
X