bebişleri gördünüz mü kızz ne tatlılarr yerim onları ben... Biz de mi doğum fotoğrafçısı çağırsak yaww![]()
ben çağırıcam allah kısmet ederse canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebişleri gördünüz mü kızz ne tatlılarr yerim onları ben... Biz de mi doğum fotoğrafçısı çağırsak yaww![]()
Ya benim kızım inanılmaz hareketli.içiimde kick box çalışmaları oluyor sanki. karnım şekilden şekile giriyor.Artık dışarıdan hareketler iyice hissediliyor.O gün alısveriş yaptım kasadaki kadın bile farketti aaaa yer değiştiriyo diyokarnım benden 1km ilerde gidiyor artık
ayaklarım büyüdü bide benim.Ayakkabılarımı giyemiyorum rahat rahat.
Bu arada çatlaklar için re gen diye bi krem gördüm Watsonsda. Hamileliğin 3. ayından itibaren kullanılıyormus. Fikri olan var mı? Ben daha fazla catladığımı düşünemiyorm. Kesin çözüm lazım bana![]()
ben çağırıcam allah kısmet ederse canım
Bunu siz istediniz benden günah gittii öhüümmm :)
Yüksek yüksek tepeler ev kurmasınlarrrrrrrrrrrrrrr
yüksek yüksekkk tepelere ev kurmasınlarrrrr
aşrı aşrıı memlekete kız vermesinlerrrrrrrrrrrrr
annesinin bitanesibi hor görmesinlerrrrrrrrrrr![]()
uçanda kuşlara malum olsun ben annemi özledimmmmmmmmmmmmmm hem annemi hem babamı ben köyümü özledimmmm
![]()
CANDAN ERÇETİN £££ Yüksek Yüksek Tepelere - YouTube
kızlarrr dr raporu alan varmı çalışaiblir diyeee
32.haftada alacakmışızzz şuan 32.haftada gözüküyorum ama 31 i doldurmadım bu haftamı önümüzdeki haftamı olacak.
canım dün geldi arabamız ofisimde şuandaa açtım meraktan çok güzel bayıldımmmm
çok kullanışlı görünüyorr sepeti ana kucağı kolay takılıp çıkıyorr
ve konforlu bebiş çok rahatedecek inş.
şimdiden güle güle kullansınlar.
AY ben hala konuşamadım
canım üzme kendinide bebişinide lütfen. sen konuşmaya çalış mesela o evdeyken tek başına dışarı çık özlesin arasın biraz seni. en iyi kayınvalide uzakta olandır aslında ama sen şanssızsın bu konuda biraz ama bebiş herşeyi düzeltecek merak etmearkadaşlar çok canım sıkılıyor benim eşim çok konuşkan biri degildi eskiden bu beni pek etkilemiyordu ama artık ilgi, heves,neşe versin istiyorum adam sinir ediyo beni dışarda çok keyifli eve gelince sessiz agzından bir laf alamazsın soru sorunca eee bi zahmet cevap veriri artık anası neler söylüyorsa bu arada kaynanamla görüşmüyorum dogum yaklaştıkca fitliyor oğlunu anlaşılan oda gelip bana surat yapıyo bıktım valla canımı sıkmamaya calışıyorum sizin eşinizdede böyle ilgisizlik varmı yaaa şurda doguma ne kaldı inanın bir patigi bile yok yavrumun sormuyo bile ne alınacak diye![]()
kızlar arkadaşım doğurmuş. Aradı şimdi oy sesini bile duydum oy . 25 kg aldı ve normal doğum yapmış hemde uyuşturulmadan felan 3200 52 cm doğmuş kara kız melike bebek. Hiç bağırmamiş doktor doğdu demiş bu hala ıkınıomuş doktor yeter dur demiş))
ohh maşallah bebişlerehanımlaar.. demin köyde yeni doğum yapmış bir kadının bebişini görmeye gittim.. 3 günlüktü.. maşallah çok tatlı yaa. kara kara saçları kara kara gözleri vardı.. kucağıma aldım bidaha bırakamadım yaa. rabbim sağlıklı sıhatli bizede nasip etsin inş.![]()
seni topiğin neşesi ilan ettim heheBunu siz istediniz benden günah gittii öhüümmm :)
Yüksek yüksek tepeler ev kurmasınlarrrrrrrrrrrrrrr
yüksek yüksekkk tepelere ev kurmasınlarrrrr
aşrı aşrıı memlekete kız vermesinlerrrrrrrrrrrrr
annesinin bitanesibi hor görmesinlerrrrrrrrrrr![]()
uçanda kuşlara malum olsun ben annemi özledimmmmmmmmmmmmmm hem annemi hem babamı ben köyümü özledimmmm
![]()
CANDAN ERÇETİN £££ Yüksek Yüksek Tepelere - YouTube
of sürekli canım birşey istiyooooo
Kalkıp tost mu yapsam
ayy kızlaaar can boğazdan gelir hehe bende demin 3 tane açma indirdim mideye hihooyytttselam kızlar bizde 2. uykumuzdan uyandık bi geçmiş yaptık geldik .. Canımızda poğça istedi ama kim dışarı çıkıp alıcak kociş evde olsaydı bi koşu gider alır gelirdi..
![]()
hatuna bak biri arabada biri karnında diye düşünmüşlerdir herhalgüle güle kullansın canım bende optimumdan almışdım içine de poşetleri koydum tentesinide indirdim yarım saate yakın sürdüm optimumun içinde karnım burnumda birtane de araba da millet acıyan gözlerle baktı heralde bana:):) ama çok zewkliydiii
hatuna bak biri arabada biri karnında diye düşünmüşlerdir herhal![]()
of sürekli canım birşey istiyooooo
Kalkıp tost mu yapsam
selam kızlar bizde 2. uykumuzdan uyandık bi geçmiş yaptık geldik .. Canımızda poğça istedi ama kim dışarı çıkıp alıcak kociş evde olsaydı bi koşu gider alır gelirdi..
![]()
güle güle kullansın canım bende optimumdan almışdım içine de poşetleri koydum tentesinide indirdim yarım saate yakın sürdüm optimumun içinde karnım burnumda birtane de araba da millet acıyan gözlerle baktı heralde bana:):) ama çok zewkliydiii
canım üzme kendinide bebişinide lütfen. sen konuşmaya çalış mesela o evdeyken tek başına dışarı çık özlesin arasın biraz seni. en iyi kayınvalide uzakta olandır aslında ama sen şanssızsın bu konuda biraz ama bebiş herşeyi düzeltecek merak etme
ohh maşallah bebişlerebizimde 60 günümüz kaldı aşağı yukarı inşallah evlatlarımızı sağsalim kucağımıza alacağız
seni topiğin neşesi ilan ettim hehe
ayy kızlaaar can boğazdan gelir hehe bende demin 3 tane açma indirdim mideye hihooyyttt![]()
hoşgeldiniizzz... benim oğlan içerde futbol oynuyo maşallah iki üç gündür karnımın girmediği şekil tekme atılmadık yer bırakmadı maşallahharkadaşlar mrb biz geldikk bebişimle :)) son 2 gündür aşırı hareketli sanki hiç uyumuyo yaramaz :) sağlık ocağına gittiğimde kap atışlarını dnliyodu benm bebişte tekmelemeye çalışıyor :) yaramaz olucak yandıkkkk
heralde ama biri bebek arabasının içine baksa rezil olurdum walla poşetleri gezmeye çıkaran kız olarakdan:)
arkadaşlar mrb biz geldikk bebişimle :)) son 2 gündür aşırı hareketli sanki hiç uyumuyo yaramaz :) sağlık ocağına gittiğimde kap atışlarını dnliyodu benm bebişte tekmelemeye çalışıyor :) yaramaz olucak yandıkkkk
kızlar sabahdan beri içtiğim suyu geri çıkardım niye ki yaaaaaa of
kızlar sabahdan beri içtiğim suyu geri çıkardım niye ki yaaaaaa of
hoşgeldiniizzz... benim oğlan içerde futbol oynuyo maşallah iki üç gündür karnımın girmediği şekil tekme atılmadık yer bırakmadı maşallahh
alıştırma yapıyorum derdin hehe