Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben calısmıyorumda nebılım dısarıya cıktıgımdaa bıberonla beslemek daha mantıklı sonucta heryerde emzıremem.. en basta acıl bısey deıl sankı ama gogsum sıstıgı vakıt ıı olur dıe dusundum :26:
iyi akşamlar annişler bi sorum var aranızda ramazanda oruç tutacak olan varmı doktorum tutma dedi ama
benim şahsi görüşüm canım emzirme pompası çalışmıyor olsak bile olmalı;bir kere sütü artırıyor,bebiş emiyor gibi;sonra bebek doğduğunda yavrucuğun gücü ne kadar ki çekmek için yorulur uyur kalır.biberonla veririz kendi sütümüzü inşalllah.hem deee ben şimdiden plan yapıyorum sağacam sütümü bir sürü kocişe verecem ben sporuma neyime bakacamben calısmıyorumda nebılım dısarıya cıktıgımdaa bıberonla beslemek daha mantıklı sonucta heryerde emzıremem.. en basta acıl bısey deıl sankı ama gogsum sıstıgı vakıt ıı olur dıe dusundum :26:
ben daha sormadım canım ama dr. tut dese bile tutasım yok niyeyse...kendim için değil de bebeğime kıyamıyorum ...yoksa bana zorluğundan değil...iyi akşamlar annişler bi sorum var aranızda ramazanda oruç tutacak olan varmı doktorum tutma dedi ama
- Suksuk_Elifilhan
- Zevzekbayan_Cadıcuk
- Fufa60_Tubica
- Mlksbn_Peluska06
- İfet7882_Buttrfly
- Mumble_Kayabebe
- Sibelyüce_Kundera
cekılısı yaptımm annıslerr hayırlı ugurlu olsunn ..katılmak ısteyenler olursa bununn harıcınde ayrı bı cekılıs yapılabılır.. hedıyeler karsılıklı alınıcakk kargoo bedelını gonderen kısı karsılıycak karsı odemelıı yapılmıycakk.. hedıye secımı serbest herkez ozeldenn cınsıyett adres bılgılerını alsınlarr.. cınsıyetı tablodanda bakabılırsınızz.. hedıyeler elımıze gectıgınde fotolarını paylasıcazz.. umarım gusel ve hos bır anı olurr..
iyi akşamlar annişler bi sorum var aranızda ramazanda oruç tutacak olan varmı doktorum tutma dedi ama
bu arada kendimi topiğin en çıtır en genç annesi ilan ediyorum
en küçüğünüz benim :97::83:
sinirlerim bozuldu, stor perdemi eşim takmaya çalışırken aparatını kırdı, yine kabız oldum, hemoroidim yine azdı, çok sinirliyim, başım ağrıyor, suratım beş karış, kocam da arkadaşıyla buluşmaya gitti.![]()
bu arada kendimi topiğin en çıtır en genç annesi ilan ediyorum
en küçüğünüz benim :97::83:
oyyyyhaklısın ama yinede hemen gevşemen gerek...
şükriye listede ben niye yokum
adı _________ zevzekbayan
sat ____ ____ 2 aralık
bekl.doğ.trh___7 eylül
yaş__________21
boy__________1.58
kilo__________64
şehir_________ankara
kçncı çck____ 1
cinsiyeti _____kız
isim_________cemre naz
okişşş canım ekle benide![]()
sinirlerim bozuldu, stor perdemi eşim takmaya çalışırken aparatını kırdı, yine kabız oldum, hemoroidim yine azdı, çok sinirliyim, başım ağrıyor, suratım beş karış, kocam da arkadaşıyla buluşmaya gitti.![]()