2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

1. Suksuk_Elifilhan
  2. Zevzekbayan_Cadıcuk
  3. Fufa60_Tubica
  4. Mlksbn_Peluska06
  5. İfet7882_Buttrfly
  6. Mumble_Kayabebe
  7. Sibelyüce_Kundera

cekılısı yaptımm annıslerr hayırlı ugurlu olsunn ..katılmak ısteyenler olursa bununn harıcınde ayrı bı cekılıs yapılabılır.. hedıyeler karsılıklı alınıcakk kargoo bedelını gonderen kısı karsılıycak karsı odemelıı yapılmıycakk.. hedıye secımı serbest herkez ozeldenn cınsıyett adres bılgılerını alsınlarr.. cınsıyetı tablodanda bakabılırsınızz.. hedıyeler elımıze gectıgınde fotolarını paylasıcazz.. umarım gusel ve hos bır anı olurr..

ben calısmıyorumda nebılım dısarıya cıktıgımdaa bıberonla beslemek daha mantıklı sonucta heryerde emzıremem.. en basta acıl bısey deıl sankı ama gogsum sıstıgı vakıt ıı olur dıe dusundum :26:
benim şahsi görüşüm canım emzirme pompası çalışmıyor olsak bile olmalı;bir kere sütü artırıyor,bebiş emiyor gibi;sonra bebek doğduğunda yavrucuğun gücü ne kadar ki çekmek için yorulur uyur kalır.biberonla veririz kendi sütümüzü inşalllah.hem deee ben şimdiden plan yapıyorum sağacam sütümü bir sürü kocişe verecem ben sporuma neyime bakacam:52::52::52:

iyi akşamlar annişler bi sorum var aranızda ramazanda oruç tutacak olan varmı doktorum tutma dedi ama
ben daha sormadım canım ama dr. tut dese bile tutasım yok niyeyse...kendim için değil de bebeğime kıyamıyorum ...yoksa bana zorluğundan değil...
yavrucak aç susuz kalır diye korkuyorum :18:

1. Suksuk_Elifilhan
  2. Zevzekbayan_Cadıcuk
  3. Fufa60_Tubica
  4. Mlksbn_Peluska06
  5. İfet7882_Buttrfly
  6. Mumble_Kayabebe
  7. Sibelyüce_Kundera

cekılısı yaptımm annıslerr hayırlı ugurlu olsunn ..katılmak ısteyenler olursa bununn harıcınde ayrı bı cekılıs yapılabılır.. hedıyeler karsılıklı alınıcakk kargoo bedelını gonderen kısı karsılıycak karsı odemelıı yapılmıycakk.. hedıye secımı serbest herkez ozeldenn cınsıyett adres bılgılerını alsınlarr.. cınsıyetı tablodanda bakabılırsınızz.. hedıyeler elımıze gectıgınde fotolarını paylasıcazz.. umarım gusel ve hos bır anı olurr..
:21:tamamdır canım ben cadıcuk'a alıcam o da bana alıcak:52:hhihi çok güzel olcekkk

şükriye listede ben niye yokum :41:
adı _________ zevzekbayan
sat ____ ____ 2 aralık
bekl.doğ.trh___7 eylül
yaş__________21
boy__________1.58
kilo__________64
şehir_________ankara
kçncı çck____ 1
cinsiyeti _____kız
isim_________cemre naz
okişşş canım ekle benide :54::54::54:

sinirlerim bozuldu, stor perdemi eşim takmaya çalışırken aparatını kırdı, yine kabız oldum, hemoroidim yine azdı, çok sinirliyim, başım ağrıyor, suratım beş karış, kocam da arkadaşıyla buluşmaya gitti.:47::47::47::47::47::47:

şükriye listede ben niye yokum :41:
adı _________ zevzekbayan
sat ____ ____ 2 aralık
bekl.doğ.trh___7 eylül
yaş__________21
boy__________1.58
kilo__________64
şehir_________ankara
kçncı çck____ 1
cinsiyeti _____kız
isim_________cemre naz
okişşş canım ekle benide :54::54::54:

ekldım cnmm:1::1::1::1:

sinirlerim bozuldu, stor perdemi eşim takmaya çalışırken aparatını kırdı, yine kabız oldum, hemoroidim yine azdı, çok sinirliyim, başım ağrıyor, suratım beş karış, kocam da arkadaşıyla buluşmaya gitti.:47::47::47::47::47::47:

relaxx cnm yaa nebu gergınlık perde deılmı buu duzelırr.. hemoroııd cok kotu gecmıs olsun cnm ewt hersey ustuste gelmıss ama yınede bebegını dusunmek zorundasınn :40::40::40:

kız annesi olduğum için inşallah kız annesi hediyedaşım olur diyordum-erkek bebişe seçim zor gelecekti de-neyse gönlüme göre oldu:49: teşekkürler şükşükcüm:3:

pelusskaa koye donucem katılamıycam benı sıl demıs lıstedenn onun yerınee Mlksbn eslemek ıcın bırını arıyorumm...

Back
X