- 15 Şubat 2009
- 4.026
- 1.956
- 723
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.801
Kızlar bugun 7hafta bıttı tam sankı karnımın alt tarafında kasık hızasında şişkinlik var balon gibi rahim genişliyor ondanmı acaba sizlerde durum ne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim öyle aman aman bi belirtim yok. sadece cok yoruluyorum. midem bulanmıyor ama ağzımın tadı yok ya iştahsızlık yediklerim bi rahatsız ediyor ekşime gibi... birde uykuluyum çok :)Bulantı falan var mı peki varsa kaçinci haftada başladı bende hic belirti yok hep belirti arıyorum
geç döllenmedir belki, bende pcosta var geç döllenme oldu muhtemelen 5+4'te 8,5mm'ydi0.67 mi benim kine 12 mm demişti 6+0 da

Benim de 5+6'da şu ana kadar hiç bir şey yoktu. Sadece 2-3 gündür durup dururken 1-2 dakika süren mide bulantısı yaşıyorum ama çok nadir oldu. Böyle yavaş yavaş artacak mı acaba diye meraklanıyorumBulantı falan var mı peki varsa kaçinci haftada başladı bende hic belirti yok hep belirti arıyorum

İnşallah ben diyetisyen desteği de alacağım sanırım sağlıklı beslenip hamur işi tatlı yememeye çalışalımaynıyız seninlee 74.3'le kaldım 6 haftada kilo almadım 90-100 olmadan bu işi bitirelim

normalde ben tatlısız asla duramam ama canım hiç tatlı istemiyor bu süreçte inşallah böyle devam ederİnşallah ben diyetisyen desteği de alacağım sanırım sağlıklı beslenip hamur işi tatlı yememeye çalışalım

bende diyetisyene randevu aldım. zaten kilom var birde üzerine kilo almayım oncesinde 4.5. aya kadar kilo verilebiliyor. Son aylarda azıcık alsak başladığımız kilo ile biter :) insallah :)İnşallah ben diyetisyen desteği de alacağım sanırım sağlıklı beslenip hamur işi tatlı yememeye çalışalım
 rabbim tamamına  erdirsin inşallah hepimizinkini sağlıkla kucaklarımıza alalım bu tehlikeli günleri hep baraber atlatalım inşallah doktor dediğine göre 6+1 ama uygulama 7hafta diyor doktor geç döllenme olabilir dedi sizde ulturasyonda  böyle çıkan oldu mu
rabbim tamamına  erdirsin inşallah hepimizinkini sağlıkla kucaklarımıza alalım bu tehlikeli günleri hep baraber atlatalım inşallah doktor dediğine göre 6+1 ama uygulama 7hafta diyor doktor geç döllenme olabilir dedi sizde ulturasyonda  böyle çıkan oldu mu 

Suan cok sukur daha ıyıyım kahverengıye dond

Canım bana previt positive omega diye multivitamin verdi onun içinde varKızlaar D vitamini kullanıyor musunız? Doktorum kullan dedi ama ben almıyorum sanki 3. Aydan sonra diye biliyordum emin olamadım
İnş canım çok hafif açık kahverengi akıntım da var muhtemelen dün ki kalan kan temizleniyorRabbim stresimizi alsın zor kucagımıza alana kadar
İçin rahat olsun sancı ve pıhtı olmadıgı surece senınle ınsaAllah
 doktor da korkma dedi ama cidden kucağımıza alana kadar rahat yok heralde.
 doktor da korkma dedi ama cidden kucağımıza alana kadar rahat yok heralde.Ayyyy ne güzel canım bende 3-4 gün sonra gideceğim bakalım kalp atışı için hepimizin yüreği ağzındaKızlar kalp atışını duydum çok şükürrabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini sağlıkla kucaklarımıza alalım bu tehlikeli günleri hep baraber atlatalım inşallah doktor dediğine göre 6+1 ama uygulama 7hafta diyor doktor geç döllenme olabilir dedi sizde ulturasyonda böyle çıkan oldu mu
 inş sağlıkla ilerler hamişliklerimiz
 inş sağlıkla ilerler hamişliklerimizHayırlı olsun öncelikleKızlar kalp atışını duydum çok şükürrabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini sağlıkla kucaklarımıza alalım bu tehlikeli günleri hep baraber atlatalım inşallah doktor dediğine göre 6+1 ama uygulama 7hafta diyor doktor geç döllenme olabilir dedi sizde ulturasyonda böyle çıkan oldu mu

O bende de oluyor canım doktor normal dedi bana. Şöyle mesela bende 0 koku hassasiyeti 0 bulantı 0 meme hassasiyeti. ama ara ara regl olacak gibi bel karın ağrısı. Doktor çok normal dedibenimde hala hafif regl gibi sancım oluyo çok korkutuyo bu beni