2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu arada kızlar ilk nst mizede girdik 15 dk kaldık, sonucumuz güzeldi maşallahhh çok şükür:)
darısı diğerlerine inş.

ne güüzel ne güzel:nazar::emir_bebek: senle biz aynıyız benimde kontrol haftaya bakalım benide alacaklar mı nstye çok merak ediyorum şu aleti ya:1: bu arada hangimizin önce doğuracağını da :27:

günaydın canım özlettin kendini
maşşaallah bebişinee uzun olcak baya allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inş.canım
bende özledim yawss sizleri aminn inş. inş.o güzel günleride görürüz inş.
uzun olması bişi değilde aldıklaırmız olur inş.:DD
biz acıktık prensesimle... biri bizi kahvaltıya davet etsin :49:
ayy evd eolsaydım ederdim yaa ofiste sana sağlıklı şeylerr ikram edememki:(((
Gunaydin kizlar nasilsiniz?bugun endokr.doktoruna randevum var,yarinda kadin dogumcuma bakalim ne alemde bizim kucuk adam.bugun 30+0 olduk cok sukur.
sağlıklaaa güzel haberlerle gelirsin inş.

Dun aksam pamuk aldim kutaya 2 yastik diktim hazirladim o iste cikti aradan.nevresim dikebilirssem onuda dikicem bufgun kumas alip.kendimiz icin dikmistim ama bebek nevresimi bakalim becerebilecekmiyim.

bende canım tam 32+0 olduğumda bu hesapta bi tuhaflık varya neyse :8::8:ben geçen haftadan beri daha az müşteri gördüğüm biyerdeyim ama çalışma saatleri 09-20 arası benide o çok yoruyor. napalım canım baktık olmuyor bırakırız :51:

bende öyle düşünüyorum denerim olmazsa ayrılırım.yalnız hökümetimiz bu işe bi dur desin yaa 32 haftadan sonra nasıl çalışacaz allah aşkına.birde doğum sonrası problemler devam ediyor onlara kalsa 2 aylık bebeği bırakacam.neymiş üç saat izin varmış saat bir de ben hastaneden giyinip çıkacamda eve yetişecemde ohoooo bebişime ne zaman kavuşucam.hadi ben mardindeyim küçük yer beş on dakkikaya yetişirim tabi eşim arabayla alırsa.ya büyük şehirdekiler napacak.o üç saat bazen trafikte geçiyor offf offff.bide annne sütünün önemi diye hergün bize eğitim veriliyor.men oğlumu bırakmak istemiyorumm:14::14::14::14::14:

bende 37 ye kadar nasıl çalışırım bilmiyorum çok zor zamanlar olcak çünkü yapamazsam alırım raporu bende seninle satlar aynı sen daha erken alıyon raporu benim doktor yanlış hesap yapmasın acaba Kİ YAPABİLİR :47:

bende bu cuma alıcam calısabılır raporunu, ayın 13,14 nde gel demıstı doktorum. 32+1 de yanı,, sat 1 aralık.....

ne güüzel ne güzel:nazar::emir_bebek: senle biz aynıyız benimde kontrol haftaya bakalım benide alacaklar mı nstye çok merak ediyorum şu aleti ya:1: bu arada hangimizin önce doğuracağını da :27:

:) teşekkürler teyzessi.
günler geçemk bilmez şimdi bana saatler geçmedi:D 15 gün sonra kontrol var tekrar:DD
hım iki tane zımbırtu tutturuyorlar karnına:D birtanesi kalp atışı bir tanesi sancı içinmiş elinede bir düğmeli çubuk veriyorlar bebiş hareket ettikçe basıyorsun:)
bebişim hiç durmadıki konuşttum durduum minklee oda oynadı durdu hehe:D

ben doğurucam:PP

Gunaydin kizlar nasilsiniz?bugun endokr.doktoruna randevum var,yarinda kadin dogumcuma bakalim ne alemde bizim kucuk adam.bugun 30+0 olduk cok sukur.
hayırlı haberlerle gell..ıns beklıyourz cnmm
bende daha kahvaltı yapmadım bana gel şükriye de gelcek :56::56::56:
ben karnımı doyurdumm walalhı elıf kemırdı benı resmen
bu arada kızlar ilk nst mizede girdik 15 dk kaldık, sonucumuz güzeldi maşallahhh çok şükür:)
darısı diğerlerine inş.
ben hıc gırmedım merak edıyorumm bakalım nezaman grcezz.. gozun aydın cnmm :nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar nst yedoğum hanede girdim o arada bir beiş getiridler sepete koydular 5-10 dk olmuş doğalıı ay maşallah bir güzeldiki anlatamam samrışlar krem bir battaniyeye
ağzını açıp açıp kapatıyordu yalanıyordu minik gözünün birinide açmaya çalışıyorduu hehe aile dışarda heycanla bekliyorduuu
o küçüğü bile öyle sevdimki kendi bebişimi düşünemiyorum:D

bende öyle düşünüyorum denerim olmazsa ayrılırım.yalnız hökümetimiz bu işe bi dur desin yaa 32 haftadan sonra nasıl çalışacaz allah aşkına.birde doğum sonrası problemler devam ediyor onlara kalsa 2 aylık bebeği bırakacam.neymiş üç saat izin varmış saat bir de ben hastaneden giyinip çıkacamda eve yetişecemde ohoooo bebişime ne zaman kavuşucam.hadi ben mardindeyim küçük yer beş on dakkikaya yetişirim tabi eşim arabayla alırsa.ya büyük şehirdekiler napacak.o üç saat bazen trafikte geçiyor offf offff.bide annne sütünün önemi diye hergün bize eğitim veriliyor.men oğlumu bırakmak istemiyorumm:14::14::14::14::14:

hastane yakınlarında bi ev tutsan canım benim görümcem öyle yapmıştı tabi o kiradaydı ama...

kızlar biz acıktık kahvaltı hazırlamaya gidiyoruz tost yapcaz kendimize sizinki :56:neyli olsun
afiyet olsun canımb esle kuzuya da kendinide:))
ben hıc gırmedım merak edıyorumm bakalım nezaman grcezz.. gozun aydın cnmm :nazar::nazar::nazar::nazar:

:)) hehe bu kontrolde sende girersin muhtemelen bebiş hakkınd açok bilgi veriyor bize dedi dr nst:D

kızçeler ben sağlık raporumuda aldımmm 12 ağustosa kadar çalışaiblirmişim:D hahaha çalışırken doğurucam:D

Back
X