2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrr kasıklarımda çok ağrı var batma gibi adet ağrısı gibi :43::43: bugün çok yordum kendmi ondanmıki
canım niye yoruyosun keendini bu kadaarr yorma yaa..
sibel bizden başka konuşan yok sabah erken kalkıcam uyumayı deniycem öpüldün canım herkese iyi geceler
iyi geceler canım görüşmek üzeree iyi uykularr sizee:16:
Ayy kizlar siz uyumaadinizmi?uykum gelsin diye bekliyorum bende.
ben eşimi bekliyorum o gelmeden hayatta uyuyamam kii korkuyorumm

ellrine sağlık canım kocalar girince devreye daha bi sıkıntı oluyor yemek...ohh mis bende geçen yaptım pirinç pilavı şekerden dolayı yasak ama bi özlemişim ki vallaa bayaa yedimmm

oyy kuzum bnm kıyamam arada bi ödüllendir kendini bişey olmaz olmadı bulgur pilavı ye tatlım ben onuda çok severim domatesli biberli misss:56:

bende kuru fasulye, pilav, cacık ,kavun ,yeter heralde.fasulyeyi severim ama şimdi bebeğim için pişiriyorum.yesinde büyüsün bebişim.

bu arada kızlar bugün öğlen hastaneye gittik.dün görümcem doğum yaptı demiştimya.onu ziyaret ettik.maşallah ikiside sağlıklı ama az kalsın ben erken doğum yapacaktım ankara çok sıcak tamda öğlenin sıcağı baya fenalaştım.bu sıcakta gündüz dışarı çıkılmaz kızlar.alışveriş işinide hep son ana bıraktım.bu sıcakta hayatta yapamam.artık akşamları halledicem.

aman dikkat et cnm geçmiş olsun valla inanılmaz sıcak yaaa ben adım atamıyorum evden dışarı ancak akşam serininde çıkıyoruz kocişle dolaşmaya bnmde eksikler var bende akşama doğru serinlerde tamamlıcam artıkın

süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... çok tatlısınız cnmmm sende fit gebelerdensin anlaşılan:21:

temizlikten de anlıyor bizimki ama anca yap deyince yoksa yapmaz.yapıncada görünen yerlerle uğraşır.:1:viledayı bi kere batırır çıkarır tüm odayı onla temizler.suyu değiştirme paspası yıkama alışkanlığı yok.:1::1:

ne yapsınlar kızzz ayyy kıyılmaz onlara o kadar yapıyolarya oda bi beceri bnm aşkım da evi süpürür temizler oda beceremez tam ama olsun ben ona çokgüzel olmuş derim oda sevinir:1: bazen sabah kahvaltıyı hazırlar öle uyandırır beni ayy kocişim bnm şimdide yok yanımda gececi yaaa :43: yerim onu ben

ewt cnm yaa dusuncesı bıle gusell bebek sevmek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:21::21::21::21:
ewt cnm yaa tosun benım kıss:nazar::nazar::nazar:29 haftada 1652 grdık sımdı 2 olmustur demı:17::17:
patlıcanlı pılav nsıl oluoo hc yemedım olee.. tarıfı ıstıyoruzz kızımla :)):1::1::1:
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/aklinialirimsmile.gif

olmuştur annesi bence elifin 2 kilo :nazar::nazar: oyyy maşallah kızişlerimize yaaaaa:nazar::nazar:
cnm patlıcanı ben her türlü seviyorum eşimde çok seviyo geçende tarifini gördüm patlıcanlı pilav die hemen yapalım dedim:52: çok kolay pilavı normal bildiğimiz tarifle yapıyorsun patlıcanları küp küp kesiyosun az yağda kızartıyosun kızaran patlıcanları pilavın içine katıp harmanlıyosun tarif bu yani:1: ama çok güzel oldu nerdeyse biz kocişle bi tencereyi bitirdik yanınada cacık yaptım soğuk soğuk ohhhh:56::56:

elıfımee kavusmak ıstıyorumm artık:43::43::43::43::43::43: 35 dolduralımdaa gelsın anlasma yapalımm kızımlaa:8::8::8:

bende bende:43: yağmurumun kokusunu özledim hiç bilmediğim bi kokuyu özlüyorum:50: cnm kızım kavuşsam bi ona sağ sağlim:46:

offff offf ki ne offf süper bi foto canım sanırım mersin burası;adanalıyım ve geçen sene mersinde çok güzel 1 yılımızı geçirdik kocişimle:16: nasıl özlemişim tadını çıkar canım bol bol bebişinle:49:

tesekkür ederim canım ewet mersinn walla çok güzel canım ya ama az kaldı bitiyor tatil:)

kızlar genelde halk arasında 8.ayda doğan çocuk yaşamaz diyorlar ya böyle bişey yok demi :44::44::44:

öle bişey yok tatlım tıbben mümkün değil çünkü 7 aylık doğan bebeğin ciğer gelişimiyle 8 aylık doğan bebeğin ciğer geli,şimi dolayısıyla farklı bu yüzden 8 aylık doğan bebeğin yaşama şansı diğerinden daha yüksek o öle bi hurafe işte

kızlarrr kasıklarımda çok ağrı var batma gibi adet ağrısı gibi :43::43: bugün çok yordum kendmi ondanmıki

bnm o ağrılar 2 gün sürdü resmen yürüyemiyodum sanırsam yoruluyoruz ondan oluyo nstye girdim bişey çıkmadı doktor yorgunluktan dedi kızlar dikkat edelim fazla yormayalım kendimizi ben hele ağrılardan hiç bişe yapamıyorum yaaa iki bi iş yapınca başlıyo adet ağrıları:50:

neyse annişler ben geçmiş yaptım geldim ama kimsecikler yok ... bizde yağmurumla bi duş alıp sonra sütümüzü içip yatışa geçiyoruz ve sizi kocaman öpüyooruz:54: by byyyy:3:

neyse annişler ben geçmiş yaptım geldim ama kimsecikler yok ... bizde yağmurumla bi duş alıp sonra sütümüzü içip yatışa geçiyoruz ve sizi kocaman öpüyooruz:54: by byyyy:3:

günaydın kızlar,
geceleri artık doğru düzgün uyuyamıyorum ve sabahta sersem gibi kalkıyorum. Artık yürümekte bile güçlk çekiyorum elim aayağım inamılmaz şişti zaten ağlamak istiyorum ya ben daha fazla dayanamayacağım sanırım:50:

günaydın kızlar,
geceleri artık doğru düzgün uyuyamıyorum ve sabahta sersem gibi kalkıyorum. Artık yürümekte bile güçlk çekiyorum elim aayağım inamılmaz şişti zaten ağlamak istiyorum ya ben daha fazla dayanamayacağım sanırım:50:

günaydınnnnn
canım az kaldı birazcık daha sabırrrrr Allah yardımcımız olsun

[SUB]günaydın herkeseeeeeeeee...[/SUB]:49:[SUB].mihrace mailini aldım canım çook teşekkür ederim..[/SUB]:34:

günaydın kızlar,

günaydınlarrr herkese öncelikle;

sedefler; canım şunun şurasında ne kalmış az birşey kalmış en zor dönemleri atlattın bence,sen ikizlerden daha sabırsız çıktın:1: bak onlar maşallah hallerinden memnun,yanlış hatırlamıyorsam gelişimleri de güzel:nazar:sen sonuca odaklan bi tane de değil 2 tane:nazar::nazar:

Back
X