Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yorulunca öyle oluyor soluna tatıp biraz dinlen suyunuda iç bence geçer yorulmamak lazımkızlarrr kasıklarımda çok ağrı var batma gibi adet ağrısı gibibugün çok yordum kendmi ondanmıki
çok yorulunca öyle oluyor soluna tatıp biraz dinlen suyunuda iç bence geçer yorulmamak lazım
canım niye yoruyosun keendini bu kadaarr yorma yaa..kızlarrr kasıklarımda çok ağrı var batma gibi adet ağrısı gibibugün çok yordum kendmi ondanmıki
iyi geceler canım görüşmek üzeree iyi uykularr sizeesibel bizden başka konuşan yok sabah erken kalkıcam uyumayı deniycem öpüldün canım herkese iyi geceler
ben eşimi bekliyorum o gelmeden hayatta uyuyamam kii korkuyorummAyy kizlar siz uyumaadinizmi?uykum gelsin diye bekliyorum bende.
ellrine sağlık canım kocalar girince devreye daha bi sıkıntı oluyor yemek...ohh mis bende geçen yaptım pirinç pilavı şekerden dolayı yasak ama bi özlemişim ki vallaa bayaa yedimmm
bende kuru fasulye, pilav, cacık ,kavun ,yeter heralde.fasulyeyi severim ama şimdi bebeğim için pişiriyorum.yesinde büyüsün bebişim.
bu arada kızlar bugün öğlen hastaneye gittik.dün görümcem doğum yaptı demiştimya.onu ziyaret ettik.maşallah ikiside sağlıklı ama az kalsın ben erken doğum yapacaktım ankara çok sıcak tamda öğlenin sıcağı baya fenalaştım.bu sıcakta gündüz dışarı çıkılmaz kızlar.alışveriş işinide hep son ana bıraktım.bu sıcakta hayatta yapamam.artık akşamları halledicem.
Eki Görüntüle 462504 Eki Görüntüle 462505 ben aşkım ve oğluuum
temizlikten de anlıyor bizimki ama anca yap deyince yoksa yapmaz.yapıncada görünen yerlerle uğraşır.viledayı bi kere batırır çıkarır tüm odayı onla temizler.suyu değiştirme paspası yıkama alışkanlığı yok.
![]()
ne yapsınlar kızzz ayyy kıyılmaz onlara o kadar yapıyolarya oda bi beceri bnm aşkım da evi süpürür temizler oda beceremez tam ama olsun ben ona çokgüzel olmuş derim oda sevinirbazen sabah kahvaltıyı hazırlar öle uyandırır beni ayy kocişim bnm şimdide yok yanımda gececi yaaa
yerim onu ben
ewt cnm yaa dusuncesı bıle gusell bebek sevmek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ewt cnm yaa tosun benım kıss29 haftada 1652 grdık sımdı 2 olmustur demı
patlıcanlı pılav nsıl oluoo hc yemedım olee.. tarıfı ıstıyoruzz kızımla :))
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/aklinialirimsmile.gif
olmuştur annesi bence elifin 2 kilooyyy maşallah kızişlerimize yaaaaa
cnm patlıcanı ben her türlü seviyorum eşimde çok seviyo geçende tarifini gördüm patlıcanlı pilav die hemen yapalım dedimçok kolay pilavı normal bildiğimiz tarifle yapıyorsun patlıcanları küp küp kesiyosun az yağda kızartıyosun kızaran patlıcanları pilavın içine katıp harmanlıyosun tarif bu yani
ama çok güzel oldu nerdeyse biz kocişle bi tencereyi bitirdik yanınada cacık yaptım soğuk soğuk ohhhh
elıfımee kavusmak ıstıyorumm artık35 dolduralımdaa gelsın anlasma yapalımm kızımlaa
![]()
bende bendeyağmurumun kokusunu özledim hiç bilmediğim bi kokuyu özlüyorum
cnm kızım kavuşsam bi ona sağ sağlim
![]()
offff offf ki ne offf süper bi foto canım sanırım mersin burası;adanalıyım ve geçen sene mersinde çok güzel 1 yılımızı geçirdik kocişimlenasıl özlemişim tadını çıkar canım bol bol bebişinle
![]()
kızlar genelde halk arasında 8.ayda doğan çocuk yaşamaz diyorlar ya böyle bişey yok demi :44::44::44:
şekerimm senin göbüşünde maşallahı varmış....evin manzarası da süper o evi bırakıp nasıl işe gidiyorsun kız
![]()
kızlarrr kasıklarımda çok ağrı var batma gibi adet ağrısı gibibugün çok yordum kendmi ondanmıki
neyse annişler ben geçmiş yaptım geldim ama kimsecikler yok ... bizde yağmurumla bi duş alıp sonra sütümüzü içip yatışa geçiyoruz ve sizi kocaman öpüyooruzby byyyy
![]()
günaydın kızlar,
geceleri artık doğru düzgün uyuyamıyorum ve sabahta sersem gibi kalkıyorum. Artık yürümekte bile güçlk çekiyorum elim aayağım inamılmaz şişti zaten ağlamak istiyorum ya ben daha fazla dayanamayacağım sanırım![]()
[SUB]günaydın herkeseeeeeeeee...[/SUB][SUB].mihrace mailini aldım canım çook teşekkür ederim..[/SUB]
![]()
günaydın kızlar,
geceleri artık doğru düzgün uyuyamıyorum ve sabahta sersem gibi kalkıyorum. Artık yürümekte bile güçlk çekiyorum elim aayağım inamılmaz şişti zaten ağlamak istiyorum ya ben daha fazla dayanamayacağım sanırım![]()
kızlar butikbebeye çok güzel kapı süsleri gelmiş hemde çok ucuzz![]()