Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar,
geceleri artık doğru düzgün uyuyamıyorum ve sabahta sersem gibi kalkıyorum. Artık yürümekte bile güçlk çekiyorum elim aayağım inamılmaz şişti zaten ağlamak istiyorum ya ben daha fazla dayanamayacağım sanırım![]()
günaydın kızlar,
geceleri artık doğru düzgün uyuyamıyorum ve sabahta sersem gibi kalkıyorum. Artık yürümekte bile güçlk çekiyorum elim aayağım inamılmaz şişti zaten ağlamak istiyorum ya ben daha fazla dayanamayacağım sanırım![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm annelere ve bebişlere
[SUB]günaydın herkeseeeeeeeee...[/SUB][SUB].mihrace mailini aldım canım çook teşekkür ederim..[/SUB]
![]()
günaydın canlar![]()
gunaydınnlarrrrrrrrr,, sanırım bende catladım(((, sol gögsümde kırmızı boyu yaklasık 2 cm olan 3,4 tane cızgı oluşmuş
(((((
günaydın canım...eminmisin çatlak olduğuna sütyen iz falan yapmasın çatlaksa da üzülme canım napalım herşey bebeğimiz için
eeeeeeeeyyyyyyyyyy eylül anneleriiii hepimiz o muhteşem sona yavaş yavaş yaklşıyoruz gün gelecek hepimiz çatır çatır çatlayacağızzzz liliililililililililiil![]()
eeeeeeeeyyyyyyyyyy eylül anneleriiii hepimiz o muhteşem sona yavaş yavaş yaklşıyoruz gün gelecek hepimiz çatır çatır çatlayacağızzzz liliililililililililiil![]()
kızlar badem yağı ve kakao yağı çatlamları önlüyor herçekten. Ben hamileliğimin 7-8. haftasından beri her akşam karnıma sürüyorum banyo yaptıktan sonra da tüm vücuduma sürüyorum ve çatlamadım ve benim karnım sizinkinin iki katı deneyin bence![]()
ayyy evet ya bende dün uyumadan önce onu hayal ettim bu evde olcak kollarıma alıcam faln diye ay valla ağlayasım gelior hemenheyecan verici kuzummmmmmmmmm,, dün bende eşime dedım belkı 45 gün sonra oglusumuz bizimle olacak, düşünemiyorum bilee,, allahım ogunlere saglıkla kavusmayı nasıp etsın ınsallah.