2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar,
geceleri artık doğru düzgün uyuyamıyorum ve sabahta sersem gibi kalkıyorum. Artık yürümekte bile güçlk çekiyorum elim aayağım inamılmaz şişti zaten ağlamak istiyorum ya ben daha fazla dayanamayacağım sanırım:50:

Gunaydin kizlar.canim hepimiz agirlastik sicaklara denk geldik odem olusuyor ve sen 2 bebek tassiyorsun hic uzme kendini moralini yuksek tut gun boyu oylanacak birseyler bul.gelip gecici bir donem bu done.kuafore git sacini kestir iyi gelir.kitap oku.ayaklarin icin tuzlu su yap icine sok.

günaydın kızlar,
geceleri artık doğru düzgün uyuyamıyorum ve sabahta sersem gibi kalkıyorum. Artık yürümekte bile güçlk çekiyorum elim aayağım inamılmaz şişti zaten ağlamak istiyorum ya ben daha fazla dayanamayacağım sanırım:50:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm annelere ve bebişlere

[SUB]günaydın herkeseeeeeeeee...[/SUB]:49:[SUB].mihrace mailini aldım canım çook teşekkür ederim..[/SUB]:34:

günaydın canlar:3:

günaaaayyyyyddddınnnnnnn sizlere de canlarrrrr:16:
bu sabah sedefçiğimiz dışında herkes iyi galiba.....
sedefim sende sabret gülüm çoğu gitti azı kaldı senin yükün daha ağır tabi bol bol dinlenip ıstırahat et ....
allah hepimizin yardımcısı olsun canlarrrrrr

biz daha kahvaltı yapmadık canımız hiç istemiyorrrrrrrr...ama mecbur cemre m için yicem yaaa ....
biz şimdi kavaltı hazırlıyıp gelcez bi yere kaybolmayın emi zaten sessiz bugün topik sanırsammmm:ssz:

gunaydınnlarrrrrrrrr,, sanırım bende catladım :((((, sol gögsümde kırmızı boyu yaklasık 2 cm olan 3,4 tane cızgı oluşmuş:((((((

• yawws orda geçmişi okuyacağınıza gelinde iki laf edek yaaa
:20:

valla şirkette açık aşağıda kalıyor arada okuybiliyorum zaman geçmiyor kızlaar valla bilmiyorum nolucak 5 hafta daha şirketteyim dosya açtırmaya gidicem birara offf offf gözümüzü kapatıp açalım bebeğimiz kucağımıza gelsin

gunaydınnlarrrrrrrrr,, sanırım bende catladım :((((, sol gögsümde kırmızı boyu yaklasık 2 cm olan 3,4 tane cızgı oluşmuş:((((((

günaydın canım...eminmisin çatlak olduğuna sütyen iz falan yapmasın çatlaksa da üzülme canım napalım herşey bebeğimiz için

günaydın canım...eminmisin çatlak olduğuna sütyen iz falan yapmasın çatlaksa da üzülme canım napalım herşey bebeğimiz için

ız gıbı deıl ıcerden canım, kırmızı, 3,4 cizgi :(((,, boyları kısa ama var yani ... koca gobegımde yok, gogsumde nasıl oldu onu anlamadım,,,
yavruşlara deger dimi napalım ;))

eeeeeeeeyyyyyyyyyy eylül anneleriiii hepimiz o muhteşem sona yavaş yavaş yaklşıyoruz gün gelecek hepimiz çatır çatır çatlayacağızzzz liliililililililililiil:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:

eeeeeeeeyyyyyyyyyy eylül anneleriiii hepimiz o muhteşem sona yavaş yavaş yaklşıyoruz gün gelecek hepimiz çatır çatır çatlayacağızzzz liliililililililililiil:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:

heyecan verici kuzummmmmmmmmm,, dün bende eşime dedım belkı 45 gün sonra oglusumuz bizimle olacak, düşünemiyorum bilee,, allahım ogunlere saglıkla kavusmayı nasıp etsın ınsallah.

ya ben hiç lafını etmedim ama ben nasıl çatladım nasıl:19: aynaya her geçtiğimde moralim bozuluyo karnımın altında bacaklarımın ön kısımları arkalar her yer her yer yağlandım ballandım çıks fayda etmedi aşırı derece değil ama yayıldı kanal d de doktorlar programında çatlaklar için karışım tarifi vermişlerdi artık doğum için doğurduktan sonra onu denicem ammmaaaan napayım yavrum sağlıklı olsunda hiç bişi umrumda değil hep çıtır kalcak değiliz yaa:1::21:

kızlar badem yağı ve kakao yağı çatlamları önlüyor herçekten. Ben hamileliğimin 7-8. haftasından beri her akşam karnıma sürüyorum banyo yaptıktan sonra da tüm vücuduma sürüyorum ve çatlamadım ve benim karnım sizinkinin iki katı deneyin bence :49:

kızlar badem yağı ve kakao yağı çatlamları önlüyor herçekten. Ben hamileliğimin 7-8. haftasından beri her akşam karnıma sürüyorum banyo yaptıktan sonra da tüm vücuduma sürüyorum ve çatlamadım ve benim karnım sizinkinin iki katı deneyin bence :49:

canım bence o tamamiyle genetik bişey bana hiiç yaramadı. arkadşım doğum yapmıştı yanına gittim diz kapağının aşağsı çatlaklardan görülmüodu desem yeridir. o da hep badem yağı kakao yağı sürmüş ama olmamış. bence sen şanslı olanlardansın:34:

$12.webp$13.webp

kızlar butik bebeden bunları sipariş verdm nasıl sizce

heyecan verici kuzummmmmmmmmm,, dün bende eşime dedım belkı 45 gün sonra oglusumuz bizimle olacak, düşünemiyorum bilee,, allahım ogunlere saglıkla kavusmayı nasıp etsın ınsallah.
ayyy evet ya bende dün uyumadan önce onu hayal ettim bu evde olcak kollarıma alıcam faln diye ay valla ağlayasım gelior hemen

fenalıklar geçiriyorum tansiyonum fırlıyor sıcaktan bebişim erkenden çıkarmı diye düşünmeden edemiyorum ... KIZIMDA SAĞLAM VURUŞLAR YAPIYOR ERKEN GELECEM DİYOR HERHALDE :)))) :21:

Back
X