2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya ben hiç lafını etmedim ama ben nasıl çatladım nasıl:19: aynaya her geçtiğimde moralim bozuluyo karnımın altında bacaklarımın ön kısımları arkalar her yer her yer yağlandım ballandım çıks fayda etmedi aşırı derece değil ama yayıldı kanal d de doktorlar programında çatlaklar için karışım tarifi vermişlerdi artık doğum için doğurduktan sonra onu denicem ammmaaaan napayım yavrum sağlıklı olsunda hiç bişi umrumda değil hep çıtır kalcak değiliz yaa:1::21:

ben daha çatlamadım ama sonlara doğru çatlıcam biliyorummmm:50: ama yine de azcık umudum var belki çatlmama diywe:31:

kızlar badem yağı ve kakao yağı çatlamları önlüyor herçekten. Ben hamileliğimin 7-8. haftasından beri her akşam karnıma sürüyorum banyo yaptıktan sonra da tüm vücuduma sürüyorum ve çatlamadım ve benim karnım sizinkinin iki katı deneyin bence :49:
bende 5.ci ayıma kadar badem kakao bise siyah üzüm çekirdeği yağı kullandım aldırım bari bügün eşime devam edeyim hep ihmal ediyorum yaaa belki bu zaman a kadar onların sayesinde çatlamadım

ayyy evet ya bende dün uyumadan önce onu hayal ettim bu evde olcak kollarıma alıcam faln diye ay valla ağlayasım gelior hemen

bende düşündükçe bi tuhaf oluyorum, gözllerım doluyoo hemen, inanamıyorum, allaha şükürler olsun...
dun bı arkadasımda kötü bir hber almış, aglıyordu kız, yumurtalıkları yüzünden sanırım cocugu olamıycak, ben baska doktorada gıt dedım, ama moralı cok bozuktu, üzüldüüm bende...

bende 5.ci ayıma kadar badem kakao bise siyah üzüm çekirdeği yağı kullandım aldırım bari bügün eşime devam edeyim hep ihmal ediyorum yaaa belki bu zaman a kadar onların sayesinde çatlamadım

bende çatlamamıştım, aa dun sok oldum, :))) umarım fazlada olmaz, okadar cık olsun :))
kuaförümun nazarımı degdı ne, aaa sen hıç catlamıssın dedı, oyle dedı boyle dedı ctesı gunu,,, carsamba catladım :))))

fenalıklar geçiriyorum tansiyonum fırlıyor sıcaktan bebişim erkenden çıkarmı diye düşünmeden edemiyorum ... KIZIMDA SAĞLAM VURUŞLAR YAPIYOR ERKEN GELECEM DİYOR HERHALDE :)))) :21:

kız iyice paronoya oldun hee olmaz bişey negatif düşüncelere yer yok :20: kaç tansiyonun bakiiimmm :ssz: erken gelmez merak etme annesi bişeycik olmaz korkma sen

bende düşündükçe bi tuhaf oluyorum, gözllerım doluyoo hemen, inanamıyorum, allaha şükürler olsun...
dun bı arkadasımda kötü bir hber almış, aglıyordu kız, yumurtalıkları yüzünden sanırım cocugu olamıycak, ben baska doktorada gıt dedım, ama moralı cok bozuktu, üzüldüüm bende...
of çok kötü ya allah sabır versin o sözleri duymak ne kötüdür allah yardımcısı olsun rabbim şifa verir de inş.o da anne olur :26:

hayret şükriye (suksuk) bu saate kadar beklemez girerdi uyuya mi kaldı ne bide bnm adım uykucu olur uyku tulumu yaaaa:9::9::9:

of çok kötü ya allah sabır versin o sözleri duymak ne kötüdür allah yardımcısı olsun rabbim şifa verir de inş.o da anne olur :26:

vallahı canım, ne diyecegımı şaşırdım telefonda, bıde benım bbebısten konusuyoduk hep bu zamana kadar, oda cok ıstıyodu,üzüldüm gercekten, allahım isteyen herkese nasıp etsın ınsallah...

hayret şükriye (suksuk) bu saate kadar beklemez girerdi uyuya mi kaldı ne bide bnm adım uykucu olur uyku tulumu yaaaa:9::9::9:

bende dıyorum kulaklarım nıe cınlıoo :1::1::1::1::1:yok yaa erken kalktık taa komsumu cagırdım kahvaltıyaa ancaaa gıttı .. evı süpürdumm bende mutfagı topladımm ancak gırebılrdımm ::))) gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

vallahı canım, ne diyecegımı şaşırdım telefonda, bıde benım bbebısten konusuyoduk hep bu zamana kadar, oda cok ıstıyodu,üzüldüm gercekten, allahım isteyen herkese nasıp etsın ınsallah...

tıp çok ilerledi yaa belki bir çaresi bulunur... çok zor gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... şuraya bak bende korkuyor musunuz diye soruyorum millet bebek sahibi olabilmek için neler yapıyor... Allah ım sen affet şükürler olsun bu günümüze Ya Rabbim...

kızlar siz bayağ yol katetmişsiniz maşallah benim daha çok var... bu arada korkan var mı aranızda kızlar ben doğumu düşündükçe ayrı bir stres oluyorum:17:

valla zaman su gibi akıp gidiyor ttlım ben ne zaman evlendim ne zaman hamile kaldım da 32.haftaya geldimmm insan şöyle bi arkasına bakınca vay be diyor yani senin de fazla bişeyn yok canım....
ben korkmuyorum valla önceden düşündükçe korkardım şimdi korkmuyorum ne bileyim belki 35.haftadan sonra eteklerim tutuşur ....

bende dıyorum kulaklarım nıe cınlıoo :1::1::1::1::1:yok yaa erken kalktık taa komsumu cagırdım kahvaltıyaa ancaaa gıttı .. evı süpürdumm bende mutfagı topladımm ancak gırebılrdımm ::))) gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım hoş geldinnn... ohhh afiyet olsun elifinle sana...

kızlar siz bayağ yol katetmişsiniz maşallah benim daha çok var... bu arada korkan var mı aranızda kızlar ben doğumu düşündükçe ayrı bir stres oluyorum:17:

benım korku dahıl duygularım karısmıs durumda :) hepsi bi arada(korku,heyecan, sevınç, ozlem, hep korkup hemde o anı ıple cekıyorum kuzuma kavusacagım ıcın nasıpse)),, ben 21 .hftalarda 2,3 gün oturdum agladım, dogumda kötü şeyler olursa dıye, allahtan gectı o düşünce ozamn.
ama soyle düşün canım, dogum zor, cekılmez bişey olsaydı 2.yı kımse ıstemezdıı :))))

ben bi bayanın yazısınız okumuştum çocuğu olmuyordu diyorduki tam kendimi toparlıyorum karşıma bi hamile çıkıyor yada şu hamileymiş haberi geliyor hamilelerden nefret eder olmuştum falan diyordu rabbim kimseye yaşatmasın yaşattığına da sabır ersin güç versinnn rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inş

günaydın canım iyi bakalım bi daha olmasın ...bizde yeni bitirdik kahvaltımızı :56:

tıp çok ilerledi yaa belki bir çaresi bulunur... çok zor gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... şuraya bak bende korkuyor musunuz diye soruyorum millet bebek sahibi olabilmek için neler yapıyor... Allah ım sen affet şükürler olsun bu günümüze Ya Rabbim...

:9::9::9:
korkunun ecele faydası yok bebeeeemm

Back
X