2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tıp çok ilerledi yaa belki bir çaresi bulunur... çok zor gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... şuraya bak bende korkuyor musunuz diye soruyorum millet bebek sahibi olabilmek için neler yapıyor... Allah ım sen affet şükürler olsun bu günümüze Ya Rabbim...

cok şükür canım, amin...
bende oyle dedım, ,bugun baska bı doktora dha gıtcektı,,,hayırlısı bakalım inşallah...

benım korku dahıl duygularım karısmıs durumda :) hepsi bi arada(korku,heyecan, sevınç, ozlem, hep korkup hemde o anı ıple cekıyorum kuzuma kavusacagım ıcın nasıpse)),, ben 21 .hftalarda 2,3 gün oturdum agladım, dogumda kötü şeyler olursa dıye, allahtan gectı o düşünce ozamn.
ama soyle düşün canım, dogum zor, cekılmez bişey olsaydı 2.yı kımse ıstemezdıı :))))

aynen canım çok haklısın millet kaç tane doğuruyor biz mi doğuramicaz :16: Allah ın izniyle alsak meleklerimizi kucağımıza sağa sağlim onlarda bizde...

biz de geldik ama sırtım çok ağrıyor, kocam hala inanamıyor bebeğimiz olacağına, hareket ettikçe bakıyor, elini karnıma koyuyor, hala inanamıyorum, burda şimdi oğlumuz mu var, bizim mi bu şimdi diyor. Çok komik, daha seni inandırmak için ne yapayım, her dr. kontrolüne de geliyorsun, yüzünü bile gördük artık net bir şekilde diyorum ben de. Neyse doğurunca inanacak artık napıyım.

ben doğumdan hiç ama hiç korkmuyorum nedense.normal doğumistiyorum. (sezeryandan çok korkuyorum gerçi ben de.inşallah gerek kalmaz).benim korkum daha farklı. benim aklıma ya bana doğumda bişey olursa diye geliyor sürekli.bensiz nasıl yapar eşim ve bebeğim diyorum:14:.ağlıyorum falan ama sonradan hemen aklımdan çıkarıyorum. güzel şeyler düşünüyorum:49::49:

Son düzenleme:
Bugün bebeğinizin ayak tırnakları tamamen şekillenmiş olacak. Göğüslerinizde, kolostrum denen ilk süt sızıntısını fark edebilirsiniz. Kolostrum gerçek süt üretimi öncesi sarımsı bir sıvıdır. Eğer emzirmeye karar verdiyseniz kolostrum bebeğinizin ilk doğal gıdası olacaktır. Bugünlede doktorunuzla doğum sonrası doğum kontrol yöntemleri hakkında konuşabilirsiniz.

kolostrum gelebilirmiş ama daha teşrif etmedi kendileri neyse bebeğicime saklıııımmm gelmesin zaten
doktorum olacak hatun 15 gün izne ayrılmış
:47:

biz de geldik ama sırtım çok ağrıyor, kocam hala inanamıyor bebeğimiz olacağına, hareket ettikçe bakıyor, elini karnıma koyuyor, hala inanamıyorum, burda şimdi oğlumuz mu var, bizim mi bu şimdi diyor. Çok komik, daha seni inandırmak için ne yapayım, her dr. kontrolüne de geliyorsun, yüzünü bile gördük artık net bir şekilde diyorum ben de. Neyse doğurunca inanacak artık napıyım.
:1::1::1:
erkekler hep öyle bazen benimki de öyle der...biz artık iyice benimsedik ama onlar hala alışamadılar dediğin gibi hele bi kucaklarına verelim o zaman da neye uğradıklarını şaşırırp afallarlar kesin:9:

ben bi bayanın yazısınız okumuştum çocuğu olmuyordu diyorduki tam kendimi toparlıyorum karşıma bi hamile çıkıyor yada şu hamileymiş haberi geliyor hamilelerden nefret eder olmuştum falan diyordu rabbim kimseye yaşatmasın yaşattığına da sabır ersin güç versinnn rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inş

amin canım, inşallah. daha dogmadan dunyamız oldular,yayıldı hayatımın tümüne, dun valla esimede dedım, bütün dünyam o oldu sankı,,, adam alındımı acaba bılmıyorum ama, bambaska duygu, allahım onları bıze bagıslasın...

Merhaba annişler,
Biz de geldik sonunda geçmişi bitirip. Kızlar biz işe çok zor geliyoruz, o kadar zor uyanıp hazırlanıyoruz ki anlatamam. Mesai 8:30 da başlıyor, ama 9:30 dan önce geldiğim olmuyor, gelirken bi de markete uğra günlük süt, yoğurt, meyve vb şeyleri alıyoruz. Daha da 28. hafta dün bitti, 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama bu gidişle biraz zor gibi. Pufff ben de ev hanımı olmak istiyorum. Çok mutsuzum:43:

ben doğumdan hiç ama hiç korkmuyorum nedense.normal doğumistiyorum. (sezeryandan çok korkuyorum gerçi ben de.inşallah gerek kalmaz).benim korkum daha farklı. benim aklıma ya bana doğumda bişey olursa diye geliyor sürekli.bensiz nasıl yapar eşim ve bebeğim diyorum:14:.ağlıyorum falan ama sonradan hemen aklımdan çıkarıyorum. güzel şeyler düşünüyorum:49::49:

canım bahsettiğim korku o korku zaten doğum esnasında ya bana bişey olursa ya bebeğime bişey olursa ben naparım onsuz, kızım bensiz napar kim bakar nasıl bakar diye korkuyorum bahsettiğim şey o zaten tatlım... ama her hamilede zaman zaman o tedirginlik olurmuş normalmiş yanii...

:1::1::1:
erkekler hep öyle bazen benimki de öyle der...biz artık iyice benimsedik ama onlar hala alışamadılar dediğin gibi hele bi kucaklarına verelim o zaman da neye uğradıklarını şaşırırp afallarlar kesin:9:

doğru söylüyorsun, kadınlar hemen benimsiyor, çünkü onlar bizim bi parçamız artık, ama erkekler bazen unutuyor bile.

Biz bebeğimiz neden olmuyor araştırılsın diye bundan 2 sene kadar önce dr.a gitmiştik, hatanede beklediğimiz salonda eşim eski iş yerinden bir arkadaşını gördü, konuştular, hanım ikinci çocuğumuzu doğurdu dedi, 5 dk. kadar sonra da bebeği kucağında hastaneden ayrıldılar karısı ve ilk çocuğu ile birlikte, adam nasıl mutluydu, ağzı kulaklarında resmen. O zaman dedim ki Allahım biz de bu günleri görecek miyiz. Şimdi hep o anı hayal ediyorum, benim kocam da almış oğlumuzu kucağına hatsaneden çıkıyoruz. Napıyım içimde kalmış demek ki hep bunu hayal ediyorum ve yüzümde güller açıyor.:16::16::16::16::16::16:

amin canım, inşallah. daha dogmadan dunyamız oldular,yayıldı hayatımın tümüne, dun valla esimede dedım, bütün dünyam o oldu sankı,,, adam alındımı acaba bılmıyorum ama, bambaska duygu, allahım onları bıze bagıslasın...

valla benim kocamın hamurunda var kıskançlık şimdi ben bebişim doğunca gözüm hiçbişey görmicek biliyorum o da mızmızlancak onu da biliyorum ama napcam nasıl idare etcem onu bilmiyorummmm:26:

canım bende o kasıma olayını anlayamadım ama heralde sık sık o sertleşme tekrar ederse demek istedi
bende dedimki yorulunca veya yürüyünce oluyor sertleşme oda yürüme yorulma dinlen dedi
geçmezse haber ver
sertlesme bendede oluoo bazensol tarafımaa dayanıo gıbı amam uzun surmuo bende takıp edeyım bakımm..
kızlarrr kasıklarımda çok ağrı var batma gibi adet ağrısı gibi :43::43: bugün çok yordum kendmi ondanmıki
ewt cnm yorulunca bendede oluoo dıkkat etkendınee..

ne yapsınlar kızzz ayyy kıyılmaz onlara o kadar yapıyolarya oda bi beceri bnm aşkım da evi süpürür temizler oda beceremez tam ama olsun ben ona çokgüzel olmuş derim oda sevinir:1: bazen sabah kahvaltıyı hazırlar öle uyandırır beni ayy kocişim bnm şimdide yok yanımda gececi yaaa :43: yerim onu ben

olmuştur annesi bence elifin 2 kilo :nazar::nazar: oyyy maşallah kızişlerimize yaaaaa:nazar::nazar:
cnm patlıcanı ben her türlü seviyorum eşimde çok seviyo geçende tarifini gördüm patlıcanlı pilav die hemen yapalım dedim:52: çok kolay pilavı normal bildiğimiz tarifle yapıyorsun patlıcanları küp küp kesiyosun az yağda kızartıyosun kızaran patlıcanları pilavın içine katıp harmanlıyosun tarif bu yani:1: ama çok güzel oldu nerdeyse biz kocişle bi tencereyi bitirdik yanınada cacık yaptım soğuk soğuk ohhhh:56::56:

bende bende:43: yağmurumun kokusunu özledim hiç bilmediğim bi kokuyu özlüyorum:50: cnm kızım kavuşsam bi ona sağ sağlim:46:
tskler cnm tarıf ıcın kolaymıs.. mıden yanar dıe yaglı yıyemıyorum amaa denerım ınss.. elıfımde ınss tosuncuk olmustur teyzesıı..:21::21::21:
günaydın kızlar,
geceleri artık doğru düzgün uyuyamıyorum ve sabahta sersem gibi kalkıyorum. Artık yürümekte bile güçlk çekiyorum elim aayağım inamılmaz şişti zaten ağlamak istiyorum ya ben daha fazla dayanamayacağım sanırım:50:
cnm yaa bıraz daha sabrett.. senın ıkız bıde uzme kuzularını...masalahh baska bı sıkıntın yok allaha sukur ..bızden oncede kavusucaksınn ınss ssagssalımm.. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
off bugünde hava çok sıcağa benziyorrrr :50: bi daha çocuk yaparsam kışa denk getircemmm :9:
:1::1::1::1::1::1::1::1:bende esıme ole demıstımmmmmmmm..
Eki Görüntüle 462909 Eki Görüntüle 462910

kızlar butik bebeden bunları sipariş verdm nasıl sizce
cok guseller cnm ıı gunlerde kullanın ınss:nazar::nazar::nazar::nazar:
günaydın canım hoş geldinnn... ohhh afiyet olsun elifinle sana...
hb cnmm tsk ederızz teyzesıı...
günaydın canım iyi bakalım bi daha olmasın ...bizde yeni bitirdik kahvaltımızı :56:
afıyet olsunn cemrenle sana.. elfıımle bnı ozlermıste teyzemısss :)) kıyamamm:1::1::1::1:

hehee.. erkekler dogunca ınancakalr sanırım.. ben dusunemıyorum bıle bebegıı esıme verdıklerını bayılmasa barii cok panık oluoo benımkı bana bısey olcak dıee ödü koppuoo cnm kocamm bneımmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
canım bahsettiğim korku o korku zaten doğum esnasında ya bana bişey olursa ya bebeğime bişey olursa ben naparım onsuz, kızım bensiz napar kim bakar nasıl bakar diye korkuyorum bahsettiğim şey o zaten tatlım... ama her hamilede zaman zaman o tedirginlik olurmuş normalmiş yanii...

okurken bile gözümden yaşlar iniverdi yani düşün ne kadar hassasım bu konuda:1:Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize:16:

bende oyleydım ıste canım,21.hftalarda abartıp eşim evlenır bıkaçyıl sonra cocuguma kım bakıcak, paranoyalarına gırmıstım, 2,3 gun agladım bu yuzden, ama gectı cok şükür manyak düşünceler, allahım hayırlısını nasıp etsın, sagasaglım kavusalım yavrularımıza ınsallah,,
bende sen gıbı sezeryandan korkuyorum,, oglum tersti ama döner inşallah

Merhaba annişler,
Biz de geldik sonunda geçmişi bitirip. Kızlar biz işe çok zor geliyoruz, o kadar zor uyanıp hazırlanıyoruz ki anlatamam. Mesai 8:30 da başlıyor, ama 9:30 dan önce geldiğim olmuyor, gelirken bi de markete uğra günlük süt, yoğurt, meyve vb şeyleri alıyoruz. Daha da 28. hafta dün bitti, 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama bu gidişle biraz zor gibi. Pufff ben de ev hanımı olmak istiyorum. Çok mutsuzum:43:

aynı durum bendede var canım sorma 2 haftadır çok zorlanıyorum walla 32. hafta gelse diye iple çekiyorum walla daha neredeyse 4 hafta var izne çıkmamıza:((((

Merhaba annişler,
farkındayım canım burdan seslendim bırakın geçmişi iki laf edek ddm ama kimse duymadı :43:asilemirim yetişti imdadıma:21:
ah kyamam ya ne 37. haftası 32. de bitir ttalım çık izne...ev hanımı olmak güzel valla tavsiye ederimm:21:

valla benim kocamın hamurunda var kıskançlık şimdi ben bebişim doğunca gözüm hiçbişey görmicek biliyorum o da mızmızlancak onu da biliyorum ama napcam nasıl idare etcem onu bilmiyorummmm:26:

alemsin valla, benmkıde cok kıskanc, cocugunuda kıskanmaz herhlde dıye düşünüyorum ama, dünkü lafıma alındımı dıyede düşündügüm oluyoo :)))

aynı durum bendede var canım sorma 2 haftadır çok zorlanıyorum walla 32. hafta gelse diye iple çekiyorum walla daha neredeyse 4 hafta var izne çıkmamıza:((((

Ay evet ya yakınmış günlerimiz seninle tatlım, hem çalışıp hem de hamile olunca evin düzeni bile kaçtı gerçekten, temizliğe ne kadar kadın alsam da ütü, yemek, vb özel şeylerri kendim yapmaya çalışıyorum ama kalmadı eski düzen, annem de burada yok zaten :43:

Back
X