Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benimde 10 gün diyor mdr. seninle aynı durumdayım ben. en fazla 10 gün diyor doğumdan sonra.ama senin annen yanında benim değil. hem ben 10 günlük bırakıp hayatta gelemem.bizde de her işi tek kişi yapıyor ondan izin veremem diyor.ama ben kanuni haklarımı kullanacağım diyorum. çıkarırsa da tazminatımı 4 aylık doğum ücretimi alır giderim.benim sorumluluğum çok fazla burada. çıkarmayı da istemiyor. çünkü çoğu şeyi ben götürüyorum burada. çok karışık ne olacağı yani![]()
valla cnm inan bilmiyorum mesafeliyiz hep. hamile olduğumu duyduklarından beri ne geldiler ne aradılar.biz gidiyoruz geliyoruz ama ne bileyim işte![]()
aynen cnm. doğuma bile buradan gideceğim neredeyse. iyi diyorum çantamı hazırlayım da burada dursun burdan giderim diyorum olur diyor![]()
off manyakmı bunlar yaa, nasıl düşüncesız ınsanlar ,insaf ya, insanda azcık vıcdan olacak,,, iş se iş, bizimkıde e v yakın işyerıne ona guvenıyor sanırım, ve dedıgın gıbı, burdada bı işi bir kişi yapıyo, yanı ben gıdınce yapacagım ısler kalcak, senin bı nebze iyi,en azndan goze alabılıyosun bırakmayı,benm 1 sene oldu, cok tazmınatımda yok, göze alamıyorum oyuzden bırakmayıııı, maddı durum yetmez yani,,1 ay ızın almaya calısıcam ama, ozamn nolur bılmıyorum, karısık yani
evet farkettim canım takmakla haklısın ben bile taktım bu embesile kırkı çıkmadan olur mu çocuğun yaaa .... sen ne yap ne et 40 çıkna kdr izin al canım cazgırlık yap azcık yada duygu sömürüsü fln bişeilde al bu izni yaniinşallah canım..
yarın gıdıp calısabılır raporunu alcam, zaten bızım patrona gore 39.hfta bıtene kadr calısabılırim ben, 40-41 izinli, 42 de iş basıı,,, ayy gene sardım adamaa, bugunlerde bi takıntılı oldum ben, farketmıssındır sende :))) ama haksızda degilim
cnm benimde 1 sene yi yeni geçti. fazla tazminatım yok yani. ama çıkarırsa kanunen 4 aylık maaşımı da vermek zorunda( doğum için).
aslında göze alamıyorum. bu aralar herşey ters gitti. eşimin de iş yerinde problemler oldu.istifa etti. kira var kredimiz var. nasıl yetişeceğiz bilemiyorum ki
daha bebeğime doğru dürüst bişey alamadım. alışveriş yapılacak daha yani. bakalım hayırlısı. bebekler kısmetiyle gelir derler. inşallah öyle olur![]()
Selamun aleyküm ey cemaat :)
Nasılsınız hanımlar dün yoktum ne var ne yok mrtylzden haber varmı inşaallah iyi haberler vardır diye umuyorum....
Dün gittim Ankarayı alt üst ettim kızıma arabasını aldık küvetini aldık cici şeyler aldım kendimede iki takım pijama bi tane gecelik aldım üşenmeyipde fotolasam ne güzel olacak.. Bu güzel şeylerin yanında promosyon olarak da bir çift şişmiş ayak hediye olarak döndü bana baya baya bi şişmiş ama... Gecede uyumadım kına sepetim vardı kırmızı onu kızıma sepet yaptım süper oldu daha bitmedi onuda fotolarım.. Sizler nasılsınız
hayır cnm 32. haftada alıyorsun. 37. haftanda ayrılıyorsun.tekarar yazı almıyorsun.32. hafta çalışabilir iznimi aldım
nereye vereceğim
bir de 37 . hafta da mı alacağız izne ayrıldı diye
aynen cnm ben de öyle düşünüyorum. ve söylediklerine birebir katılıyorum. benim yasal hakkım ve eğer kabul etmezlerse sonuçlarına onlar katlanır.sgk ya gider şikayet ederim. çok kızdırırlarsa başka şeyleri de katarım araya:))) mesela asgariden görünüyorum farkını da isterim:)))))) kendileri bilirler....arkadaşlar,
yazılanları okuyunca gerçekten şok oldum. Sizin yasal hakkınız ya izin tabiki kullancaksınız ayrıca doğum iznindeyken sizi işten çıkarırlarsa yüklü bir tazminat ödemek durumunda kalırlar ve eğer vermeyi kabul etmiyolarsa sizde gider mahkemede ararsınız hakkınızı. Yedirmeyin kimseye hakkınızı ya zaten doğumdan sonra verilen izin (8 hafta) çok yetersiz onuda başkalarının işi ve bencillikleri nedeniyle kullanmamzlık etmeyin. Özel sektör çok acımasızdır siz ne kadar ödün verirseniz okadar tepenize çıkarlar ve sizi sömürürler bunuda unutmayın. Ne kadar fedakar çalışsanızda gün gelir çıkarlar çakışınca kapının önünde buluverirsiniz kendinizi ona göre. Herşeye hakkettiği kader kıymet verelim lütfen. iş bizim bebeklerimşzden daha kıymetli değil ve rızkı veren Allah' tır, çalıştığınız işyeri değil![]()
:) evet ınsallah oyle olur canım,eşinde inşallah baslar yakın zamnda işe.......allah hakkımızda hayırlısını versın....
bızımde kredı var oyuzden sıkıntılı tek maaş yetcek gıbı deıl,,, bende kıyafetlerını, hastane cantasını fılan hazırladım ama, büyük şeyler asıl para tutacaklar kaldı, onuda agstosta alıcaz artık ,,yatagı, park yatagı yorganı nı fılan...
32. hafta çalışabilir iznimi aldım
nereye vereceğim
bir de 37 . hafta da mı alacağız izne ayrıldı diye
arkadaşlar,
yazılanları okuyunca gerçekten şok oldum. Sizin yasal hakkınız ya izin tabiki kullancaksınız ayrıca doğum iznindeyken sizi işten çıkarırlarsa yüklü bir tazminat ödemek durumunda kalırlar ve eğer vermeyi kabul etmiyolarsa sizde gider mahkemede ararsınız hakkınızı. Yedirmeyin kimseye hakkınızı ya zaten doğumdan sonra verilen izin (8 hafta) çok yetersiz onuda başkalarının işi ve bencillikleri nedeniyle kullanmamzlık etmeyin. Özel sektör çok acımasızdır siz ne kadar ödün verirseniz okadar tepenize çıkarlar ve sizi sömürürler bunuda unutmayın. Ne kadar fedakar çalışsanızda gün gelir çıkarlar çakışınca kapının önünde buluverirsiniz kendinizi ona göre. Herşeye hakkettiği kader kıymet verelim lütfen. iş bizim bebeklerimşzden daha kıymetli değil ve rızkı veren Allah' tır, çalıştığınız işyeri değil![]()
maviş birazdan gelir, kesin sarma sarıp börek yapıyordur yine.
mrtylz de inşallah iyidir.
afiyet olsun balım biz daha kahvaltıdan yeni kaltık![]()
kızlar ben iki haftadır yine kilo almamışım, ondan önceki 3 haftada da bir kilo almıştım, inşallah bebeğim kilo alıyordur, gerçi öyle bir tekme atıyor ki bence kesin büyüdü. dün akşam dışarı çıktım, yine alt tarafıma öyle darbeler yedim ki çok çok canım yandı. Atadaşım yanımdaydı, senin bebeğin çok yukarda nasıl o kadar aşağıya vuruyor dedi, sanırım o anda ayağa kalkıyor:26::26::26::26::26::26:
çoğu gitti azı kaldı canım sabret izne çıkınca çıkarırsın acısını inşNe güzel canım ya evde olunca geç kalkılıyor, ben de istiyorum![]()
iyiyiz canım nerelere kayboldun iyi baya da biler halletmişsinen yakın zaman da foto istiyoruzzzz
![]()
Hamarat maviş, kim bilir neler yapıyordur, bahanemiz de hazır; "misafirim vardı".
Şaka şaka tatlım takılıyorum sana, sana da bebişine de yarasın inşallah.
aynen öyle canım ben izne ayrıldığım hade hiç birşry yapamıyorum. önceki gün cam balkon takıldı balkona ev battı malzemelr adamlar girer çıkarken. ve ertesi güne bi kadın bulup getiremedim hepsi doluymuş nasıl sinirim bozuldu. Akşam ağladım eşime kimsem yok ben de yapamıyorum kadında bulamadım diye adam akşam 7 den 10 kadar temizlik yaptı sağolsun