2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aynen canım benimde şimdiye kadar canım ilk başlarda bi turşu istedi başka da tık yok masrafsızız biz :)

haaahhha bende aynen öleyim canım daha öğrenmediğim zamanlardı 3 kavanoz salatalık turşusu yemiştim ama o zamnda aşerdimi bilmyodum sonrada tık yok geçende eşim insan yalandan bişe ister sen nasıl hamilesin diyodu meğer adam hevesmiş hevesi kursağında kaldı kocamın :9:

eeeeeeeeyyyyyyyyyy eylül anneleriiii hepimiz o muhteşem sona yavaş yavaş yaklşıyoruz gün gelecek hepimiz çatır çatır çatlayacağızzzz liliililililililililiil:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:
ahh anacım ahhh ben öyle bir çatladım kiii bacaklarım tam bir faciaa karnım hariç göğüslerim yanlarım bacaklarım felakettt:5::5:
ya ben hiç lafını etmedim ama ben nasıl çatladım nasıl:19: aynaya her geçtiğimde moralim bozuluyo karnımın altında bacaklarımın ön kısımları arkalar her yer her yer yağlandım ballandım çıks fayda etmedi aşırı derece değil ama yayıldı kanal d de doktorlar programında çatlaklar için karışım tarifi vermişlerdi artık doğum için doğurduktan sonra onu denicem ammmaaaan napayım yavrum sağlıklı olsunda hiç bişi umrumda değil hep çıtır kalcak değiliz yaa:1::21:
ayy şekerim biz zayıflayalım dıştan yine çıtır oluruz ayoll ama işte çatlaklara gelincedee doktorum doğumdan sonra sana bi krem yazayım dedi çatlakların görünümünü çook çook azaltıyomuş bakalım artık...

valla benim kocamın hamurunda var kıskançlık şimdi ben bebişim doğunca gözüm hiçbişey görmicek biliyorum o da mızmızlancak onu da biliyorum ama napcam nasıl idare etcem onu bilmiyorummmm:26:
benimkide çok kıskanç canım kesin oğlandanda kıskanacak yani tabiki çook sevecek oğlunu ama ben sadece oğlumla ilgilenince çook kıskanacak ama 40 gün sadece oğlumla ilgilenirim sonraa kocişlede ilgilenirim artık ne yapalım:17:
doktordan ciktik kizlar 30+1 deyiz 1750 gram 42 cm olmus bizim kucuk adam.bende bugune kadar 3 kg almisim toplamda doktor tebrik etti:))bizden haberler boyle.
ayyy maşallah maşallah sizeee:nazar::nazar:
Selamun aleyküm ey cemaat :)

Nasılsınız hanımlar dün yoktum ne var ne yok mrtylzden haber varmı inşaallah iyi haberler vardır diye umuyorum....

Dün gittim Ankarayı alt üst ettim kızıma arabasını aldık küvetini aldık cici şeyler aldım kendimede iki takım pijama bi tane gecelik aldım üşenmeyipde fotolasam ne güzel olacak.. Bu güzel şeylerin yanında promosyon olarak da bir çift şişmiş ayak hediye olarak döndü bana baya baya bi şişmiş ama... Gecede uyumadım kına sepetim vardı kırmızı onu kızıma sepet yaptım süper oldu daha bitmedi onuda fotolarım.. Sizler nasılsınız
aleyküm selam tatlımm hoşgeldiiinnnn..
resim bekliyoruz haaa tamam mıııııı:4:
Ay benim ne çok çenem düştü, geçmiş yapmayınca online cevap yazıyorum.
Bugün iş de yok gibi.

umutluay, MavisMavis, sibel_saa, Famagosta, eos59, laleirem, dream0806, dermet
neredesiniz? Sıcaktan mayıştınız mı?
geçmiş yaptım geldim canımmmm....
Eki Görüntüle 463165 Eki Görüntüle 463166 Eki Görüntüle 463167

kızlar az önce bu 3 ünü aldım lohusa için (en baştakinin pembesi)..:49:hastanede bu kadarı yeter heralde dimi..bide geceliğin omuzları çıtçıtlı emzirirken çok rahat olur çok hoşuma gitti:1:...başka pijamaya gerek varmı sizce:44:
gecelik ve sabahlık benimkinin aynısı nerdeyse hehe.. markası ne canım birde ne kadara nerden aldın inan sadece merak:9:
bence bunlar yeterli olur bi tanede basit bi pijama takımı al kan fln olursa diyee...
ayrıca gecelik çook güzel söylemeden geçemeyeceğim pijama takımıda tabikii..

aynen canım benimde şimdiye kadar canım ilk başlarda bi turşu istedi başka da tık yok masrafsızız biz :)

Güzelde araban olursa güzel ,arabamız daha yok otobüslerde canım çıkıyor hastaneye gidene kadar.. İş yerine yakınsa ne güzel.. Benim bi işim olmaıdpı için okulu bitirdim evlendim evde oturmak güzel geliyo kpss de hazırlanmadım kötğ geçti bakalım bebek doğduktan sonra ne yaparım..

Canım o kpss yollarından ben de geçtim, biz de okul bitince nişanlandık ama babam ve eşim kamuda bir işe girene kadar düğün yapmak istemediler ağız birliği yapıp beni sınavlara teşvik ettiler. Senin de bebişin biraz ele gelsin çalışarak tekrar şansını denersin tatlım, yaşın da geçmiş değil nasıl olsa, Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı iş kapıları açsın.

Ben de eylul annesi olacagim insallah. Sabirsizlikla bekliyorum. Beni de ekleyin lutfen. Erkek bebek. Dogum tarihi 26eylul 2012. Yer istanbul. Boy158 kilo 46. Birinci bebegim. Hepinize saglikli dogumlar dilerim.

hg canımm eklıyorum senıdee lısteyee.. paylasımlarını beklıyoruzz.. sadece okuyuucu olma:1::1::1:

gecelik ve sabahlık benimkinin aynısı nerdeyse hehe.. markası ne canım birde ne kadara nerden aldın inan sadece merak:9:
bence bunlar yeterli olur bi tanede basit bi pijama takımı al kan fln olursa diyee...
ayrıca gecelik çook güzel söylemeden geçemeyeceğim pijama takımıda tabikii..[/QUOTE]

DİSNEY marka canım internetten aldım..hepsi toplam 130 TL tuttu..sen kaça almıştın..

Ben de eylul annesi olacagim insallah. Sabirsizlikla bekliyorum. Beni de ekleyin lutfen. Erkek bebek. Dogum tarihi 26eylul 2012. Yer istanbul. Boy158 kilo 46. Birinci bebegim. Hepinize saglikli dogumlar dilerim.

ayrıca gecelik çook güzel söylemeden geçemeyeceğim pijama takımıda tabikii..

DİSNEY marka canım internetten aldım..hepsi toplam 130 TL tuttu..sen kaça almıştın..[/QUOTE]
bende vipdükkandan aldım canım aynı marka sabahlik 39.90 gecelik ise 34.90.. ayrıca ben 178boy 89kgyim sabahlığı L beden almıştım kocaman oldu en az bi beden büyük geldi yanii hani ona göre al diyee dedimm tabi sen daha iyi bilirsinn..

DİSNEY marka canım internetten aldım..hepsi toplam 130 TL tuttu..sen kaça almıştın..
bende vipdükkandan aldım canım aynı marka sabahlik 39.90 gecelik ise 34.90.. ayrıca ben 178boy 89kgyim sabahlığı L beden almıştım kocaman oldu en az bi beden büyük geldi yanii hani ona göre al diyee dedimm tabi sen daha iyi bilirsinn..[/QUOTE]
öylemi ya bende çok tereddüt ettim s mi alsam M mi diye ama M aldım..ben 166boy 78 kg yum..hadi doğumda 85 olsam yinede büyük diyosun yaniii..:30::30: aynı marka olduğuna eminsin dimi..kalıplar çok farkeder:26:

öylemi ya bende çok tereddüt ettim s mi alsam M mi diye ama M aldım..ben 166boy 78 kg yum..hadi doğumda 85 olsam yinede büyük diyosun yaniii..:30::30: aynı marka olduğuna eminsin dimi..kalıplar çok farkeder:26:
aynı marka canım $0944334_1150.webp$0944342_431.webp gecelik ve sabahlık bunlar benim aldıklarım canım ama sen yinede M al istersen çok büyük olursa terziye verirsin işin garanti olsun hani ben fikrimi söylemek istedim birde benim ince bi yapım var belki o yüzden kocaman oldu sen bilirsinn yani yinedee...

aynı marka canım Eki Görüntüle 463249 Eki Görüntüle 463250 gecelik ve sabahlık bunlar benim aldıklarım canım ama sen yinede M al istersen çok büyük olursa terziye verirsin işin garanti olsun hani ben fikrimi söylemek istedim birde benim ince bi yapım var belki o yüzden kocaman oldu sen bilirsinn yani yinedee...

kız bak kafamı karıştırdın..:52:neyse M olsun bari..:37:bide makineye atar yıkarım giymeden,belki ozamanda çeker toplar biraz:1::1:

canım boylara ve kilolara bakılırsa aynı beden sayılırsınız bence arkadaşa L büyük oldusa M olur bence

ya ben kompedan S beden bir lohusa gecelik görmüştüm..çuval gibi duruyodu birazda o kafamı karıştırdı ama zaten enfazla 2parmak farkeder bende iri yapılıyım zaten:49:

kızlar ben daha önce 30 adet bebek şekeri yaptırmıştım hatta sizinlede paylaşmıştım ama az mı oldu acaba diye düşünüyorum şimdi. netten aşağıdaki şekerleri buldum fiyatı da çok iyi 50 tanesi 30 tl sizce bunlardanda yaptırıyım mı 25 tanesini pembe 25 tanesini mavi yaptırırım ne dersiniz.?[

ATTACH=CONFIG]463262[/ATTACH]

Eklentiler

• $50-ADET-SEVIMLI-BEBEK-SEKERI-KARGO-BIZDEN__58563209_0.webp
    $50-ADET-SEVIMLI-BEBEK-SEKERI-KARGO-BIZDEN__58563209_0.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 31
Eki Görüntüle 463261 bak şekerim bende böyle olduu bende atcam makineye çeksin azıcık diye hehe:1::1:

yok be okadar da büyük olmamış bence ben asıl gecelik nasıl duruyo onu merak ettim..bide onunla çeksenw:52::52:sabahlıklar zaten diğer kıyafetlere göre biraz salaş ve büyük oluyo..bu arada boy falan o biçimmiş yani sende :34: çok sağol canım yardımların için..:49:

ya ben daha gecelik falan almadım kızımın yatağınıda amcası aldı öbür şeylerde annem kayınvalidem alıyorlar sağolsunlar bana bişey alma diyolar biz herşeyini alırız diyorlar

kızlar ben daha önce 30 adet bebek şekeri yaptırmıştım hatta sizinlede paylaşmıştım ama az mı oldu acaba diye düşünüyorum şimdi. netten aşağıdaki şekerleri buldum fiyatı da çok iyi 50 tanesi 30 tl sizce bunlardanda yaptırıyım mı 25 tanesini pembe 25 tanesini mavi yaptırırım ne dersiniz.?[

ATTACH=CONFIG]463262[/ATTACH]
canım ben 50 tane hastane için 60 tane mevlüt için yaptırdım biraz kalabalık çevremiz o yüzden. bana 30 az gibi geldi hem bunların fiyatıda uygun bence yaptır yani az geleceğini düşünürsen..

ya ben daha gecelik falan almadım kızımın yatağınıda amcası aldı öbür şeylerde annem kayınvalidem alıyorlar sağolsunlar bana bişey alma diyolar biz herşeyini alırız diyorlar

ohhh ne şanslısın maşallah ne güzel valla bizim de kimse hiçbirşeyine karışmadı herşey bize kaldı:47:

Back
X