gel valla canım, sevınırım, bende gazıemırde calısıyorum)) ne zamn gelıyosn annenlere? özelden mesajlasırızz
annemlerde bucada oturuyolarr kızlarr.. yazın gelıcem nasıpse 2 ay kalıcam olmadıı ızmır bulusması yaparızz negusel olurrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel valla canım, sevınırım, bende gazıemırde calısıyorum)) ne zamn gelıyosn annenlere? özelden mesajlasırızz
kızlarrrrrrrr sag kolumun ıc tarafıı cook kasınıyooo ,uyuz oldum galıbaa,, minik kırmıxzı kırmızı pütür pütür oldu,,ayyy delırcem sımdı yaa,ofiste ne varsa sürdüm gecmedı yıkadım kolonya surdum, soda sürdüm hala kasınıyorum, ne den oldu bu ya??
tamm cnm mesajlaşırız.işte benim çarşamba kontrolüm var doktor bi dahaki randevumu nezamana verir bilmiyorum ama kısa zamana verirse hani belli zamandan sonra 2-3 haftaya düşüyor ya işte ozaman gelicem annemlere.çünkü 2 haftada bir izmire gelmem zor sıcakta yollarda.doğumdada annemlerde kalıcam zaten mevlüt falan kısmet olursa annemlerde yapıcam.
annemlerde bucada oturuyolarr kızlarr.. yazın gelıcem nasıpse 2 ay kalıcam olmadıı ızmır bulusması yaparızz negusel olurrr![]()
tamam canım görüşürüz ozamn, benm işyerı gazıemır meydanda,.. evimde zaten meydana yakın kuzum...
annemlerde bucada oturuyolarr kızlarr.. yazın gelıcem nasıpse 2 ay kalıcam olmadıı ızmır bulusması yaparızz negusel olurrr![]()
Eki Görüntüle 463379
bakın bunlar çok şekermişben yaptırırsam böyle bişey olur heralde..çok hoşuma gitti
![]()
ole gelıoo heppp.. ıllede bı eksık cıkıo bundan sonra eksıgımız bıtmez bızım dus kuvetını fılesını herseyını aldınızmı bıberon emzık vs. unuttugun varmı dıee soruyorumm..
beklerızz cnm buyrun gelınnnemıırınle elıfımıı fotoya cekerızz
![]()
Eki Görüntüle 463379
bakın bunlar çok şekermişben yaptırırsam böyle bişey olur heralde..çok hoşuma gitti
![]()
benim zaten taaa ağustosun 20si gibi gelecek sadece sipariş verdimm. doğumaa yakında gelecekk. zaten llokum da vereceğim hastanede..AAA neden yenmiyormuş ben açıp yiyorum bazen ya yerlerse ya da yemeye kalkarlarsa... Bana da bunlar için erkenmiş gibi geliyor.
çikolata dimi canım buu çok güzelmişş..Eki Görüntüle 463379
![]()
bunlar coook tatlı :)) hangi sitede cnm ?? bende bugun hangı site yazıp duruyorum:))
benim zaten taaa ağustosun 20si gibi gelecek sadece sipariş verdimm. doğumaa yakında gelecekk. zaten llokum da vereceğim hastanede..
çikolata dimi canım buu çok güzelmişş..
bizimkilerde güzelyalıda banada haber verin toplanırken:) yaza bende 3 ay izmirde olucammmm
ooooo yapalım valla canım, süper olur :))))))))
canım bak istersen şöyle bişeyde olabilirrErkek Bebek ikolatas : ikolata Yollaiçinden çikolata kaplı badem şekerler çıkıyomuş..linke bakarsanız çok güzel çeşitler var çok beğendim ben..Bebek Şekerleri - Hoşgeldin Melek
ewt sıteye bende baktımm 3.5 tl dıo bıraz pahalıı .. arı vız vızıı bende begendım <:))Eki Görüntüle 463390 Eki Görüntüle 463391
bunlar da çok güzel düşünsenize daha sonrasında kullanışlı bi hatıra olurmetal kutuya yapmaları çok hoş..biraccık pahalı ama
![]()
canım bak istersen şöyle bişeyde olabilirrErkek Bebek ikolatas : ikolata Yolla
ayy evet hehe şöyle tanıdık çikolatacıdaa oluurrevet bu kutularda çok güzel..tanıdık bi pastane sahibi bulsak ucuza hallederiz bu işi![]()