Eki Görüntüle 463390 Eki Görüntüle 463391
bunlar da çok güzel düşünsenize daha sonrasında kullanışlı bi hatıra olurmetal kutuya yapmaları çok hoş..biraccık pahalı ama
![]()
hangi site de beğendimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 463390 Eki Görüntüle 463391
bunlar da çok güzel düşünsenize daha sonrasında kullanışlı bi hatıra olurmetal kutuya yapmaları çok hoş..biraccık pahalı ama
![]()
son 62 gunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
hatta belkı 50 gün, belkıde 45,,,,,,,, heyecanlandım :)))
benimde 53 ggün kaldııı belkii daha az tabiiiherkez yemek telasını dustu sanırsamm![]()
benimde 53 ggün kaldııı belkii daha az tabiiiherkez yemek telasını dustu sanırsamm![]()
ewttt bakalım cımcımee kızımm nekadar dayanıcakk :))) hemen gelsınn ama ozledım ben onuu![]()
ewttt bakalım cımcımee kızımm nekadar dayanıcakk :))) hemen gelsınn ama ozledım ben onuu![]()
umarım 40. haftaya kadar kalmazlar 37 38 de gelebilirler şahsenn![]()
mümkünse 40 ına kadar kalmasınlar yaaa 37 38 gelebilirler şahsenn![]()
Ayy kızlarr 37yi geçtimi zaten panik oluruz heraldee nerde kaldı bunlarr diyee hehe37 haftaya kadar dayansınlarda, sonra annelerini cok bekletmesınler, bende özledim kuzumu :))
37 gelse ıyıı walla yoksa dr dedgı gıbı irilesıcek ıyıcee elıfım![]()
ayy maşallah maşallah maaşallaaahhh
Ayy kızlarr 37yi geçtimi zaten panik oluruz heraldee nerde kaldı bunlarr diyee hehe![]()
napım ya normal dogsun cok ıstıyorum ıns ole olur :))yani bayramda filan :))))) 38, 40 gun snra :)))))
kız alemsın valla, olsun ozamnda daha kolay topluyomuş bebiş kendını :)
ayy maşallah maşallah maaşallaaahhhelif kızımız 2 kgyi geçmiştir kıızzz kocamaaan olmuşşş...
maşallah canım, sibelın dedıgı gıbı gecti bence elifin 2 kg mı :))))