- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
zevzek nerde kaldın kuzum sen, oglenden berı yoksun...
hahhaha o şarkı nerden geldı aklına :)))
azcık özleteyim dedim kendimi

valla ne bileyim şükrücüğümün gobişini görunce geldi aklımaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zevzek nerde kaldın kuzum sen, oglenden berı yoksun...
hahhaha o şarkı nerden geldı aklına :)))
bizim memişleri beğenir o zaman ufaklıklar kocamaan oldularrr
ALLAH çene vermiş bizee hehebende bu saate kadar meyveyle geçiştirdim ama yook olmuyoo şimdi yemek yiyorumm ohh misss
siz nasılsınız bakalımmmmm
ayy şekerim onlar analı kızlı güzelleşmişler zaten maşallaaahhhh
bende taam uyuyacaktım sonraa vazgeçtim yaa birazdan fln uyuklayabilirim heheyemeğin üstünee pek güzel olurrr..
benım de 26 sı:)
hayırlısı tabi canımm sağlıklaa gelsinlerdee gerisi önemsizz..tmm cnmm zaten tuba hergun yoklamaya yapıoo sıkı takıptee..onuda ben takıp edıomm bıgun gırmesse dogurdu dıe yazıcam topıgeee.. son dkk haberı :))
kıskancccccccccccccuyuuyun tabıı yaa bebeler olunca uyuyamayızz zaten ohh yarasın cemreyee
benım cımcımee anlasmaya yanasmıoo ..ıns bakalım cnm yaa hayırlısıı..
![]()
tmm cnmm zaten tuba hergun yoklamaya yapıoo sıkı takıptee..onuda ben takıp edıomm bıgun gırmesse dogurdu dıe yazıcam topıgeee.. son dkk haberı :))
kıskancccccccccccccuyuuyun tabıı yaa bebeler olunca uyuyamayızz zaten ohh yarasın cemreyee
benım cımcımee anlasmaya yanasmıoo ..ıns bakalım cnm yaa hayırlısıı..
![]()
senindemı 26 sı canım,,, 10 kişi olduk ozamn 26 snda kntrole gıdecek :)))
azcık özleteyim dedim kendimi
valla ne bileyim şükrücüğümün gobişini görunce geldi aklımaaaa![]()
ibraam söylüyoodu herhall yalnızzım mıydıı yorgunummuydu bilmiyorum iştee:) Allah artırsın canım muhabbetimizi..
Çok yorgunum ya dünün acısı çıkıyo sanırsam hep bi uyku hali var üstümde hiç bişey yapasım yok
tam Ferdi Tayfur mu sölüyodu ibraam tatlises mi sölüyodu tutun kollarımdan düşerim şimdiiiiiiiiii yorgunum dostlarımmmmm yorgunummm yorgunnnnn böleymiydi bu şarkı ya ahahahha![]()
ibraam söylüyoodu herhall yalnızzım mıydıı yorgunummuydu bilmiyorum iştee
akşama kadar tembellik yaptın yaniiii amaann boşverr yapma bişey hamileyiz biz hııııhhhh![]()
hehee masalahh bıde bu 11 kısı aynı gun dogurmayalım arka arkaya herkez yazar benım suyum geldı nısanım geldı dıeeesüperiz valla :)) benm saat 3 te, sabahtan bulamadımkı, eger ofise gelırsem yazarım 5,6 gibi...
ben adayyy adayıyımmhayırlısı tabi canımm sağlıklaa gelsinlerdee gerisi önemsizz..
ben en çook ikiz anneleri dışındaa ilk kim doğuracak çoook merak ediyoruummmm...
asayiş berkemal
gözüm üzeriniz de ona göreeeeee![]()
gorusuruz cnmmmmmmmmmmmmmben toplanayım artık cıkıs saatımız geldı, hoşcakalın kızlarrrr
asilemircim sanırım bnde 26 sında gidicem gibi gözüküyorrrr burdaki dr.um izne ayrılmış çünküüü![]()
beğen diye sölemedik zaten caddıııı aklımıza geldi öleeeecokozledık teyzesı elfıımm cemreyle oynayamadıı yaa sıkıldısarkıyı begenmedk hhem
![]()
bende biraz önce lavobayı banyoyu sürttüm evi süpürmeye mecalim yok hiç üşeniyorum yaa gelenim gidenimde yok zaten bu araa amann diyyorum sallıyorum hepp bi misafir fln gelecek olursa beş dk süpürür silerim hemen zaten ev pek batmıyoo.. maşallah eşinde pek marifetliymişş benimki ancak evi süpürür oda eğilmeyeyim diyeedoğru ya yanlız dı yorgun deil dir :)) Aynen öle canım hiç bi iş yapmadım 5 e kadar ayakta durdum dün sabahda 10 da kalktım bi tuhafımEşim sağolsun evi süpürdü şimdi balkonla tuvalti yıkadı yarında ben bi vileda yaparım yeter napim daha
bende adayım şekerim malum 3 eylül bdt ilklerden olabilirimmhehee masalahh bıde bu 11 kısı aynı gun dogurmayalım arka arkaya herkez yazar benım suyum geldı nısanım geldı dıeee
ben adayyy adayıyımm![]()
hadi iyi uykular şekerimm bende mayışıyorum uyuyup kalmazsam iyi zaten eşimde taaa 11de gelecek iştennhatunlar ben yine ytmaya gidiyommmmm bana bişeyler oldu bugünnnnn oyyyy gidim de yatam bari kocişim gelene kadar muckkkkkkkkkssssssss![]()
uykucu senıhatunlar ben yine ytmaya gidiyommmmm bana bişeyler oldu bugünnnnn oyyyy gidim de yatam bari kocişim gelene kadar muckkkkkkkkkssssssss![]()
beğen diye sölemedik zaten caddıııı aklımıza geldi öleeee![]()
bende biraz önce lavobayı banyoyu sürttüm evi süpürmeye mecalim yok hiç üşeniyorum yaa gelenim gidenimde yok zaten bu araa amann diyyorum sallıyorum hepp bi misafir fln gelecek olursa beş dk süpürür silerim hemen zaten ev pek batmıyoo.. maşallah eşinde pek marifetliymişş benimki ancak evi süpürür oda eğilmeyeyim diyee![]()
kocıss geldı sofrayı hazırlayayım ben sona gorusuuzz annısler.. cok kaynatmayın
![]()
ayy yok artık yaa dengesizz kadın yaa terbiyesiz insaan bi parça getirir hadi kızartma neyse yapılır 5 dkde ama diğeri zor işte ayy uyuz oldum kadınaaAllah razı olsun bugün biraz halsizdim bide moralim pek yerinde değil yapıyo sağolsun..
Kızlar ya sinir oldum bugün..
Öğle gibi bi kızartma kokusu nası kokuyo canım bi çekti bi kapı deliğinden baktım benim karşıdakinin kapısı açık.. (yemek yapınca evi havaladnırmak için kapısını açıyo bazen ilk başta garipsesemde sonradan alıştım)
Sonra saat 4 günü bi gözleme kokusu hamur kokusu, dışardanda sesler geliyo bakayım dedim benim karşı komşu kapıya yer sinisi koymuş yufka açıyo biride elektirkli sacda kızartıyo nasıl koktu anlatamadım bunu kapının önünde yapıyolar sanki özel mülkü canım bi çekti sormayın... Pek muhabbet biri değil aram da pek yok selam veriyorum almıyo değişik bi kadın yani kimsede anlaşamıyo.. Canım çok fena sacda açılan yufkalardan çekti aradım annemi ağladımda biz ne güzel yapıyoduk diye gelirken getircek bana:)
Öyle değişik bi komşum var kiiii hamile olduğumu da biliyo![]()