2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy yok artık yaa dengesizz kadın yaa terbiyesiz insaan bi parça getirir hadi kızartma neyse yapılır 5 dkde ama diğeri zor işte ayy uyuz oldum kadınaa:41::41::41:
canım yokmu yakınlarda gözleme yapan yer gidin alın bariii yaa...

pek yakında sayılmaz ama eşim beni öyle görünce dayanamadı gidip alıyım dedi dedim beraber gideriz o zaman evi süpüreyim öle gideriz dedi gidecez birazdan ccanım...

Değişik bi insan sorma ya ilk başlarda bişeler getiriyodu selam veriyoduk felan sonralardan beni gördümü çaaat kapıyı kapıyo bi şekil sitede parka iniyom oda ordao lmuş oluyo topluca selam veriyom almıyo ne bilimm ilginç hamile olduğumu biliyo ya insan yabancıya getirir koktu diye :( dengesiz ki ne dengesiz... git balkonda aç sanki yer yok...

Allah razı olsun bugün biraz halsizdim bide moralim pek yerinde değil yapıyo sağolsun..

Kızlar ya sinir oldum bugün..

Öğle gibi bi kızartma kokusu nası kokuyo canım bi çekti bi kapı deliğinden baktım benim karşıdakinin kapısı açık.. (yemek yapınca evi havaladnırmak için kapısını açıyo bazen ilk başta garipsesemde sonradan alıştım)

Sonra saat 4 günü bi gözleme kokusu hamur kokusu, dışardanda sesler geliyo bakayım dedim benim karşı komşu kapıya yer sinisi koymuş yufka açıyo biride elektirkli sacda kızartıyo nasıl koktu anlatamadım bunu kapının önünde yapıyolar sanki özel mülkü canım bi çekti sormayın... Pek muhabbet biri değil aram da pek yok selam veriyorum almıyo değişik bi kadın yani kimsede anlaşamıyo.. Canım çok fena sacda açılan yufkalardan çekti aradım annemi ağladımda biz ne güzel yapıyoduk diye gelirken getircek bana:)

Öyle değişik bi komşum var kiiii hamile olduğumu da biliyo :47::47::47:

canıııııııııııım üzüldüm şimdi onun öküzlüğü işte.bnmde komşu dut yermisin bahçem var getireyim dedi.bende tamam dedim canım nasıl istiyor.her karşılaştığımızda bekliyorum getirmesini amaa yok.en sonunda memlekete gidince yedim.uyuz kadın halen getirecek

......................................................................................

Son düzenleme:
pek yakında sayılmaz ama eşim beni öyle görünce dayanamadı gidip alıyım dedi dedim beraber gideriz o zaman evi süpüreyim öle gideriz dedi gidecez birazdan ccanım...

Değişik bi insan sorma ya ilk başlarda bişeler getiriyodu selam veriyoduk felan sonralardan beni gördümü çaaat kapıyı kapıyo bi şekil sitede parka iniyom oda ordao lmuş oluyo topluca selam veriyom almıyo ne bilimm ilginç hamile olduğumu biliyo ya insan yabancıya getirir koktu diye :( dengesiz ki ne dengesiz... git balkonda aç sanki yer yok...
bizim yerimizede yeee teyzesii:7:
amaan boşver dengesiz kadınn:41: etrafta anormal insan çoooookk biz olsak hamile olan birine hemen götürürüz kokmuştur diyee.

canıııııııııııım üzüldüm şimdi onun öküzlüğü işte.bnmde komşu dut yermisin bahçem var getireyim dedi.bende tamam dedim canım nasıl istiyor.her karşılaştığımızda bekliyorum getirmesini amaa yok.en sonunda memlekete gidince yedim.uyuz kadın halen getirecek

......................................................................................
yok canım bu insanlar kesin sayıyla gönderilmiş:47:

bebegın alıodur cnm dr nezaman gıdıceksın ozaman ogrenısrınn ınss.. artık sıcaktan canımız bısı ıstemıokı... cnm benım heryerden vuruoo asagıdann sagdan soldann.. ellerı kollarıı ayakları.. bende yururken çişimm gelıo hemencık..kafası kasıklarımdaa.. cevırdıgını bıle hıssedıyorum uzanıncaa cnm elıfım benım:nazar::nazar::nazar:

sağol canım, inşallah alıyordur, ben haftaya çarşamba 18 inde gidicem dr.a

allahyardımcın olsn cnm calısırken hamıle olmak cok zor. ınss hersey yoluna gırer ..dogumdan sonra bebege senmı bakıcaksın.

bende öyleyim canım 1 aydır hiç kilo almadım şikayet de etmiyorum ama bebeğim alıyomdr die bende endişeleniyorum bazen ama aliyırlardır merk etme şimdi facede bi eylül annesiyle konuşuyorum 30.haftada sadece 3 kg almış ve bebeği 1750 kg:53:

vaaavvvv 30. haftada 1750 gr. çok iyi maşallah.

Canım korkma sen bebişler her durumda kilo almayı beceriyorlar. Geçen ay ben 300 gr vermişim ama bebişim 400 gr almış. Korkulacak birşey yok.

inşallah öyledir canım, ben zaten almamayı tercih ederim.

Koyacam canım bir sürü şey birikti zaten.. Dün işlerimi hallettim bebek arabamızı küvetimizi aldık ama mafoldumm desem yeridir zaten ankara sıcak sıcak böğ oldum yani eve zor attım kendimi otobüslerden de nefret ediyorum her otobüse binişte Melih Gökçeğin kulaklarını kızartıyorumdur :)

Anaamm beni çekiştirmişler :) Canlar yok ya hal kalmadı dün eve 7 de geldik 9a kadar dinlendim 10da bebeğin sepetiyle uğraştım daha bitmedi astarı sök yenisini dik felan japn yapıştırıcıda mafetti nerdeyse küt baylıyodum :) Daha poğaça börek yapmıcam söz verdim kendime ama arada sırada kek ve tatlı yapmaya izin verdim doktor hepsini yasakladı yarın gidecem bakalım ne dicek.. 33 haftadan sonra ekmek bile yemiyceksin hep süt yoğurt tarzı tüetmelisin demişti pöff :35::35::36::36::36::33::33::33:

kız yine pasta yapıyordur diye günahını aldık demek

ole gelıoo heppp.. ıllede bı eksık cıkıo bundan sonra eksıgımız bıtmez bızım dus kuvetını fılesını herseyını aldınızmı bıberon emzık vs. unuttugun varmı dıee soruyorumm..

evet biberon emzik emzik kutusu emzik askısı suluk yeni doğan biberon hepsini aldım ama küvet filesi almadım annem çocuk üstünde üşür suyun içinde olması daha iyi dedi:34:

selam kızlar ne zamandır giremiyorum umarım herkes iyidir. antalyaya memleketimize geldik. hava çooook sıcak.... neyse doktora burada devam ediyorum dün gittim hatta. meleğim 990 grdı. anne baba olarak siz iri insanlar değilsiniz iri bir bebek beklemeyin dedi ama. bilemedim normal mi şimdi bu??? biraz yavaş büyüyor sanki. sizin ufaklıklar nasıl??? siz neler yiyorsunuz bebeğiniz için???:49:

ayy kızlarr ne güzel şıkır şıkır kıyafetler var ama koca göbeğimle alıp giymeye cesaretim yok birde hedefimde zayıflamak olduğu için hevesimi 2013ün yazına saklıyorum kilolarımı veriipp bool bool alışveriş yapacağım:64:

slm kızlar ,
biz tatile gittik geldik, 2 gün kuşadasındaydık , denize sadece 2 kez girebildim , çok sıcaktı ve dalga çoktu, sonra oradan aydın/nazilliye geçtik kayınvalidemlere.
5 günde orada kaldık, bugün evimize geldik çok şükür. nazilli çok ama çok sıcaktı, klimayla bile oturulmuyor evde, oralarda dogurucam diye çok korktum.
telefondan okudum hep kaynattıklarınızı :1: ama yazamadım. bebişler , göbişler büyümüş herkesin maşallah :nazar:

ayy kızlarr ne güzel şıkır şıkır kıyafetler var ama koca göbeğimle alıp giymeye cesaretim yok birde hedefimde zayıflamak olduğu için hevesimi 2013ün yazına saklıyorum kilolarımı veriipp bool bool alışveriş yapacağım:64:

bende çok özeniyorum kıyafetlere bakınca.neyse artık seneye giyiniriz inşllh.kilolaları verip!

slm kızlar ,
biz tatile gittik geldik, 2 gün kuşadasındaydık , denize sadece 2 kez girebildim , çok sıcaktı ve dalga çoktu, sonra oradan aydın/nazilliye geçtik kayınvalidemlere.
5 günde orada kaldık, bugün evimize geldik çok şükür. nazilli çok ama çok sıcaktı, klimayla bile oturulmuyor evde, oralarda dogurucam diye çok korktum.
telefondan okudum hep kaynattıklarınızı :1: ama yazamadım. bebişler , göbişler büyümüş herkesin maşallah :nazar:

hoşgeldin cnm.napalım artık bizde bu sıcaklara kaldık neyseki minişlerin doğumu rahat zamana denk gelecek onlar için iyi olacak

slm kızlar ,
ohh gezdin geldin. çok şükür doğurmadan döndün hehe:9:.. demek bizi gizli gizli takip ettin bizi seni seniii:20: artık sohbetlerimize katılırsın dimiiiii...
bende çok özeniyorum kıyafetlere bakınca.neyse artık seneye giyiniriz inşllh.kilolaları verip!
inşallahhh seneye bu sene yapamadığımız alışverişinde acısını çıkartırız artıkk:21:

kızlarrrr ben geldimmmmm bütün gün yoktum sabahtan sağlık ocağına gittim. sonra bütün gün evi sildim süpürdüm yemek yaptımmm. ağır vasıta olduğum için anca bitti :1::1::1: şimdi kocişimi bekliyorum yemek yedikten sonra bi duş alıp ayakları havaya dikmeyi planlıyorumm:49::49:

kızlarrrr ben geldimmmmm bütün gün yoktum sabahtan sağlık ocağına gittim. sonra bütün gün evi sildim süpürdüm yemek yaptımmm. ağır vasıta olduğum için anca bitti :1::1::1: şimdi kocişimi bekliyorum yemek yedikten sonra bi duş alıp ayakları havaya dikmeyi planlıyorumm:49::49:
hoşgeldiniizzzz... hayırdır sağlık ocağına kontrol içinmi gittiniz bi sorun yoktur inşallaaahhh..
ahh şu evi birde ben temizlesem yaa offff:43:

hoşgeldin cnm.napalım artık bizde bu sıcaklara kaldık neyseki minişlerin doğumu rahat zamana denk gelecek onlar için iyi olacak

hoşbuldukk canımm :34: ay sorma bu sıcaklar ne böyle istanbulda kaynıyor resmen, öğlen geldik eve 2 saat uyudum sonra çıktık vantilatör aldık kocişle, yoksa nefes alamıyorum :14:

ohh gezdin geldin. çok şükür doğurmadan döndün hehe:9:.. demek bizi gizli gizli takip ettin bizi seni seniii:20: artık sohbetlerimize katılırsın dimiiiii...

inşallahhh seneye bu sene yapamadığımız alışverişinde acısını çıkartırız artıkk:21:

evet canım yaaa, çok şükür korktuğum başıma gelmedi :1: hepppp takip ettim sizi, mrtylmz 'ı da çok merak ediyorum hatta ama hala haber yok, bende istanbuldayım evime yakın olsa hastaneye gidip bakıcam ama çok uzak :19: artık sohbetlerde buradayım gece gündüz inşallahhhhhh :1:

Allah razı olsun bugün biraz halsizdim bide moralim pek yerinde değil yapıyo sağolsun..

Kızlar ya sinir oldum bugün..

Öğle gibi bi kızartma kokusu nası kokuyo canım bi çekti bi kapı deliğinden baktım benim karşıdakinin kapısı açık.. (yemek yapınca evi havaladnırmak için kapısını açıyo bazen ilk başta garipsesemde sonradan alıştım)

Sonra saat 4 günü bi gözleme kokusu hamur kokusu, dışardanda sesler geliyo bakayım dedim benim karşı komşu kapıya yer sinisi koymuş yufka açıyo biride elektirkli sacda kızartıyo nasıl koktu anlatamadım bunu kapının önünde yapıyolar sanki özel mülkü canım bi çekti sormayın... Pek muhabbet biri değil aram da pek yok selam veriyorum almıyo değişik bi kadın yani kimsede anlaşamıyo.. Canım çok fena sacda açılan yufkalardan çekti aradım annemi ağladımda biz ne güzel yapıyoduk diye gelirken getircek bana:)

Öyle değişik bi komşum var kiiii hamile olduğumu da biliyo :47::47::47:
:47::47::47::47:ne gıcık komsuymus o ole duusuncesızzzzzzzz ..benım karsı kmsu ne kokutsa getırrııır wallaa :21::21::21:
ole gelıoo heppp.. ıllede bı eksık cıkıo bundan sonra eksıgımız bıtmez bızım dus kuvetını fılesını herseyını aldınızmı bıberon emzık vs. unuttugun varmı dıee soruyorumm..

evet biberon emzik emzik kutusu emzik askısı suluk yeni doğan biberon hepsini aldım ama küvet filesi almadım annem çocuk üstünde üşür suyun içinde olması daha iyi dedi:34:
fıle bence cokonemlı kuuckken elınden kaymasın dıeherkezın kendı dusuncesı tabıı :6::6::6::6:
selam kızlar ne zamandır giremiyorum umarım herkes iyidir. antalyaya memleketimize geldik. hava çooook sıcak.... neyse doktora burada devam ediyorum dün gittim hatta. meleğim 990 grdı. anne baba olarak siz iri insanlar değilsiniz iri bir bebek beklemeyin dedi ama. bilemedim normal mi şimdi bu??? biraz yavaş büyüyor sanki. sizin ufaklıklar nasıl??? siz neler yiyorsunuz bebeğiniz için???:49:
szzınn gıbı mınyon olucak demekkı cnm saglıklıı olsunlarda kgsu onemlı deıl kasar peynırı muz süt bol meyve ye cnm
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hemde elıfımleeeeeee:21::21::21::21::21:
slm kızlar ,

hg canımm tatıl yaramıstır sıze sımdı masallahh.. havalar sıcak dıkkat et aman..

Back
X