2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoşbuldukk canımm :34: ay sorma bu sıcaklar ne böyle istanbulda kaynıyor resmen, öğlen geldik eve 2 saat uyudum sonra çıktık vantilatör aldık kocişle, yoksa nefes alamıyorum :14:

evet canım yaaa, çok şükür korktuğum başıma gelmedi :1: hepppp takip ettim sizi, mrtylmz 'ı da çok merak ediyorum hatta ama hala haber yok, bende istanbuldayım evime yakın olsa hastaneye gidip bakıcam ama çok uzak :19: artık sohbetlerde buradayım gece gündüz inşallahhhhhh :1:
mrtylzden heber yok gerçekten yaa kız ortadan kayboldu bi hafta olacak nerdeyseee:18:
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hemde elıfımleeeeeee:21::21::21::21::21:

.
ayy şekerim o zamana bizim ufaklıklar 9-10 aylık olacaklar e bizde tığ gibi olacağız bebişlerle alışverişlere çıkarız artık görenler vaayy şuna bak çocuğu var ama nasıl incecik böylee derler inşallaaahh hehe:52::52:
canım hem b 12 iğnem vardı hem kontrol. oğluşumun kalp atışlarını dinledim pıtı pıtı :emir_bebek::emir_bebek:
ayy maşallah oğluşunaa bende salı günü dinledim güm güm atıyoduu oğluşumun ninnak kalbii:nazar::nazar:

:47::47::47::47:ne gıcık komsuymus o ole duusuncesızzzzzzzz ..benım karsı kmsu ne kokutsa getırrııır wallaa :21::21::21:
fıle bence cokonemlı kuuckken elınden kaymasın dıeherkezın kendı dusuncesı tabıı :6::6::6::6:

szzınn gıbı mınyon olucak demekkı cnm saglıklıı olsunlarda kgsu onemlı deıl kasar peynırı muz süt bol meyve ye cnm

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hemde elıfımleeeeeee:21::21::21::21::21:

hg canımm tatıl yaramıstır sıze sımdı masallahh.. havalar sıcak dıkkat et aman..

hoşbulduk canımm :34: yaramaz mııı, babannemiz bizi sürekli yedirdi, en sonunda cinnet geçirdim, yeter artık diye çığrındım :1:

canım hem b 12 iğnem vardı hem kontrol. oğluşumun kalp atışlarını dinledim pıtı pıtı :emir_bebek::emir_bebek:

bana doktorum b12 iğnesinden bahsetmedi hiç, sende vitamin eksikliği mi vardı canım ? maşallah oğluşuna :nazar::nazar:

Allah razı olsun bugün biraz halsizdim bide moralim pek yerinde değil yapıyo sağolsun..

Kızlar ya sinir oldum bugün..

Öğle gibi bi kızartma kokusu nası kokuyo canım bi çekti bi kapı deliğinden baktım benim karşıdakinin kapısı açık.. (yemek yapınca evi havaladnırmak için kapısını açıyo bazen ilk başta garipsesemde sonradan alıştım)

Sonra saat 4 günü bi gözleme kokusu hamur kokusu, dışardanda sesler geliyo bakayım dedim benim karşı komşu kapıya yer sinisi koymuş yufka açıyo biride elektirkli sacda kızartıyo nasıl koktu anlatamadım bunu kapının önünde yapıyolar sanki özel mülkü canım bi çekti sormayın... Pek muhabbet biri değil aram da pek yok selam veriyorum almıyo değişik bi kadın yani kimsede anlaşamıyo.. Canım çok fena sacda açılan yufkalardan çekti aradım annemi ağladımda biz ne güzel yapıyoduk diye gelirken getircek bana:)

Öyle değişik bi komşum var kiiii hamile olduğumu da biliyo :47::47::47:

sen en iyisi o hatunla arayı yapmaya bak bebeemm yoksa bu karının senin hamile olduğun aklına gelmeyecek :9:
aslında aklına geliyordur da işine gelmiyodur cadının :47:

canıııııııııııım üzüldüm şimdi onun öküzlüğü işte.bnmde komşu dut yermisin bahçem var getireyim dedi.bende tamam dedim canım nasıl istiyor.her karşılaştığımızda bekliyorum getirmesini amaa yok.en sonunda memlekete gidince yedim.uyuz kadın halen getirecek
oyyy kıyamam ben size yaaa koca boğazlar siziiiii:16:

sen en iyisi o hatunla arayı yapmaya bak bebeemm yoksa bu karının senin hamile olduğun aklına gelmeyecek :9:
aslında aklına geliyordur da işine gelmiyodur cadının :47:

Yok canım ya ne arası yapmam görünce çaaat kapıyı çarşpıyo değişik dengesiz biri.

Naslsnız kızlarr... Hiç halim yok benim :(

ayy kızlarr ne güzel şıkır şıkır kıyafetler var ama koca göbeğimle alıp giymeye cesaretim yok birde hedefimde zayıflamak olduğu için hevesimi 2013ün yazına saklıyorum kilolarımı veriipp bool bool alışveriş yapacağım:64:

aynen ya arada bakıyorum tendyol limango markafoni fln eski alışkanlık napayım ordaki kıyafetleri görünce içim gidiyor aynen bizde kızımla sene şıkır şıkır olcaz inş:52:

slm kızlar ,
biz tatile gittik geldik, 2 gün kuşadasındaydık , denize sadece 2 kez girebildim , çok sıcaktı ve dalga çoktu, sonra oradan aydın/nazilliye geçtik kayınvalidemlere.
5 günde orada kaldık, bugün evimize geldik çok şükür. nazilli çok ama çok sıcaktı, klimayla bile oturulmuyor evde, oralarda dogurucam diye çok korktum.
telefondan okudum hep kaynattıklarınızı :1: ama yazamadım. bebişler , göbişler büyümüş herkesin maşallah :nazar:
ohh ohh yarasın tatiliniz iyi stres atmışsındır tatlım sıcaklar heryerde fena ya yandım bugün anlkarada

kızlarrrr ben geldimmmmm bütün gün yoktum sabahtan sağlık ocağına gittim. sonra bütün gün evi sildim süpürdüm yemek yaptımmm. ağır vasıta olduğum için anca bitti :1::1::1: şimdi kocişimi bekliyorum yemek yedikten sonra bi duş alıp ayakları havaya dikmeyi planlıyorumm:49::49:

oyyy hamarat hatun seni maşallah sana bu ne tempo:46:

ohh ohh yarasın tatiliniz iyi stres atmışsındır tatlım sıcaklar heryerde fena ya yandım bugün anlkarada

aslında stres atmadım daha çok streslendim canım kayınvalde ile :36: sürekli onu ye bunu ye, delirtti beni. aslında ben gitmeyecektim ama kocişten ayrılmak istemedim :1:
ankaranın iğrenç sıcağınıda bilirim , üniversiteyi orada okudum bende, Allah sabır versin tüm hamişlere , hastalara , yaşlılara ...

Yok canım ya ne arası yapmam görünce çaaat kapıyı çarşpıyo değişik dengesiz biri.

Naslsnız kızlarr... Hiç halim yok benim :(

iyiyiz tatlım bizde cemre yle bıcı bıcı yaptık...camları da açtık esiyor ne güzel keşke gündüz de böyle olsaaa ....
maviş acaba sen de pasta börek yaptığında ona kokuyorda o da nispet mi yapıyor acaba olabilirmi:26:

iyiyiz tatlım bizde cemre yle bıcı bıcı yaptık...camları da açtık esiyor ne güzel keşke gündüz de böyle olsaaa ....
maviş acaba sen de pasta börek yaptığında ona kokuyorda o da nispet mi yapıyor acaba olabilirmi:26:

Kız 45 50 yaşında kadın yapsın yesin tek ben yapmıyorum ya pasta börek o benden çok yapıyo :)

mrtylzden heber yok gerçekten yaa kız ortadan kayboldu bi hafta olacak nerdeyseee:18:

ayy şekerim o zamana bizim ufaklıklar 9-10 aylık olacaklar e bizde tığ gibi olacağız bebişlerle alışverişlere çıkarız artık görenler vaayy şuna bak çocuğu var ama nasıl incecik böylee derler inşallaaahh hehe:52::52:

ayy maşallah oğluşunaa bende salı günü dinledim güm güm atıyoduu oğluşumun ninnak kalbii:nazar::nazar:
:21::21::21::21::21:ınss ole derlerr .. gene hamıle mı demesınlerde:21::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

sıhatler olsun canım bızde aksam ustu yaptık mıs gıbı oldukk ... serın serın oturuyoruzz gunduzde bole olsa keske..:ssz:

:47::47::47::47:ne gıcık komsuymus o ole duusuncesızzzzzzzz ..benım karsı kmsu ne kokutsa getırrııır wallaa :21::21::21:

hoşbulduk canımm :34: yaramaz mııı, babannemiz bizi sürekli yedirdi, en sonunda cinnet geçirdim, yeter artık diye çığrındım :1:

bana doktorum b12 iğnesinden bahsetmedi hiç, sende vitamin eksikliği mi vardı canım ? maşallah oğluşuna :nazar::nazar:

ewet canım b 12 eksikliği çıktı. benim küçük paşam depolarımı tüketmişş:16::16: 3 iğnem kaldı doğuma kadar

selam kızlar ,

bi kaç gündür annemdeydim ablamlar gelince gerçi hala ordayım şimdi eve uğradım bi size selam veriyim dedim .. nasılsınız hamişler erken gelen bi bebek yok dimi ?? benm karşı komşumun kızı erkenden 37. haftasında geldi bizi şaşırtarak 2250 kg minicik daha oğluşumun arkadaşı erkenden geldi..

bizde oğlumla denize girdik yüzdük dün ama eve döndüğümde per perişandım erkenden uyumuşum yorgunluktann sıcaklar ayrı bi dert zaten..
Allah hepimize yardım etsin...:49:

ewet canım b 12 eksikliği çıktı. benim küçük paşam depolarımı tüketmişş:16::16: 3 iğnem kaldı doğuma kadar

iğneden nefret ederim ama hayatımda ilk iğnemi kanamam olduğu zaman oğlum düşmesin diye olmuştum , onlar için herşeye değer değil miiiiiiii :nazar::nazar:
selam kızlar ,

bi kaç gündür annemdeydim ablamlar gelince gerçi hala ordayım şimdi eve uğradım bi size selam veriyim dedim .. nasılsınız hamişler erken gelen bi bebek yok dimi ?? benm karşı komşumun kızı erkenden 37. haftasında geldi bizi şaşırtarak 2250 kg minicik daha oğluşumun arkadaşı erkenden geldi..

bizde oğlumla denize girdik yüzdük dün ama eve döndüğümde per perişandım erkenden uyumuşum yorgunluktann sıcaklar ayrı bi dert zaten..
Allah hepimize yardım etsin...:49:

hoşgeldin cnm, aslında çok erken doğmamış bebiş ama kilosunu tez zamanda toparlar inşallah :nazar::nazar: artık en ufak hareket bile çok yormaya başladı benide , hemencecik pert oluveriyorum :19:

Back
X