2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

GÜNAYDIN KIZLAR

DUN DOKTORA GTTIM BUTUN GUNUM HASTANEDE GECCTI ISE GELMDM DUNDE OGLEN 12,30 DA GAZ ACMAYA GELDILER EVE SONRA HASTANEYE GECTIM 1 DE GTTIM MAŞLLH BIZIM DOKTOR COK YOGUN KACKERE DOGUMA GTTI GELDI HESAPLIYAMDM ARTIK SAAT 5E ANCA MUAYENE OLDUM BUTUN GUNUM HASTNEDE GECTI BEBISIM SAGLIK ACISINDAN IYI AMA ZAYIF KALMIS 1603 GR:nazar: DR.NORMALDE EN AZINDAN 1800 GR OLMASI GEREKIODU DEDI GELISIMI NORMAL HAFTASINA UYUMLU IDI AMA BUSEFER 1 HAFTA GERIDEN GELIO ZAYIF BISI OLCAK DUZGUNDE BESLENEMYRM ZATEN :((((SEZERYAN GORUNUYRM SUAN BEBGM TAM GOBEGIMIN ORDA MAKATA OTURMUS DURUMDA ELLERYLE OYNUODU:))) BEN 500 GR KILO ALMISIM BU AY ISTAHSIZDIM HIC BISI YIYEMYDM YAVRUMDA TAM KILO ALAMAMS .BUARADA 32.HAFTADA IZINE AYRILCAKTM AMA BI KAC HAFTA DAHA CALSICM SONRA AYRILCAM RAPOR ALDIM BIZDEN HEBERLER BOLE

canım beslenmene dikkat etmeye çalış bak hemen topanlanır bebişin bol bol protein al. yoğurt süt bal peynir kaşar yumurta et ye. sağlığında bi sorunu yok bebişinin :nazar:hemen yemeğe dikkat edince toparlanır bebişin :16:bakalım benimde ptesi 32 haftam doluyor çalışabilir raporumu alıcam. bütün bebişlerimiz kocaman olsunlar :16:

Ayyy çok şeker canım Allah nazarlardan saklasın, maşallah :nazar::nazar::nazar:
:16::16::16::16::16:tsklr cnmmmmmmmmmmmm
ıns canm dun cok aglaıdm ya bebegıme bakmyrm hep zayf dıe:43::43::43:hormonlar alt ust oldu bende esımede dıyrm ben sanada bakamayrm ıyı bı es deglm ıyı bı anne olamıcam dıe:((((bundan snra baslıcam cnm ıns alır kılo en azndn norml kılosuna gelse oda yetecek bana ızın ıcınde mudurumle anlastım yerıme babakn bırı var sımdılık ben sabahalrı 2 saat gec gelıcem ıse calısabldgm kdr calısıcm bakalm

yazdıklarım gıtmıo yaa sınır oldumm :1::1::1:nyse tekrar yazıyımm .. bundan sonra yedıklerıne dıkkat edersen kısa zamanda toparlar cnm sonucta cok kg olmalarına gerek yok dogduklarında bız onlara sütümüzle beslıycez tosuncuk olucaklarr ınss.. mudurunun anlayıslı olmasına sevındım cnmm ..tabıkıde sen ıı bır anne olucaksın ole dusunme ltfnn ..

ıns canm dun cok aglaıdm ya bebegıme bakmyrm hep zayf dıe:43::43::43:hormonlar alt ust oldu bende esımede dıyrm ben sanada bakamayrm ıyı bı es deglm ıyı bı anne olamıcam dıe:((((bundan snra baslıcam cnm ıns alır kılo en azndn norml kılosuna gelse oda yetecek bana ızın ıcınde mudurumle anlastım yerıme babakn bırı var sımdılık ben sabahalrı 2 saat gec gelıcem ıse calısabldgm kdr calısıcm bakalm

gunaydn canım, kılo alır merak etme, benmkıde 1 hfta once 1603 gr,dı. cok fark yok yanı bence, kapatırsın arayı .. sıcak ama yemeye vcalıs, en azından bebıse yarıyacak seyleri,,.. bende bugun alıcam calısabılır raporunu...

canım beslenmene dikkat etmeye çalış bak hemen topanlanır bebişin bol bol protein al. yoğurt süt bal peynir kaşar yumurta et ye. sağlığında bi sorunu yok bebişinin :nazar:hemen yemeğe dikkat edince toparlanır bebişin :16:bakalım benimde ptesi 32 haftam doluyor çalışabilir raporumu alıcam. bütün bebişlerimiz kocaman olsunlar :16:

sennezaman ızne ayrılcaksın cnm

fufa60 canım üzülme bebeğin çok da zayıf değilll, benimki en son 3 hafta geriden geliyordu baya zayıftı yanii bakalım haftaya tekrar dopplere gideceğim bebeğim büyüdü mü ne oldu çok merak ediyorumm, bende beslenmeme daha da dikkat etmeye başladım umarım yaramıştır. çok sık giremiyorum kızlaar ama doktordan gelince yazarım mutlaka

kızlarrrr ben kan ıdrara tahlılımı aldım ama bu sefer sanırım bı terslık var, lokosit 6,8 hucre yazıyoo,,epitel hucrede BOL. ne demek bu acaba??????... aksama gıdıcem,doktordan sıra aldım ama ogleden snra gelırmıs, hemsırede 4 ten snra gel dedı,

canım beslenmene dikkat etmeye çalış bak hemen topanlanır bebişin bol bol protein al. Yoğurt süt bal peynir kaşar yumurta et ye. Sağlığında bi sorunu yok bebişinin :nazar:hemen yemeğe dikkat edince toparlanır bebişin :16:bakalım benimde ptesi 32 haftam doluyor çalışabilir raporumu alıcam. Bütün bebişlerimiz kocaman olsunlar :16:

gunaydn canım, kılo alır merak etme, benmkıde 1 hfta once 1603 gr,dı. Cok fark yok yanı bence, kapatırsın arayı .. Sıcak ama yemeye vcalıs, en azından bebıse yarıyacak seyleri,,.. Bende bugun alıcam calısabılır raporunu...

saolun kızlar valla aksam eve gıdıp yemek yapmk okdr zor gelıodukı 1 hftadr duzgnde yemedm bısı amam artık duzene sokucm ıns.bu arada calısabılır raporunu nereye verıcez bız ya:26::26::59::59:

kızlar günaydınnn... sizleri ve bebişlerinizi kızımla çok öpüyoruz... bu arada suksuk profil resmine bittim çok güzelllll:16: Rabbim o günleri göstersin inşallah hepimize....

Günaydın tombisler
Ben de uyandım kahvaltı ettim yani kahvaltı dediğim Mısır gevreği yedim canım bisey istemedi bugün

Sukriye avatarin cookk tatlı olmuş benim kızım gibi allahım elleri ayakları hep ojeli gezer soyları gibi özledim cadalozu:)

saolun kızlar valla aksam eve gıdıp yemek yapmk okdr zor gelıodukı 1 hftadr duzgnde yemedm bısı amam artık duzene sokucm ıns.bu arada calısabılır raporunu nereye verıcez bız ya:26::26::59::59:

ben ozel sektordeyım, muhasebecı fotokopısını bana getır dedı, ama SGK ya verılcekmı bılmıyorum, aksam sorcam

ya kız lar bu arada sezeryan yasası yürürlüğe girdi.beni korku sardı ya bana normal doğum yaptırıırsa doktorr!!:52:

fufa60 canım üzülme bebeğin çok da zayıf değilll, benimki en son 3 hafta geriden geliyordu baya zayıftı yanii bakalım haftaya tekrar dopplere gideceğim bebeğim büyüdü mü ne oldu çok merak ediyorumm, bende beslenmeme daha da dikkat etmeye başladım umarım yaramıştır. çok sık giremiyorum kızlaar ama doktordan gelince yazarım mutlaka

ıns sennde gelısmısdr bebegn cnmm ınsan ıster ıstemez uzuluo ıns duzelır hersey

GÜNAYDIN KIZLAR

DUN DOKTORA GTTIM BUTUN GUNUM HASTANEDE GECCTI ISE GELMDM DUNDE OGLEN 12,30 DA GAZ ACMAYA GELDILER EVE SONRA HASTANEYE GECTIM 1 DE GTTIM MAŞLLH BIZIM DOKTOR COK YOGUN KACKERE DOGUMA GTTI GELDI HESAPLIYAMDM ARTIK SAAT 5E ANCA MUAYENE OLDUM BUTUN GUNUM HASTNEDE GECTI BEBISIM SAGLIK ACISINDAN IYI AMA ZAYIF KALMIS 1603 GR:nazar: DR.NORMALDE EN AZINDAN 1800 GR OLMASI GEREKIODU DEDI GELISIMI NORMAL HAFTASINA UYUMLU IDI AMA BUSEFER 1 HAFTA GERIDEN GELIO ZAYIF BISI OLCAK DUZGUNDE BESLENEMYRM ZATEN :((((SEZERYAN GORUNUYRM SUAN BEBGM TAM GOBEGIMIN ORDA MAKATA OTURMUS DURUMDA ELLERYLE OYNUODU:))) BEN 500 GR KILO ALMISIM BU AY ISTAHSIZDIM HIC BISI YIYEMYDM YAVRUMDA TAM KILO ALAMAMS .BUARADA 32.HAFTADA IZINE AYRILCAKTM AMA BI KAC HAFTA DAHA CALSICM SONRA AYRILCAM RAPOR ALDIM BIZDEN HEBERLER BOLE

bundan sonra protein ağırlıklı beslen annesii bebeğine yarayacak şeyler yemeye çalış iştahım yok midem bulanıoo demk yok bebişlerimiz için herşeye katlancz üzülme sen kendine dikkat et bundan sonra yemene içmene falan o hemencecik toparlar kendini

merhaba kızlar bebekleri için oda takımı alan oldumu içinizden ya da almayı düşünene. alanlar hangi marka aldılar ya da alacaklar. ben balıkesirdeyim bebeğime oda yapmayı düşünüyorum ama nerden alıcam hiç bilemiyorum burda bir mobilyacıya yaptırmış arkadaşın tanıdığı oraya bakıcam bir. inegöleden bakarım diyordum ama hem uzak üşeniyorum hemde bulabilirmiyim ki diyorum buraları bilen varsa tavsiyelerinize açığım. birde tiny love 3 ü bir arada uykucu anakucağı almayı planlıyorum netten ilk zamanlar için hem beşikte olabiliyor sizce nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• $9457_kucuk_1.webp
    $9457_kucuk_1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $9457_kucuk_6.webp
    $9457_kucuk_6.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $9457_kucuk.webp
    $9457_kucuk.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 23
canım niye psikolojini bozuyorsun yaaa hem sen eşine değil eşin sana baksın artık tamam bak bu zamana kadar işten fırsat bulamadın ama artık bi hftan kaldı iyi bak bebişine iyi beslen

Kizlar biz geldik. Allah'ima binlerce sukur erken dogum gibi bir durumumuz yok. Biliyorum sizleri cok merakta biraktim kusura bakmayin. Burada dr.a gittikten sonra ( ne nst.ye aldi ne de ayrintili bir inceleme yapti...) annemlere gitttim orada da bir dr.umuz var icimiz rahat etsin diye sukur bir sorun cikmadi. Bu sure zarfi icinde annemlerdeydim yazamadim nete giremedim, sizleri merakta biraktim tekrardan kusura bakmayin. Korku dolu iki gun gecirdim.. Allah hepinizden razi olsun dualariniz icin binlerce tesekkur ederim. Simdilik kisaca boyle yazayim daha merakta birakmamak icin aayrintilari paylasirim tekrardan. Hemen eve gelir gelmez size yazmak istedim. Sagolun hepiniz. Insallah tum anneler ve bebislerimiz iyidir. Hepinizi sevgiyle opuyorum.

Back
X