2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tskler teyzesiii:21::21::21::21:kolay gelsın sanada yavasyavas yapp emıı.. mısafırınmı gelcek kızzz:1::1:

Kahvaltılık Karaköy Poğaçası ♥

Malzemeler;

*125 gr tereyağı ( oda sıcaklığında )
*1 yumurta
*1 su bardağı süt
*1 çay bardağı su
*1 paket instant maya
*1 çay bardağı zeytinyağı
*1 yemek kaşığı tuz
*1 yemek kaşığı toz şeker
*5 su bardağı
İçi İçin;
*Beyaz peynir ve maydanoz ( istediğiniz malzemeyi koyabilirsiniz )

Hazırlanışı;

1.Tüm malzemeyi karıştırarak güzelce yoğurun.

2.Sıcak bir ortamda 1 saat dinlendirerek mayalanmasını sağlayın.

3.Mayalanan hamurdan cevizden biraz daha büyük parçalar koparıp, avucunuzda açın ve içine maydanozlu, peynirli karışımdan koyup kapatın.

4.Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında, üstlerine yumurta sarısı sürdükten sonra pişirin. Afiyet olsuNNN:16::16::16::16::16:
çook teşekkür ederim canımm:16::16::16:
yok yoook misafir gelmeyecek oğluşumla been yiyeceğiz :56: poğaça yapasım vardı dünden beri senin yaptığın aklıma geldii ilk defa yapacağım inşallah olurr yanına da kek ohhh missss birde patates salatası çay yaparım kocacım 5 te gelecek burada mesire alanı var oraya gider yerizz oğluşum babası ve benn hehe:10::10::10:
sizdee buyrun gelinn kızlaarrrrrr....

herkese merhaba
çok sıcak buralar gölgelere kaçın kızlar dikkat edin kendinize.2 haftadır kilo alımım durdu canım sıkkın sütlü muhallebilere sardım az şekerli bol sütlü incir uyutması yaptım mesela.pekmezli yoğurt yiyorum arada da patates kızartması :27:sebze et yumurta, arkadaş ne bulursam yiyiyorum ama yok kilo almıyorum demek ki oğlum benden hızlı tüketiyor anam nasıl doyurcam ben bu adamı peki :53:
haftaya cumaya aldım randevuyu 32+1 oluyorum o zaman başlıtıcam raporumu.
yarasn oglusunaaa doyar doyarr memısler ne gune duruoo seekerım:1:
çook teşekkür ederim canımm:16::16::16:
yok yoook misafir gelmeyecek oğluşumla been yiyeceğiz :56: poğaça yapasım vardı dünden beri senin yaptığın aklıma geldii ilk defa yapacağım inşallah olurr yanına da kek ohhh missss birde patates salatası çay yaparım kocacım 5 te gelecek burada mesire alanı var oraya gider yerizz oğluşum babası ve benn hehe:10::10::10:
sizdee buyrun gelinn kızlaarrrrrr....

afıyet bal seker olsun cnnm:56::56: pz gnu bızde pıknıge gıdıcezz bısıler hazırlamam lazım yarın bakalım ne yapıcaz.:21::21:. patatess salatasına bayılrıım benımm yerımedee yıyınnn :56::56::56::56::56:

Son düzenleme:
murat yeliz geçmişş olsun ben biraz turist kaldım ne olmuştu gerçi iiyymişsin şükür
peki doğumunu başka yerde yapacağım diyorsun alacaklar mı bu saatten sonra ??
ben de karar veremedim de ondan soruyorum

Canim alacaklar cunku zaten karar verdigim dr. Ale dostumuz, annemlere gittikce ona da mutlaka kontrole gidiyordum ( cunku abartisiz bir saatten fazla bana vakit ayirip konusup sorularimi yanitlayip benim aklima dahi gelmeyen seyleri anlatiyordubana, ben istemeden sormadan kizimizin videosunu kaydedip veriyordu fotolarini falan..)

Yani herhangi bir dr bilmiyorum kabul eder miydi ama bizim tanidigimiz oldugu icin sansliyim sanirim. Bi arada herhangi bir hastaneye bagli degil, ozel muayenesi olan bir dr. Gittigim aile dostumuz. Hastaneyi de ayarladik. Ayarladigimiz hastane de ailemin tanidigi bildigi bir ozel hastane. Hemsirelerle ebelerle de konustuk, dogum ekibine katilmasini istedigimiz kisilere haber verdik sagolsunlar dogum yapacagim tarihte izinli olsalar dahi gelecekler. Hastanemiz temiz duzenli odasinin unitelerin fotolarini cektim..myeterliliklerini inceledim acikcasi com da fark gormedim b.koy acibademden.. Tek farklari candan ve sicakkanli oluslari..

Sen nereye gidiyorsun canim kontrollere? Tek hastaneye tek dr.a mi yoksa secenegin var mi? Ben de duymustum belli bir haftadan sonra kabul etmeyebiliyormus bazi dr.lar bu zamana kadar takiplerini yapan doktorun doguma girmesini soyluyorlarmis..

Son düzenleme:
Canim alacaklar cunku zaten karar verdigim dr. Ale dostumuz, annemlere gittikce ona da mutlaka kontrole gidiyordum ( cunku abartisiz bir saatten fazla bana vakit ayirip konusup sorularimi yanitlayip benim aklima dahi gelmeyen seyleri anlatiyordubana, ben istemeden sormadan kizimizin videosunu kaydedip veriyordu fotolarini falan..)

Yani herhangi bir dr bilmiyorum kabul eder miydi ama bizim tanidigimiz oldugu icin sansliyim sanirim. Bi arada herhangi bir hastaneye bagli degil, ozel muayenesi olan bir dr. Gittigim aile dostumuz. Hastaneyi de ayarladik. Ayarladigimiz hastane de ailemin tanidigi bildigi bir ozel hastane. Hemsirelerle ebelerle de konustuk, dogum ekibine katilmasini istedigimiz kisilere haber verdik sagolsunlar dogum yapacagim tarihte izinli olsalar dahi gelecekler. Hastanemiz temiz duzenli odasinin unitelerin fotolarini cektim..myeterliliklerini inceledim acikcasi com da fark gormedim b.koy acibademden.. Tek farklari candan ve sicakkanli oluslari..

Sen nereye gidiyorsun canim kontrollere? Tek hastaneye tek dr.a mi yoksa secenegin var mi? Ben de duymustum belli bir haftadan sonra kabul etmeyebiliyormus bazi dr.lar bu zamana kadar takiplerini yapan doktorun doguma girmesini soyluyorlarmis..

tanıdk olunca ederler cnm da genelde ozel hastaneler bıle son aylarda kabul etmıollarr nasıl bı sıstemse buu.. :47::47::47::47:

yaa kızlar göğüs altımda koltuk altım hani bebeklerde pişik olur böle isilik gibi. öyle oldu hafif hafif de kaşınıyor.:26: cildiyeye gittim travacort ve hametan diye iki krem verdi sürüyorum. ama yanıyorum inşallah geçer. hametan kremin prospektüsünde emziren annelerde göğüs ucu çatlaklarında kullanıldığı yazıyor. bebeklerde pişik için de kullanılıyormuş.

Kızlar valla ben bu aralar hep dünyaya paralel bı duruş sergiliyorum
Türkcesi karpuz büyütüyorum yaniii
Bilg basına oturmaya bile takatim yok

Bu Arada face grubumuz aktif 2012 Eylül anneleri gelmek isteyen buyursun. Gelsin orda da muhabbet burdan da devammm

yaa kızlar göğüs altımda koltuk altım hani bebeklerde pişik olur böle isilik gibi. öyle oldu hafif hafif de kaşınıyor.:26: cildiyeye gittim travacort ve hametan diye iki krem verdi sürüyorum. ama yanıyorum inşallah geçer. hametan kremin prospektüsünde emziren annelerde göğüs ucu çatlaklarında kullanıldığı yazıyor. bebeklerde pişik için de kullanılıyormuş.

cnm benımde ole kıpkırmızı buyuduler yaa evde sutyende takmıyorum rahat edemıyorum.. sıkıntı verıoo.. bende gıdıcem drr .. krem versın .. hergun dus alıyorum yıne aynı terterr bıtmıo:43::43::43::43:

Kızlar valla ben bu aralar hep dünyaya paralel bı duruş sergiliyorum
Türkcesi karpuz büyütüyorum yaniii
Bilg basına oturmaya bile takatim yok

Bu Arada face grubumuz aktif 2012 Eylül anneleri gelmek isteyen buyursun. Gelsin orda da muhabbet burdan da devammm

ben bu gruba önceden üyeydim zaten ama yazmıyordum şimdi baktım çıkarmışlar beni gruptan anlamadım, ayrıca kişilerde mi eksilmiş bana mı öyle geldi ?

Gunaydin herkese,

Masallah bebisleriniz saglikli sihhatli guzel gunlerde kullansinlar. Sampuanlarini sebamedden mi alacaksin benim aklimda bubchen vardi. Aklim karisti simdi.

Cnım doktora sordum sebamedi önerdi çevremdede sebmed kullanıp memnun kaln çok kişi var.

avatarım nasıl olmus annısler:1::1::1::1::1:

Süper ya yerm onun ayaklarını bennn :)

teşekkür ederim canım.Siz de güle güle kullanın insallah. Kızılayda tek bi yerden almadık cnm, izmir cad. atatürk bulvarı,onur çarşısı, kocabeyoglu pasajı,mesrutiyet vs bissürü yer dolandık gördüğümüzü aldık.Aslında en güzeli ulustan almak ama arabayla gittik oraların trafiği bana cok karısık geliyo, bide cok iyi bilmiyorum oraları diye gitmedim. Ben de birtek lohusa tacını unutmusum.Onun dısında bi eksik gelmiyor aklıma şimdilik. Aldıklarımı eklicem birazdan..Sen nereden yaptın alısverişi

Canım doktor bana yemeklerden 1 saat sonra al demişti.Bende hiç bulantı filan yapmıyor.Sen de tok karna almayı bi dene bakalm.Geçmiş olsn.

Canm ben de karışık yaptım kızılay tokerden yatağını, ulustan özelcan bebeden arbasını küvetini ıvır zıvırlarının hepsini, diğer ıvır zıvırlanı samanpazarında bi dkkandan, hastane çıkışını atletlerinide optimumda tokerden aldım..gecelik pijamalarımı da koabeyoğlu pasajından, bi sabahlık gecelik takımı da gimsadan aldım :) lohusa tacıı bende almadım :)

Kizlar biz geldik. Allah'ima binlerce sukur erken dogum gibi bir durumumuz yok. Biliyorum sizleri cok merakta biraktim kusura bakmayin. Burada dr.a gittikten sonra ( ne nst.ye aldi ne de ayrintili bir inceleme yapti...) annemlere gitttim orada da bir dr.umuz var icimiz rahat etsin diye sukur bir sorun cikmadi. Bu sure zarfi icinde annemlerdeydim yazamadim nete giremedim, sizleri merakta biraktim tekrardan kusura bakmayin. Korku dolu iki gun gecirdim.. Allah hepinizden razi olsun dualariniz icin binlerce tesekkur ederim. Simdilik kisaca boyle yazayim daha merakta birakmamak icin aayrintilari paylasirim tekrardan. Hemen eve gelir gelmez size yazmak istedim. Sagolun hepiniz. Insallah tum anneler ve bebislerimiz iyidir. Hepinizi sevgiyle opuyorum.

Canım çok merak ettik seni bir şeyinin olmamasına çok sevindim...

Eki Görüntüle 464015 kızlarrr halımızı aldık nasıl???

Çok güzel güle güle kullanın...

Canım senin hastane hangisi, sendeki gibi olaylar benimkinde de oluyor da, yok ameliyat, yok servis sorumlusu vb. Acaba aynı yere mi gidiyoruz ?

Tatlım ben Medicana ya gidiyorum çok memnunum doktordan ama arada ameliyatı çıktımı erteliyorlar ki bu hastaneyi de sırf diğer gittiğim hastanelerdende randevum zırt pırt iptal edilidği için değişmiştim ama burayı değişmiycem :)

Canım önemli bir şey olmamakla beraber doktoruna sor. Çünkü bebek büyüyüp baskı yaptığı için safra asidi yayılabiliyormuş bendede o sıkıntı olmuştu bir sürü tahllil yaptırdım hatta karaciğer yağlanmasından şüphelenip ultrason çekilip bi kaç tetik yapıldım. Safra asidiyle ilgili kan tahlillerimin iki sonucunu da bugün alacağım. Takip ettirmekte fayda var.

fufa60 canım üzülme bebeğin çok da zayıf değilll, benimki en son 3 hafta geriden geliyordu baya zayıftı yanii bakalım haftaya tekrar dopplere gideceğim bebeğim büyüdü mü ne oldu çok merak ediyorumm, bende beslenmeme daha da dikkat etmeye başladım umarım yaramıştır. çok sık giremiyorum kızlaar ama doktordan gelince yazarım mutlaka
yawru nerelerdeydin görünmüyosun uzun zamandır :27:

kilosu haftasına göre iyi gibi geldi canım:nazar:;demir için de keçi boynuzu pekmezi ya da diğer pekmezlerden yiyebilirsin.benim bi tanıdığım vardı kendine hiiiiç dikkat etmiyordu;kanı az olmasına rağmen akıllı demir ilacını filanda kullanmıyordu;doğumdan önceki gün artık kıza kan verdiler kanı az diye.işin ilginç tarafı bebek gayet sağlıklı oldu:nazar: yaniiii canım bebiş seni bi şekilde tüketiyor;sen kendin için depo yapmaya çalış vee tabikide öyle kötü düşünme beslenemiyor mu filan diye.benim dr un söylediğini söylüyorum bebeğin gayet sağlıklı ve iyi;annesi lütfen sen de iyi olur musun:49:
kızlar ben yemeğe çıkıyorum:3:

az önce dr ile konuştum pekmez pek etkili değil ilaç kullan diyor.bu kadar ileri derecede ise etki etmez dedi

az önce dr ile konuştum pekmez pek etkili değil ilaç kullan diyor.bu kadar ileri derecede ise etki etmez dedi

canım ilacı kullanmak zorundasın zaten zorlansanda,hani takviye açisından diyordum pekmez iyi gelebilir diye ;insallah diğer gidişinde değerlerin iyi olur canım...

sabah kahvaltısında olmazsa olmaz peynir ve yumurta ve yumurtanın yanında domates yersen emilimini arttırır...
Sabahları çay içme bir de zaten demir eksikliğin var onun yerine süt iç kahvaltıyla süt içemezsen kahvaltı da portakal suyu iç 1 saat sonra sütünü iç...
öğlen etli bşeyler ye tavuk olabilir köfte falan ...yanına yoğurt meyveni bol tüket sadece bi çeşit yeme bi kaç çeşit al hepsinden azar azar ye....
Günde kesin 1 maden suyu iç gün içerisinde ceviz badem fındık ye günde 2 lt su iç yatarken 1 bardak süt

markete cıkıcam sımdı meyve cevız alım bıraz ya ısyernde ded bırkmysnkı ortaya cıkrsan herkes yıyo bu hamıledır yemıyelım demıolr gızlı saklı yıyrm bı tuhaf oluyrm ama napım
gelince mutlaka haberini bekliyoruz canım büyümüştür senin ufaklık artık kocamaan olmuşturr.:16:

:52::52::52::52::52:

Ben ev hanımı olduğum için 3 tane bol bluz aldım dışarda giymek için birde hamile pantolonu tamadır hehe.. Eşime diyorum hadi bu sene kardasın ama seneye kendini hazırla diyorum:9::9:
Bende onun tişörtlerini giyiyorum yazık bazen o giydiği zamanda kızıyorum çıkart tişörtümü diyee hemen sahiplendin diyoo:10::10:

Ayy bende gece kalkınca acayip su içiyorum hemde gidip dolaptan buuuuzz gibiii..

Maşallah bebişinee:nazar::nazar: Canım benim benimkide 1 hafta geriye düşmüş kilosu doktor bool protein tüket dedi birde akşama kadar farkında olmadan evde çok oturarak zaman geçiriyosundur dedi sürekli sol tarafına uzan dedi.. Ama sağlığı yerinde çook şükür. Sende bol bol yumurta tüketmeye çalış canım işten çıkıp eve gidincede bool bool uzanarak vakit geçirmeye çalış..

Dün aklımdan geçtin valla mathelda ne zamandır yazmıyoo bişey diyodum.. Kontrolden gelince iyi haberlerinii bekliyoruuzz:54:

Ayyy kızz çook şükür hoşgeldiiinn çatladık meraktan vallahii ama bişey olmamasına sevindim canım. Doktorunuda değiştirdiğin iyi olmuşş..

annısler cekılısle ılgılı bı sıkıntınız varmııııııııııı... Ulasamadıklarınzz.. V.ss:40::40:

cnm ben ulasmdm hala
ben bu gruba önceden üyeydim zaten ama yazmıyordum şimdi baktım çıkarmışlar beni gruptan anlamadım, ayrıca kişilerde mi eksilmiş bana mı öyle geldi ?

h.g cnm evet gıdenler oldu yenı gelnlerde var

Back
X