2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım ilacı kullanmak zorundasın zaten zorlansanda,hani takviye açisından diyordum pekmez iyi gelebilir diye ;insallah diğer gidişinde değerlerin iyi olur canım...

allahım sen sabır ver 37,haftaya kadar dayanabileyim.ya insanlar ne kadar anlayışsız ve yalancı.ben yorum yazarken gelmşi dik dik ekrana bakıyor biriiii kadınlar klübüne mi bakıyon diye.kii ben olsam asla yapmam.bunu yapan arkadaşım.
hastanın biride gitmiş dr şikayet etmiş.hemşireden idrar kabı istedim git başımdan idrar kabıyla uğraşamam dedi demiş.ya varmı böyle bişey yaaaaaaaaaaaaaa insafff.

yarasn oglusunaaa doyar doyarr memısler ne gune duruoo seekerım:1:

afıyet bal seker olsun cnnm:56::56: pz gnu bızde pıknıge gıdıcezz bısıler hazırlamam lazım yarın bakalım ne yapıcaz.:21::21:. patatess salatasına bayılrıım benımm yerımedee yıyınnn :56::56::56::56::56:
tamam canım senin içinde yerim habire yiyorum zaten obur oldummm:56::56:
hadi iyi uykularr sizeee... siz uyuyun ben ev temizleyeyim annecim annecim yaaa tabi sallayıp durursam işler birikir suç bende anacım bendee:35::35::35:
az önce dr ile konuştum pekmez pek etkili değil ilaç kullan diyor.bu kadar ileri derecede ise etki etmez dedi
canım bu demir eksikliği önceden varmıydıı yoksa yeni mi çıktıı. aman dikkat et kendinee..

allahım sen sabır ver 37,haftaya kadar dayanabileyim.ya insanlar ne kadar anlayışsız ve yalancı.ben yorum yazarken gelmşi dik dik ekrana bakıyor biriiii kadınlar klübüne mi bakıyon diye.kii ben olsam asla yapmam.bunu yapan arkadaşım.
hastanın biride gitmiş dr şikayet etmiş.hemşireden idrar kabı istedim git başımdan idrar kabıyla uğraşamam dedi demiş.ya varmı böyle bişey yaaaaaaaaaaaaaa insafff.
canım valla işin zor hemşireydin demi yenidoğandan kan almaya verdiler senii eminim yenidoğan kan almadan daha rahattır.. insanlar çook terbiyesiz gerçekten yaaa yook artık yani yaaa.. neyse artık azıcık daha sabret boşver gitsinn yaa üzülmee

canım valla işin zor hemşireydin demi yenidoğandan kan almaya verdiler senii eminim yenidoğan kan almadan daha rahattır.. insanlar çook terbiyesiz gerçekten yaaa yook artık yani yaaa.. neyse artık azıcık daha sabret boşver gitsinn yaa üzülmee

ben anlamıyorum hemşireyi kendileri hedef seçmişler.halbuki nasıl çalıştığımı bir ben bir allah biliyor.bugün hep gözüm karararıyordu.klima yok havalandırma çalışmıyor.formam lacivert ve tuz belli oluyor artık o kadar terliyoruz ki.bide kendi hatalarını hemşireye mal etmeleri.bi kere idrar bardağını ben vermiyorumkii uğraşamam deyim.yenidoğanda olsam en azından iki bebek alır bakarım(hasta paylaşımı var)kafam kulağım rahat olur.insanlarla bu kadar muhattap olmam.normal insanlarla uğraşmak zor bide hasta tedirgin gergin insanlarla bu halde uğraşmak daha zor

canım bu demir eksikliği önceden varmıydıı yoksa yeni mi çıktıı. aman dikkat et kendinee..[/QUOTE]

daha önce yoktu cnm ya demirim 76 idi önce şimdi 8:50: neyse takmıyorum artık yaaaa napayım pekmez falan içerim bi dahaaaaa ölsem içmem o demr ilacını

Aynı hastane değilmiş canım benimki de Fatih Hast. aynı durum bende de oluyor ama bence bu durum kadın doğumun genelinde var çünkü doğumlar her zaman planlı olmuyor.

ben anlamıyorum hemşireyi kendileri hedef seçmişler.halbuki nasıl çalıştığımı bir ben bir allah biliyor.bugün hep gözüm karararıyordu.klima yok havalandırma çalışmıyor.formam lacivert ve tuz belli oluyor artık o kadar terliyoruz ki.bide kendi hatalarını hemşireye mal etmeleri.bi kere idrar bardağını ben vermiyorumkii uğraşamam deyim.yenidoğanda olsam en azından iki bebek alır bakarım(hasta paylaşımı var)kafam kulağım rahat olur.insanlarla bu kadar muhattap olmam.normal insanlarla uğraşmak zor bide hasta tedirgin gergin insanlarla bu halde uğraşmak daha zor
bi kere en büyük saçmalık hamile bir bayanı kan almaya vermeleri olmuş.. benin kuzenimde yenidoğan hemşiresi ve dediğin gibi bi sürüler zaten ikişer bebekle ilgileniyolar tamamdır. acaba konuşsan zaten 5 haftan kaldı o kadarcık daha çalışacaksın konuşsanda eski yerine verseler seni. sonuçta kan alma çokda iyi bi çalışma ortamı değil senin için.. o sıcakta birde akşama kadar milletin ağız kokusunu çekiyosun durduk yere stres oluyosun..

heyyy Allahım gerçekten hastalar hem de kafadan:47::47: az kaldı cnm biraz daha sabır :37:malesef her gün yeni bir cinse rastlıyoz ya da duyuyoruz:52:

bi kere en büyük saçmalık hamile bir bayanı kan almaya vermeleri olmuş.. benin kuzenimde yenidoğan hemşiresi ve dediğin gibi bi sürüler zaten ikişer bebekle ilgileniyolar tamamdır. acaba konuşsan zaten 5 haftan kaldı o kadarcık daha çalışacaksın konuşsanda eski yerine verseler seni. sonuçta kan alma çokda iyi bi çalışma ortamı değil senin için.. o sıcakta birde akşama kadar milletin ağız kokusunu çekiyosun durduk yere stres oluyosun..

gidip de beni yenidoğana verin demek istemiyorum.kendileride görüyor.artık onların vicdanına kalmış.minik kuşuma üzülüyorum o kadar geriliyoruz kii.hem sıcaklardan hemde bazı anlayışsız hastalar yüzünden.onlarıda anlamaya çalışıyorum sonuçta canları yanıyor üzgünler cart curt ama onlarda bizi anlasa azcık günde 750 800 kişi geliyor.ben en az 150 200 kişiden kan alıyorum.makine değilim kii insanım yaaa

heyyy Allahım gerçekten hastalar hem de kafadan:47::47: az kaldı cnm biraz daha sabır :37:malesef her gün yeni bir cinse rastlıyoz ya da duyuyoruz:52:

sorma şekerimm.kimseye bişey demez gelir bize ekşir.kimin gücü kime yeterse.geçen adam benden yasak olan bişey istiyor.kanları ben kendim laboratuvara götürecem diyor kiii başhekim kesinlikle yasak diyor.açıklıyorum anlamıyor.sonrada siz hemşirelerle zaten anlaşılmıyor konuşulmuyor diyor.

gidip de beni yenidoğana verin demek istemiyorum.kendileride görüyor.artık onların vicdanına kalmış.minik kuşuma üzülüyorum o kadar geriliyoruz kii.hem sıcaklardan hemde bazı anlayışsız hastalar yüzünden.onlarıda anlamaya çalışıyorum sonuçta canları yanıyor üzgünler cart curt ama onlarda bizi anlasa azcık günde 750 800 kişi geliyor.ben en az 150 200 kişiden kan alıyorum.makine değilim kii insanım yaaa
insanlar çeşit çeşit iştee.. ben varyaa hep hemşirelerden çekinmişimdir çünküü çook kişiyle uğraşıyosunuz vee haliyle gergin oluyosunuz. hastaneye gittiğimde doktor tahlil istedimi kuzu kuzu otururum sandalyeye çıt çıkartmadan kanımı veririm en fazla istediğim bi tane daha pet bardak olur hehe:9:
canım galiba sabretmekten başka çaren yokk ster yapmamaya çalış bebişin için en azındann..
Herkes uyuyor, biz de kızımla hem çalışıyor hem de forumu takip ediyoruz...
bende heem temizlik yapıyorumm hem buraya laf yetiştiriyorum hehe. herkes güzellik uykusundaa..

arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var geceliik ve sabahlık siparişi verecegim site önerirmisiniz

Ben gelmek çok yorulmakk kızlarrr işleirm bir yoğun anlatamam bugünlük yeterr
siz napıyorsunuz bakim kaynatığ duruyorsunuzzzz dimi
kötü birşeyler yoktur inş.

Back
X