2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 464612

kızlar bu da bebişimin şeker sepeti şeker yaptırıp yaptırmamaya karar veremediğim için ben verdim ama eşim pek yanaşmıyo. içine bebişimin şampuanlarını felan koycam daha bitmedi... Kırmızı kına sepetinin her şeyini söküp pembe satenle kapladım sonra beyaz tülle, pembe tülle ve fistoyla süsledim daha vbitmedi tutma yerine beyaz inciler beyaz tülün üstünede pembe inciler takacam :)

oo maşallah canım, güzel olmuş, bide ben yapabılsem boyle seyler, heep begenıyorum :)))
benimde gogsumde 3 kırmızı cızgı ıolustu kısa kısa, sanıyorumkı catlak :))), bende suanda bebeyagı kullanıyorum, krem ıyı gelıyomu acaba, genelde genetık dıyolar ya, ben alıp almama konusunda kararszım

annammm ben çok uzak kalmışım topiktennn

bikaç gündür gelemedim çekilişler bilem yapılmış çok merak ettim hemen geçmişe bakmalıyımmmmm:4::4::4::4::4:

günaydın bu arada güzel annişler ve onlardan daha güzel kuzucuklarrrrr öperim hepinizi :16:

oo maşallah canım, güzel olmuş, bide ben yapabılsem boyle seyler, heep begenıyorum :)))
benimde gogsumde 3 kırmızı cızgı ıolustu kısa kısa, sanıyorumkı catlak :))), bende suanda bebeyagı kullanıyorum, krem ıyı gelıyomu acaba, genelde genetık dıyolar ya, ben alıp almama konusunda kararszım

Sağol canım.. Tatlım doktora sordum ben son aylarda olabilir dedi çatlak bunun için kremler önlüyor kullanmalısın dedi bi de ben çok kilo aldım kadın beni görünce korkuyo :)) Çok şükür şimdi bi çatlağım ok sadece bacaklarımda küçük var o kadar karnımda yok krnıma da mustele düşünüyorum doktor başka bişe verdi ama onu pek beğenmedim :)

Eki Görüntüle 464612

kızlar bu da bebişimin şeker sepeti şeker yaptırıp yaptırmamaya karar veremediğim için ben verdim ama eşim pek yanaşmıyo. içine bebişimin şampuanlarını felan koycam daha bitmedi... Kırmızı kına sepetinin her şeyini söküp pembe satenle kapladım sonra beyaz tülle, pembe tülle ve fistoyla süsledim daha vbitmedi tutma yerine beyaz inciler beyaz tülün üstünede pembe inciler takacam :)

bayıldım bayıldım bayıldım... ellerine sağlık:nazar::nazar: ben de sepet alacağım şampuanının yağını falan koymak için. çok tatlı duruyor çünkü;) bakındım ama bulamadım ben güzel küçük bir sepet..olur da sıcaklar izin verir eminönüne gidebilirsem bakarım artık...

çok güzelll güle güle kullan :)) bu elbiseyle şu pozu çdekebilirsin sen eklemiştin
Eki Görüntüle 464630
saol cnmm ... ınss..hakkketenn once su kocaman gobegımle cekıleyım sona elıfımle cekılırım :))

bikaç gündür gelemedim çekilişler bilem yapılmış çok merak ettim hemen geçmişe bakmalıyımmmmm:4::4::4::4::4:

günaydın bu arada güzel annişler ve onlardan daha güzel kuzucuklarrrrr öperim hepinizi :16:
cekılıstee cnm sıbelyuceyle eslestınızz haberınn olsunn :) hatırlatayım dedımm .. bızde optukk...
günaydııınnn.
biz uyandık :49:babamızın uyanmasını bekliyoruz kahvaltı için:56:
gunaydınnnnnnnnnn cnmm bızde yaptık oturuyoruzz sımdı :) elıfımm yıne uyudu sanırsamm..
Gunaydinnnnnn herkese simdiden afiyet olsun babalari uyandirin bebisler ac kalmasin

slm cnmm haklısın bebeler ac kalmasınn :56::56::56::56::56::56::56:famagosta sen nerde oturuyıosunn cnm ıst damı

Eki Görüntüle 464612

anası kokoş, kızı kokoş, çok güzel olmuş çoook beğendim, gerçekten marifetliymişsin.

canım hoşgeldin sen benimle eşleştin bende seni merak ediyodum nerdesin diye, ben bu hafta seminerden seminere koştum :4::4::4:hediye işini bu hafta çözeriz gelemediğin iyi bile oldu çok yoğundum :17:

gece en az 10 kere uyandım kızlar. sıcaktan bir türlü uyuyamadım:14::14: su içinde uyandım her defasında...günlerdir ölüyorum uykusuz.halbuki bebeğim doğmadan bol bol dinlenmem lazım:18:

Eki Görüntüle 464612

eşin şeker yaptırmana yanaşmıyormuş anladığım kadarıyla ama bence yaptır ucuz bişeyler olsa da çünkü sonra ay neden yapmadım içimde kaldı dersin insan pişman oluyor heveslenip yapmadığı şeylere mesela ben düğünümde heveslenip yapmadığım şeylere şimdi keşke yapsaydım diyorum bu da ilk bebek sonuçta... ya da kendin yap şekerleri illa hazır olmak zorunda değil biraz tül biraz lavanta kurdaleyle oldu sana şeker ne olacak...
bende sepet olarak english home dan 2 hasır sepet aldım biri büyük biri küçük büyük olana şampuan krem gibi malzemelerini koyucam küçüğede bebek şekerlerini bebek şekeri olarakta biberonlu olanları beğendim ama daha sipariş vermedim.

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    6 KB · Görüntüleme: 22
  • $TULLU-EMZIKLI-BIBERONLU-BEBEK-SEKERI-YENI-MODEL2__60513331_0.webp
    $TULLU-EMZIKLI-BIBERONLU-BEBEK-SEKERI-YENI-MODEL2__60513331_0.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 20
fiona_16, ESTEBAN, hasekisultan, mirage52, MavisMavis+, sibelyuce, umutluay
selam fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar, ben de 10 da kalktım ama hala uykum var, gece 5 kere tuvalet için kalktım, sıcaktan uyuyamadım, klimayı açtım önünde oturdum, her uyandığımda sıpam da uyanıktı, oynayıp duruyordu.

Dün akşamdan beri müthiş bir hareketlilik var içimde, hiç durmuyor acaba dönmeye mi çalışıyor:26::26::26:, akşam eşime söyledim önce önemsemedi, sonra görünce, bi sorun mu var, çocuk rahat değil ayağa kalk biraz yürü falan demeye başladı. Sonra yavaş karnıma vurmaya başladı, napıyosun dedim, o ordan vuruyor ben de burdan dedi:1::1::1::1::1:deliii.

Bizden böyle işte , heee bu arada yarın 30. haftamıza başlıyoruz, çoook heyecanlıyım.

Dün haber aldım, eski iş yerinden bi arkadaşım da ikinci bebeğine hamileymiş, çok sevindim.

Ne dimek şekerim.. Bide böyle yap bişey olmaz parçalansa bile sar sen üzerinide kramayla kapat oh tamamdır :)
tamam şekerim sağolasınn yapınca haber veririm olup olmadığınıı..
bende bebeğime kurabiye yapacam biberon şeklinde bakim kızımla yapabileckmiyiz( çoğul söylüyorum:16: :16: )
bende zıbın şeklinde yapmayı düşünüyorum bakalım becerebilecekmiyim canım..
off kızlar bugün eşim göbeğimin altında çatlak gördü çatlamışş dedi :14::14::14:bende göremediğim için telden kamreya çektim göbeğimin sol tarafı azcık çatlamış:25::25::25: üzüldüm ama napayım kızım için herşeye katlanırım yeter ki o sağlıkl olsunnnn:49:
ahh bacııım benim çatlakları görseen faciaa yanii.. göğüslerimi ve bacaklarımı görmek dahii istemiyoruummm:14::14:
Eki Görüntüle 464612

çoook güzel olmuş canım bayıldım vallaa. maşallah sanaaa:nazar::nazar::nazar:

hoşgeldiniizz nerelerdeydiniz siz ayol..:15:
gece en az 10 kere uyandım kızlar. sıcaktan bir türlü uyuyamadım:14::14: su içinde uyandım her defasında...günlerdir ölüyorum uykusuz.halbuki bebeğim doğmadan bol bol dinlenmem lazım:18:
ben gece sabaha kadar heeep parça parça uyuyorum ne olacak halimiz bilmeeemmm:18:
eşin şeker yaptırmana yanaşmıyormuş anladığım kadarıyla ama bence yaptır ucuz bişeyler olsa da çünkü sonra ay neden yapmadım içimde kaldı dersin insan pişman oluyor heveslenip yapmadığı şeylere mesela ben düğünümde heveslenip yapmadığım şeylere şimdi keşke yapsaydım diyorum bu da ilk bebek sonuçta... ya da kendin yap şekerleri illa hazır olmak zorunda değil biraz tül biraz lavanta kurdaleyle oldu sana şeker ne olacak...
bende sepet olarak english home dan 2 hasır sepet aldım biri büyük biri küçük büyük olana şampuan krem gibi malzemelerini koyucam küçüğede bebek şekerlerini bebek şekeri olarakta biberonlu olanları beğendim ama daha sipariş vermedim.
bende loradan yaptırdım canım sırf içimde kaalmasın diye kapı süsüne kadar herşeyini aldım bazıları aman ne olacak bu boşa masraf dedi ama tınnn:36::35:

fiona_16, ESTEBAN, hasekisultan, mirage52, MavisMavis+, sibelyuce, umutluay
selam fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldiinn canımm. ama ben niye yokuummmm:25:
günaydın kızlar, ben de 10 da kalktım ama hala uykum var, gece 5 kere tuvalet için kalktım, sıcaktan uyuyamadım, klimayı açtım önünde oturdum, her uyandığımda sıpam da uyanıktı, oynayıp duruyordu.

Dün akşamdan beri müthiş bir hareketlilik var içimde, hiç durmuyor acaba dönmeye mi çalışıyor:26::26::26:, akşam eşime söyledim önce önemsemedi, sonra görünce, bi sorun mu var, çocuk rahat değil ayağa kalk biraz yürü falan demeye başladı. Sonra yavaş karnıma vurmaya başladı, napıyosun dedim, o ordan vuruyor ben de burdan dedi:1::1::1::1::1:deliii.

Bizden böyle işte , heee bu arada yarın 30. haftamıza başlıyoruz, çoook heyecanlıyım.

Dün haber aldım, eski iş yerinden bi arkadaşım da ikinci bebeğine hamileymiş, çok sevindim.
gönmeye çalışıyoo olabilir canım benimkide dönerken öyle olmuştuu karnım çok fena dalga dalgaydı doktoraa gittik paşam doğum pozisyonunaa dönmüşş:21:

sepetlerimiz benziyormuş canım bizimkisi bu; ben de biberonlu şekerlerden almayı düşünüyorum çok tatlı duruyorlar.:emir_bebek:
$sepet.webp

selamlarr, bende bu bıberonlar ya yapıcam yada suslenmıs olarak hazır alıcam, ama ıcıne bedem sekerımı lavantamı koysam bılemedım

gunaydın canım maşallah bebıse :)), dnmüştür belkı, benmkıde gecenlerde bı langur lungur döndü ama kaç derece dondü bilemıcem :)))
bizimkıler gececı olcak desene , benimkıde her uyandıgımda uyanık :))

selamlarr, bende bu bıberonlar ya yapıcam yada suslenmıs olarak hazır alıcam, ama ıcıne bedem sekerımı lavantamı koysam bılemedım

ben badem şekeri koymayı düşünüyorum sonuçta ağzı kapalı kalacak lavantanın kokusu bir işe yaramaz en azından badem şekerleri yenebilir sonrasında içi boş kalsada buzdolabını o şekilde süsler bence

aynen tatlım 30. hafta heyecanını ben de yaşıyorum;artık kocaman olduk çok şükür:8:dönüyor olabilir bebiş bu arada çünkü bende de tuhaf tuhaf hareketlilik vardı ve artık tekmeler yukarı çıktı:1: kontrolüme daha var 26 sında ama aile hekimindeki ebe eliyle baktı kafası aşağıda dedi inşallah öyledir de.ama işte bu aralar pozisyonları çok değişebiliyormuş da...

Son düzenleme:
Back
X