2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldiinn canımm. ama ben niye yokuummmm:25:

gönmeye çalışıyoo olabilir canım benimkide dönerken öyle olmuştuu karnım çok fena dalga dalgaydı doktoraa gittik paşam doğum pozisyonunaa dönmüşş:21:

gunaydın canım maşallah bebıse :)), dnmüştür belkı, benmkıde gecenlerde bı langur lungur döndü ama kaç derece dondü bilemıcem :)))
bizimkıler gececı olcak desene , benimkıde her uyandıgımda uyanık :))

yaaa inşallah dediğiniz gibi dönmüştür. Pazartesi sağlık ocağında, Çarşamba da kendi dr.umda randevum var, inşallah döndüğünü görürüm orda.

selam şeker muhabbeti var bende daha almadım kararsızım ama erkek bebek arabalı yada biberonlu olabilir

yaaa inşallah dediğiniz gibi dönmüştür. Pazartesi sağlık ocağında, Çarşamba da kendi dr.umda randevum var, inşallah döndüğünü görürüm orda.
inşallah canım çarşamba görürsün bebişinin dönmüş olduğunu. ben döndüğünü görünce içim rahatladıı tabi tekrar tepetakla olmazsa benim yaramaz.. şu anda sanki ayaklarını kaburgamdan çıkartacak çok canımı yakıyoo yemek yemek için masada bile azıcık eğilemiyorum..

inşallah canım, once sen snra ben iyi hberlerle gelırız, ben normal ıstıyorum ama, hayırlısı ne ıse o olsun....benimkıde hala donmedı canım, bakalım kontrolum 26 snda

ben badem şekeri koymayı düşünüyorum sonuçta ağzı kapalı kalacak lavantanın kokusu bir işe yaramaz en azından badem şekerleri yenebilir sonrasında içi boş kalsada buzdolabını o şekilde süsler bence

komsumda o bıberonlardan aldı ıcıne badem seekrı koymuslardı cnm

ozamn bende badem sekerı koyayım, daha mantıklı oluyo galıba ;)

arkadaşlar dün bir iki tavsiye aldım ama gecelik sabahlık alacagım site tavsiyeniz varsa beklerim

slm kızlar keyifler yerindedir umarım :21: ben pek geçmiş yapmayı sevmem burda taze muhabbet dururken :52: şekerlerden falan konuşulmuş yaptıran veya yaptırmak isteyen arkadaşlara saygı duyuyorum yalnız ben pek hoşlanmıyorum böle şelerden çok gereksiz geliyo bana valla biri verdindede darlanıyorum belli bi müddet duruyo bi yerde sonra atıyorum napim bir sürü ıvırzıvır şey son zamanlardada iice arttı nikah şekeri bebek şekeri falan artık çoğunun içinde şeker bile olmuyo :52:

aynen tatlım 30. hafta heyecanını ben de yaşıyorum;artık kocaman olduk çok şükür:8:dönüyor olabilir bebiş bu arada çünkü bende de tuhaf tuhaf hareketlilik vardı ve artık tekmeler yukarı çıktı:1: kontrolüme daha var 26 sında ama aile hekimindeki ebe eliyle baktı kafası aşağıda dedi inşallah öyledir de.ama işte bu aralar pozisyonları çok değişebiliyormuş da...

senin takviminde beklenen doğum tarihi 25.09 görünüyor, 30. haftaya girmişsin, peki ultrasonda bdt için ne diyor? bi de son adet tarihin neydi canım? Benim ikisi birbirine uymuyor da bi kıyaslamak istedim.

inşallah canım çarşamba görürsün bebişinin dönmüş olduğunu. ben döndüğünü görünce içim rahatladıı tabi tekrar tepetakla olmazsa benim yaramaz.. şu anda sanki ayaklarını kaburgamdan çıkartacak çok canımı yakıyoo yemek yemek için masada bile azıcık eğilemiyorum..

İnşallah canım yaa, bazen benim de kaburgam acıyor ama ayağının orda olduğunu sanmıyorum.

inşallah canım, once sen snra ben iyi hberlerle gelırız, ben normal ıstıyorum ama, hayırlısı ne ıse o olsun....benimkıde hala donmedı canım, bakalım kontrolum 26 snda

inşallah, hepimizinki zamanında döner.

slm kızlar keyifler yerindedir umarım :21: ben pek geçmiş yapmayı sevmem burda taze muhabbet dururken :52: şekerlerden falan konuşulmuş yaptıran veya yaptırmak isteyen arkadaşlara saygı duyuyorum yalnız ben pek hoşlanmıyorum böle şelerden çok gereksiz geliyo bana valla biri verdindede darlanıyorum belli bi müddet duruyo bi yerde sonra atıyorum napim bir sürü ıvırzıvır şey son zamanlardada iice arttı nikah şekeri bebek şekeri falan artık çoğunun içinde şeker bile olmuyo :52:
heves işte canım keşke yapsaydım demek istemiyorum o yüzdenn... tabi dediğin gibi tercih meselesi yaneee:8::8:

slm kızlar,

herkes iyidir umarım, biz bugün sıkıntılıyız, istanbul çok sıcak vantilatör bile fayda etmiyor, üzerimde bir halsizlik var hiç iş yapasım yok , evde de çok sıkıldım ama bütün arkadaşlar bodrumda ,antalyada, marmariste tatilde .... yani birşeyler yapabilecek kimse yok :14: face de sürekli tatil fotoları .... kısacası çok bunaldım bennnnn:14: :14:

slm kızlar,

herkes iyidir umarım, biz bugün sıkıntılıyız, istanbul çok sıcak vantilatör bile fayda etmiyor, üzerimde bir halsizlik var hiç iş yapasım yok , evde de çok sıkıldım ama bütün arkadaşlar bodrumda ,antalyada, marmariste tatilde .... yani birşeyler yapabilecek kimse yok :14: face de sürekli tatil fotoları .... kısacası çok bunaldım bennnnn:14: :14:

slm canım... bugünde burda çok güzel bi hava var güneş yok pek biraz nem boğuyo insanı ama güzel bi hava var yani sıkılma canım otur uzat ayaklarını karnını okşa kızın sana tekme atsın :46: aayyy ben bunu yapmayı o kadar özledimki yaz tatili uzaktan gelenler onların ziyaretleri yollardayım yani 1 haftadır evimde bi gün geçirmek istiyorum :26:

slm kızlar,

biz de bu sene hiçbiryere gidemedik, bayramda eşim köye gidip gelecek, başka da tatili yok zaten, ikimiz de çok bunladık, şimdiden seneye yaz için planlar yapıp kendimizi avutuyoruz. Aslında bebek olmadan gitsek iyi olacaktı ama artık oğlumla tatil yapıcaz inşallah seneye.

senin takviminde beklenen doğum tarihi 25.09 görünüyor, 30. haftaya girmişsin, peki ultrasonda bdt için ne diyor? bi de son adet tarihin neydi canım? Benim ikisi birbirine uymuyor da bi kıyaslamak istedim.

İnşallah canım yaa, bazen benim de kaburgam acıyor ama ayağının orda olduğunu sanmıyorum.

inşallah, hepimizinki zamanında döner.

son adet tarihim 20 aralık canım;beklenen doğum tarihim 25 eylül ;düzenli gittiğim özeldeki dr daki ultrasonda en son 25 eylül tam ki daha önce 29 eylül bile çıktığı oluyordu,arada tahliller için filan gittiğim üni hastanesinde ve adanada gittiğim özel bi hastanede 20 eylüldü.açıkcası bence çok uçlarda olmadığı sürece aldırmamak gerekiyo aslında ultrasondakine,cihaz cihaz değişiyor.ne güzel yaa haziran temmuz annelerine bakıyorum ne güzel normal doğuruyorlar,bizden de çok isteyen var normal doğumu inş. kolay kolay normal doğum yapacağız.önümüzdeki ay yani ramazan ayı resmen hurma ayı ki ne mutlu bize:49:

slm canım... bugünde burda çok güzel bi hava var güneş yok pek biraz nem boğuyo insanı ama güzel bi hava var yani sıkılma canım otur uzat ayaklarını karnını okşa kızın sana tekme atsın :46: aayyy ben bunu yapmayı o kadar özledimki yaz tatili uzaktan gelenler onların ziyaretleri yollardayım yani 1 haftadır evimde bi gün geçirmek istiyorum :26:

sürekli oturuyorum, yatıyorum zaten canım ... hamiş kaldıktan sonra hayatım çok değişti, önceden çalışıyordum , hep faaldim, gezerdim tozardım, ne istersem yapardım, aylardır bambaşka bir hayatım var sanırım ondan bunaldım biraz ama çok şükür ki Allah bize evladımızı verdi, bu arada benim oğluşum olacak :1: sende fazla yorma kendni yollarda ....

Back
X