Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımmm ben gece geç yatmama rağmen saat 9 da förtledim yineeehala uykuluyum ama yinede günaydın anneler:)
bence lina daha hoş geliyor kulağaakızlar acil yardımmm karar veremiyorum sizce lena ismimi daha güzel lina ismimi seçim yapamadım :18::18:
günaydın sekerimmm beni uyutmayan bebisim yada sıcak deildi..dün kocişkomla hava serinleyince dısarı çıktık çayı kahveyi birazz fazla kacırmısımmm
ama dün kk ya bile giremdmm mecalim yoktu ben bölee sıcak görmedimmm ama rabbim acıdı bana ki bu gün bii serin kii sormaaaa ne güzel esiyoo geceden beriii
günaydın canım oh nazar boncuğu takıcam sana![]()
bugünn ankarada düştüü bilee![]()
kızlar acil yardımmm karar veremiyorum sizce lena ismimi daha güzel lina ismimi seçim yapamadım :18::18:
Ben de Ankaradayım ama farketmedim, bana hala çoook sıcak geliyor![]()
Günaydın kızlar, 6 da yattım 9 da kalktım.Sersem gibi oldum. kk forumda bir derdim var köşesini okumaktan paranoyak oldum.Rüyamda eşim beni aldatıyormuşBen de yakalıyormusum.Çok üzülüyorum ama..Sanki gercek gibiydi.Agladıgıma uyandım.Allah kimseye yasatmasın böyle bir acı
canım bence de lina daha güzel.
kızlar acil yardımmm karar veremiyorum sizce lena ismimi daha güzel lina ismimi seçim yapamadım :18::18:
ben pek ankarada sayılmam aslında burdan ank.a 165 km. nallıhan serin diyeyim op zaman....![]()
kuzucuklar günaydın?? keyifler nasıl bakalım 1-2 yazı okudum sanırım herkes uykusuz... birşey sorucam kızlar yaa sizce kızıma SİMAY ismini mi koysam ECE ismini mi kararsızım??? gerçi ece ye çok alıştık ama ne bilim bilemedim walla??
bence lina daha hoş geliyor kulağaa![]()
Günaydın kızlar, 6 da yattım 9 da kalktım.Sersem gibi oldum. kk forumda bir derdim var köşesini okumaktan paranoyak oldum.Rüyamda eşim beni aldatıyormuşBen de yakalıyormusum.Çok üzülüyorum ama..Sanki gercek gibiydi.Agladıgıma uyandım.Allah kimseye yasatmasın böyle bir acı
canım bence de lina daha güzel.
Bence ECE koy, çok güsel bir isim, yıllardır eskimedi.
kuzucuklar günaydın?? keyifler nasıl bakalım 1-2 yazı okudum sanırım herkes uykusuz... birşey sorucam kızlar yaa sizce kızıma SİMAY ismini mi koysam ECE ismini mi kararsızım??? gerçi ece ye çok alıştık ama ne bilim bilemedim walla??
ayy sende benim gibisin ikiside güzel ama sanki simay bir adım önde gibi
ece naz koy nooollluuuurrrrrrrrrrr![]()
yaaa öle mi diyorsun hep ece dedik Simay ismi yeni geldi aklımıza ve aklımızı karıştırdı... nadir bir isim ve güzel ayy bilemedim yahuu..
niye kız naz ı nerden çıkardın bak şimdi yaaa özel bir anlamı mı var yoksamkafamı karıştırma bakim
![]()
yaaa öle mi diyorsun hep ece dedik Simay ismi yeni geldi aklımıza ve aklımızı karıştırdı... nadir bir isim ve güzel ayy bilemedim yahuu..
niye kız naz ı nerden çıkardın bak şimdi yaaa özel bir anlamı mı var yoksamkafamı karıştırma bakim
![]()