2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

büyüsün kuzularrrrrr..........
senın, benm, dıdemın sıralı gunlerımızzzzz,,, aaaaa heyecanlanıyorum düşündükçe, nasıl yanı 40,50 gun snra bebısler yanımızdamı olcak hayırlısıyla,,,içim kıpır kıpır oluyoo :))))))), allahım onları bıze bagıslasın...

:21::21::21: evet 52 53 54 die gidiyor...bende sabırsızlanıyorum kızımı düşününceee oyyy anası onu yaratıpda verene gubbanlar osssuuunnnnnnn:16:

ayy allah korusun umarım öyle olmaz.ama bu gidişle şimdiye kadr aldığım 11 kiloyu verecem hiiiç yemek yiyemiyorum.sıcakkkk

ayy canım yapma gözünü seweyim en önemli gelişim süreci zorla kendini ekmeksiz et falan ye süt iç bişeler yap olmaz öyle..

kuzucuklar günaydın?? keyifler nasıl bakalım 1-2 yazı okudum sanırım herkes uykusuz... birşey sorucam kızlar yaa sizce kızıma SİMAY ismini mi koysam ECE ismini mi kararsızım??? gerçi ece ye çok alıştık ama ne bilim bilemedim walla??
simayy bence :))
:)) hehe ii insanmışım:PPP
bebişim hareketlnemedi bugün işteyim arka odada biraz uzandım sola yattım bebişimi sevdim okşadım kıpraştırdım geldim:D
nasıslınız bakalım keyifler nasıl
gunaydın ılknurcumm :16::16:elıfımde bennnde cok ıyızz sukurr...ayaklarımız şişlıgıde ındıı cok mutluyumm :9::9::9:kuthan beyy nasıllar... kıprastırmısınn coccuguu yaramaazzzz:1:
kızlar hakikaten artık dikkat etme zamanımız geldi. ama panik de yapmamamız lazım. yarın bigün el kadar çocuklar kucağımızda olacak soğukkanlı davranmayı öğrenmemiz lazım. kanaması, sancısı, acısı olan herkese en kısa zamanda şifa olsun inşallah.. bir farklılık hissedersek doktora mutlaka gidelim geri kalanında da tevekkül edelim.. Allah sağlıkla hepimizi kavuştursun bıdıklara aminnnnn...
amınnnnnnnnnnnnnnnn cnmmm ...
herkez geçmiş okuyor bn delii oluyorummmm
delı tubaa :)))
günaydınnnn...ağrılar-sızılar hep aynı dertlerden muzdaribiz..Allah yardımcımız olsun... ben bide bugün bebişim için alışverişe çıkıorum...hiç bişi almamıştım bugün ananesi-babası beraber gidicez...inş güzel ciciler buluruz.bugün herşeyi alıcam ondan sonra oda hazırlıkları sonra beklicem prensesimi :49:
Kolaygelsın cnmm gusel sgusell cıcılerr alınn gelın bakeem... aman sıcaklara dıkkat:40:
kızlar bu arada kaç kilo aldınız yaa ben çok aldım daha var yaniii offf:((((((((((

12 tamamladık bızz artık tartılmaasakk ii:1::1::1:

kızlar bu arada benim hastane çantam fln hazır değilll bugünden itibaren başlıyorum artıkk yıkayıp ütüleme faslına yavaş yavaş, yoksa açıkta kalacağım gibi görünüyor :50:

kızlar bu arada benim hastane çantam fln hazır değilll bugünden itibaren başlıyorum artıkk yıkayıp ütüleme faslına yavaş yavaş, yoksa açıkta kalacağım gibi görünüyor :50:

ya bende başlayamıyorum bir türlü.dün akşam ona sabun aldım bi tek:1:aslında bizim tayin isteme durumu var eğer gideceksem bi daha yük yapmayım diyorum.hem dbakırda daha çok çeşit var bebek mağazası var ordan alırım minnoşumaaa

maşallah maşallah bir yılda 17 kilo:) ama hakkat biraz fazla olmuş. tekrar başlatmak istemem konuyu ama geçmişlerde bir yerde çıtırlar kıtırlar muhabbeti vardı ben kıtırı da aşıp tohuma kaçanlardanım artık :) 32 yaşındayım. bu arada ben 47 den 60 a 7 senede çıktım :)

valla benimde gözlemlerime göre biz hatun kişiler evlenince bi evrim geçiriyoruzzz...kocama böle diyince tabi kimse almaz beni, korkusuyla yemiyonuz evlenincede alan aldı moduna giriyosnuz diyooo:9::9::9: ama benimki farklı bi olay ben evlenince depresyona girdim :26:

bizde Allah kısmet ederse hafta sonu yapıcaz annemle artık hazırlamak gerekiyor..

ee başla artık bi zahmet 50 günün kalmış şunun şurasındaaa ancaa yetişirrr:31:

maşallah maşallah bir yılda 17 kilo:) ama hakkat biraz fazla olmuş. tekrar başlatmak istemem konuyu ama geçmişlerde bir yerde çıtırlar kıtırlar muhabbeti vardı ben kıtırı da aşıp tohuma kaçanlardanım artık :) 32 yaşındayım. bu arada ben 47 den 60 a 7 senede çıktım :)

senden snra ben varım canım, bende 29 um :))) bende gecmışimi yazıyım, 2002 de ünv. baslarken 53 kıloydum, hatta doktor bana bıraz kılo al demıstı, o son oldu zaten :))
2006 da fılan 60 kıloydum, evlenırken 2011 de 64 tüm. hamıle kaldıgımda 68, ve şimdiiiiiiii 76,5...................... ayyy 10 senede 23 kılo mu almışım, boyumda 170...

kızlar doğumdan sonra şu brezilya fönünü yapmayı düşünüyorum.acep bebeğe zarar verir mi?süte falan geçermi aklıma takıldı:26::26:
ama bi yandanda öyle olsa bpyada yapılmaz emzirme döneminde.. değilmi şu sanatçılar emzirmiyor mu hep boyalı makyajlı gebeyken lohusayken

valla benimde gözlemlerime göre biz hatun kişiler evlenince bi evrim geçiriyoruzzz...kocama böle diyince tabi kimse almaz beni, korkusuyla yemiyonuz evlenincede alan aldı moduna giriyosnuz diyooo:9::9::9: ama benimki farklı bi olay ben evlenince depresyona girdim :26:

mantıklı :) neyse belli ki çıkmışsın depresyondan şimdi doğumdan sonra topluca gider kilolar :)

senden snra ben varım canım, bende 29 um :))) bende gecmışimi yazıyım, 2002 de ünv. baslarken 53 kıloydum, hatta doktor bana bıraz kılo al demıstı, o son oldu zaten :))
2006 da fılan 60 kıloydum, evlenırken 2011 de 64 tüm. hamıle kaldıgımda 68, ve şimdiiiiiiii 76,5...................... ayyy 10 senede 23 kılo mu almışım, boyumda 170...
sen 10 yılda almışşsın 23 kilo ben 1 yılda 17 kilo wuuuwww bana yaniii ben neymişim beeee :37:
sen boydan yırtıyorsun şekerim bnm boy 158 tıfılım ben tıfıl:27:

ya bende başlayamıyorum bir türlü.dün akşam ona sabun aldım bi tek:1:aslında bizim tayin isteme durumu var eğer gideceksem bi daha yük yapmayım diyorum.hem dbakırda daha çok çeşit var bebek mağazası var ordan alırım minnoşumaaa
sen kendi düzenini daha iyi bilirsin canım ona göre ayarla mutlaka :)
bizde Allah kısmet ederse hafta sonu yapıcaz annemle artık hazırlamak gerekiyor..
en güzeli anneyle hazırlamak tabii ama ben şimdi tekim annem ağustosa anca gelir yardıma.
ee başla artık bi zahmet 50 günün kalmış şunun şurasındaaa ancaa yetişirrr:31:
erken doğum riski olmasaydı daha niyetim yoktu hazırlanmaya..

gunaydın ılknurcumm :16::16:elıfımde bennnde cok ıyızz sukurr...ayaklarımız şişlıgıde ındıı cok mutluyumm :9::9::9:kuthan beyy nasıllar... kıprastırmısınn coccuguu yaramaazzzz:1:

1:

Allah iylikler versin güzelimmm:))) maşallah sizee.
şişliklere çok takma canım kısa zaman sonra eski hallerine döneceklerr şuandaaa normal bir bünyede değilizzz şişselerde takılma görsellik açısından diyorum.
Tabi sıkıntı veriyorsaaa tedbirler almakta fayda var.
AY evet bozdum oğlişimin rahatınıııı içim rahat etmeyecekti:D

Back
X