dün bakan takibimi yapan doktor değildi açıkcası pek güvenemedim davranışlarından dolayı, bende açıklık yok allahtan birazda ona güvenerek geldim eve, yarın kendi doktoruma gideceğim ozaman biraz daha rahatlarım hiç değilse.
canım kendi doktorum rahim içi gelişim geriliğinden şüpelenerek doppler istedi devlete yönlendirdi, doppler sonuçları iyi çıkarsa muhtemelen yapısal olabilir sende zayıfsın çünkü dedi, 2 kere dopplere girdim şükür ki sonçlarım normal çıktı. default bi yemek listesi verdi ama yorgunluk ve tansiyonda önemli bi etken dedi.
nstde gittiğim yerden bişey anlamaım açıkcası doğum hastanesinin aciline başvur hemen dedi haftası küçük durdurulabilir müdalaleyle fln dedi ben yinede bi kendi doktoruma görünmek istedim.
gerçekten hayatta ağzıma sürmediğim şeyleri yemeye başladım hergün yumurta pekmez vs zorlada olsa yiyorum inanınki ama tansiyon problem bende aniden düşüp çıkıyor sanırım o önemli.
bence de en önemlisi doktora güvenmek. kendi doktorunla için rahat eder sonuçta. acil bir durum olursa zaten gidersin doktora hastaneye. yeme içme konusunda da daha önce yazmıştım son ayda acaip toparlanıyorlar. ee dopplerde de sorun çıkmamış dedği gibi yapısaldır. moral de çok önemli sonuçta :) yiyoruz içiyoruz yan gelip sola yatıyoruz :) gerisini de Allaha bırakıyoruz :)