2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Şekerler ben çıkıyorum
minnoşları öpüyorum
iyi geceler hepimize...tam en rahat poziysonu bulduğunuzda çişiniz gelmez inşallah
:9::9::9::52::52:

gel annem bakıma gellll:23::23::23:
şu anda yüzümde maske var ben dedim ya bugün bi bakıma verdim kendimi niyeyse
body shop dan almıştım ballı,keten tohumlu bi maske onu uyguladım...
Ama sen de hamilelik lekesi olmuş sanırım,olabiliyormuş aslında güneşten korunsan iyi olur
yüksek korumalı güneş kremi sür yüzüne,ben 50 faktörlü kullanıyorum valla donsuz çıkarım onsuz çıkmam bu güneşe:9::9:

hani fotograf annesi haniii???
Hayırlı olsun da yani hani foto????

canım ya çok yoruldum diktim ayaklarımı... Foto işini müsait olduğmda hemen halledicem :34:

Evet Meriç 2 haftaya kadar bizimkilerde böyle olur herhalde dimi baya iyi durumu maşallah minige

kızlar yürüyüş şu bu neyse de pilates falan nasıl yapıyolar acaba?
hamile pilatesi mi var?Ben doğumdan sonra ebru şallı seti alacam Ayçayı okula Oğlumu uykuya
yatacam yere puff puff yapa yapa yeminim var vericem kiloları çok azimliyim şu asnda

Ben ebru Şallı'nın hamile pilatesini internetten indirdim. Ama 1 defa yarısına kadar yaptım Of pof diye diye :)
şimdi sadece topun üzerinde zıplıyorum. Doğumu kolaylaştırıyo diyolar :) Hem de eğlenceli:37::37:

Kız filiiiizzz ziplama bisey olur aa deli yaa
Ben de topu pompası falan herseyiyle setleri varya kutuda ondan alacam

canım topun üzerinde zıplarken çıkmasın bebiş....:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
ay ben herşeyden korkar oldum iyice

O bebiş nelere katlandı. 13 saat uçak yolculuğu yaptı. Okyanusun dalgalarında alabora oldu. Bi topla korkutamazsınız onu :52::52::52:
Zıplıyorum dediğim yani topun üzerinde bacaklarımı yanlara açıp oturuyorum işte. Yumuşak yumuşak iyi geliyo sanki. Esnetiyo vücudumu...

Son düzenleme:
Kız filiiiizzz ziplama bisey olur aa deli yaa
Ben de topu pompası falan herseyiyle setleri varya kutuda ondan alacam

Burada yerleştiğimiz evde pilates topu vardı o şekilde denedim. Hoşuma gitti. Yoksa benim de topum falan yoktu yani :)

O bebiş nelere katlandı. 13 saat uçak yolculuğu yaptı. Okyanusun dalgalarında alabora oldu. Bi topla korkutamazsınız onu :52::52::52:
Zıplıyorum dediğim yani topun üzerinde bacaklarımı yanlara açıp oturuyorum işte. Yumuşak yumuşak iyi geliyo sanki. Esnetiyo vücudumu...

maşallah maşallah kızımıza
topiğin en sağlam kızı....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bak bide okyanusta alabora etmiş kızıııııııı:1::1::1::1::1::1::1::1:

ay bende korkudan yere bile eğilemiyrm erken çıkar dieeeee:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

maşallah maşallah kızımıza
topiğin en sağlam kızı....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bak bide okyanusta alabora etmiş kızıııııııı:1::1::1::1::1::1::1::1:

ay bende korkudan yere bile eğilemiyrm erken çıkar dieeeee:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Ben çok korkmamak gerektiğine inanıyorum. Ne kadar dikkatli olsak da bazı şeylerin önüne geçemiyoruz. O yüzden ben de gücüm yettiği kadar herşey yapmaya çalışıyorum.
Hem kuzenim de 8 aylıkken uludağa kayak yapmaya gitmişti. Bizim sülalede var bu genetik :40:

Ben çok korkmamak gerektiğine inanıyorum. Ne kadar dikkatli olsak da bazı şeylerin önüne geçemiyoruz. O yüzden ben de gücüm yettiği kadar herşey yapmaya çalışıyorum.
Hem kuzenim de 8 aylıkken uludağa kayak yapmaya gitmişti. Bizim sülalede var bu genetik :40:

vayyyyyy çılgınlar siziiiiiiiiiiiiiiiiii,:52::52::52::52::52::52::52::52:
bide kayak yapmaya gitmiş...ben karda yürümesini bile bilmem,değil hamileyken kayağa gitcemmmmm:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ay benim kızım iyice gece kuşu oldu yaaaaaa
akşam 10 dan sonra kıpır kıpır kıpır,....
şuanda da kaburgamı tekmeliyooooo.......
gece uykusu olmıycakmı ne doğuncaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
ay benim kızım iyice gece kuşu oldu yaaaaaa
akşam 10 dan sonra kıpır kıpır kıpır,....
şuanda da kaburgamı tekmeliyooooo.......
gece uykusu olmıycakmı ne doğuncaaaaaaaaaaa

Bizim bebeklerin uyku düzeni çok kötü :) Gece biz uykuya dalmaya çalışırken onlar hareketlenmeye başlıyo.. Yandık valla

aynı benimki kıpır kıpır zaten sıcaklar uyutmuo bide oğluşum tekmelıoo

:55::55:

Bizim bebeklerin uyku düzeni çok kötü :) Gece biz uykuya dalmaya çalışırken onlar hareketlenmeye başlıyo.. Yandık valla

ay kızlar sizinkilerdemi öyleeeeee...napcaz biz.....
ben gece ne zaman uyansam kıpır kıpır 4 te 5 tee,
ama gündüz hanfendinin 12 ye kadar sesi çıkmıyooooo,
geçende nst ye girdim ,bi kere bile kıpırdamadı,,,eeeee tabi kıpırdamaz saat 09.30 da hanfendi uykuda oluyooooo,bütün gece oynadığı için içerde yoruluyo bıdık.....

Filizciğim sadece sen kalmışsın......
iiii geceler canım ,bebişini öptük kızımmla
yarın görüşürüz.......
kendinize iii bakınnnn
bizim uykumuz yok ama babamız zorluyoo,uyumaya çalışalım bariiiiiii
byeeeeeeeeeeeeee

Back
X