2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bugun cok uyumusum yaaa 12 de yattım 4 te uyandım:52: Siz mışıl mışıl uyuyun güzel anneler.Biz kızımla bekliyoruz buranın basını:1:

Bugün bi arkadaşım aç göbeğine bakayım dedi. Baktı inceledi sen 2-3 hafta içinde doğurursun dedi. Göbeğim aşağı inmiş. Moralimi bozdu. Bebeğin pozisyonu nasıl dedi. Başı aşağıda. Aaaa bak işte doğum pozisyonu almış bebek dedi.
Benim göbeğim hep aşağıdaydı zaten. Hiç yukarı çıkmadı göbeğim. Herkesin fiziğine göre göbeği farklı oluyor. Hem doktorlar da hiç öyle birşey demiyorlar. 15 günde bir kontrole gidiyorum.
Akşam akşam canımı sıktı... 37 yi görelim de inşallah sonra istediği gün gelsin. Ona da 4 hafta kaldı.
İnsanlar bilip bilmeden böyle konuşuyorlar ya, sinir oluyorum :19::19::19:

ayaklı gazetem de burdaymışşşş:9::9::9:
:1::1::1::1::1::1:ewtt burdayım :))
zor bir durum yeni evlisin heralde eşini bırakamadığına göre bak mesela ben 10 yıllık evliyim ben bırakırdım ay ne fenayım eşim duymasım ama hakikat böyle napiym
bencede esın duymadınn üzülürr:1::1::1::1:
yedim canım 2 tanecikkk cacık yapamdım evde yoğurt yokmuşşş:17::17::17: bende salata yaptım yanınaaa:56:
oh ohh cemrecıge yarasınn .. olsunn salatadaa ıı olmuss. bende götürdümm vala sıcak sıcakk:56::56::56:esımde cok begendı..
şekerim walla o kadarını sormadım nasıl doğmuş anası nasılmış diye ama maşallah emmesi falan çok iyiydi.bide kıpır kıpırdı:1:
:nazar::nazar:bende cok sormusumm cnmmm:1::1::1::1::1::1:neysee ıkısıde ıyıse sorun yok.. masalalhhh yaa benım elfıımdee mı bukadar sımdı:43::43:
slm kıslarrr bişi sorucam benim yüzümde karartı şeklinde lekeler oluştu acaba bi önlem almak gerekiyomu veya gebelik döneminde cildinize yaptığınız farklı bi bakım varmı merak ettim,devamlı nemlendiriyorum güneşe de çıkmıyorum ama yinede oluştu bu lekeler :(((
kahverengımı cnm rengı.. hamılelıkte olusan lekelerden olabılırr.. guness koruyucu sursen bılee bazı hamılelerde oluo.. sıcaktan deıl yanı..
Slmm kızlar ben geldimmmm... Alışverişim bitti. Bebişime süper ciciler aldım... A dan z ye ne varsa hallettik...oh ohhhhhhhh :21:
aferın sızee... negusel alısverıs bıtmıss.. bende hep ole dıyorumda dısarıya cıkınca dayanamyıpp alıyorum bısıler genee. bızım eksıgımızz bıtmezzbundan sonaa:1::1::1::1:allah esımee sabır versın :9::9::9::9:
Gel annem bakıma gellll:23::23::23:
şu anda yüzümde maske var ben dedim ya bugün bi bakıma verdim kendimi niyeyse
body shop dan almıştım ballı,keten tohumlu bi maske onu uyguladım...
ama sen de hamilelik lekesi olmuş sanırım,olabiliyormuş aslında güneşten korunsan iyi olur
yüksek korumalı güneş kremi sür yüzüne,ben 50 faktörlü kullanıyorum valla donsuz çıkarım onsuz çıkmam bu güneşe:9::9:

Hani fotograf annesi haniii???
hayırlı olsun da yani hani foto????
gulcumm sende ammaa bakımmlıı cıktınn yahu... azcık gell bana sürtünn banada bulasssınn.. buaralar ben ıhmal ettım cıldımı gercı bısıde yoktaa.. dogumdan sonra bakıma gırmem gerekıcek.. bıde su nette gordugum pembe maske o nasıl acaba onu denedınmı:40:
selam kızlarrr biz geldik nasılsınızzz:49:
hgggnızzzzzzzzz yagmurunlaa cnmm nerelerdeydınızz yahuuu gozummm yollarda kaldııı..çatladım bıdee hedıye neolduu:25::25::25::25:
ben beşiğini almadım daha ahşap sepet beşik düşünüyorum nasıl sizcee
sepetlerı bende cok begenıyorumm ama 6 aya kadarkullanıldıgı ıcınn almadımm. parkyatak aldık sadcee..
kızlar yürüyüş şu bu neyse de pilates falan nasıl yapıyolar acaba?
hamile pilatesi mi var?Ben doğumdan sonra ebru şallı seti alacam Ayçayı okula Oğlumu uykuya
yatacam yere puff puff yapa yapa yeminim var vericem kiloları çok azimliyim şu asnda
bende dıyorum bı pılates topu alayımm tekerleneyım dıee..:1::1::1::1::1::1:bende azımlıyım walaa.. ıncecık olmalıyızzzzzzzzzz.:27::27:
Şekerler ben çıkıyorum
minnoşları öpüyorum
iyi geceler hepimize...tam en rahat poziysonu bulduğunuzda çişiniz gelmez inşallah
:9::9::9::52::52:
hehee sabahın 4 de benım zıllı kızın canı seftalı ıstedıı kalkmak ıstemedım ama kıyamadım gene.. wc molasıda verdık sona bı guzel yattıkk..
Bugun cok uyumusum yaaa 12 de yattım 4 te uyandım:52: Siz mışıl mışıl uyuyun güzel anneler.Biz kızımla bekliyoruz buranın basını:1:
:1::1:aferınn sızeee:46::46::46::46::46::46::46::46:
Bugün bi arkadaşım aç göbeğine bakayım dedi. Baktı inceledi sen 2-3 hafta içinde doğurursun dedi. Göbeğim aşağı inmiş. Moralimi bozdu. Bebeğin pozisyonu nasıl dedi. Başı aşağıda. Aaaa bak işte doğum pozisyonu almış bebek dedi.
Benim göbeğim hep aşağıdaydı zaten. Hiç yukarı çıkmadı göbeğim. Herkesin fiziğine göre göbeği farklı oluyor. Hem doktorlar da hiç öyle birşey demiyorlar. 15 günde bir kontrole gidiyorum.
Akşam akşam canımı sıktı... 37 yi görelim de inşallah sonra istediği gün gelsin. Ona da 4 hafta kaldı.
arkadasınn kadın dogumculugamı aday cnm... o nerden bılıomuss. son ayda bende gobek asagıya dusuoo dıe bılıyorumda.. senın zaten asagıdaymıs.. bende oyuzden yanılmıs o..ewt 37 den sonra gelırler ıns:nazar::nazar::nazar:

günaydın annişler
ben pek uyuyamadım bir tuhafım şimdi kahvaltı yapıp evleri temizliycem nasıl olacaksa bi ara gelirim

kızlar ya dün ne oldu biliyomusun çok yakın arkadasım war doğumu 10 ağustosdu yani aramızda 2.5 hafta gibi bişe war dün doktora gitmişdi doktor demişki sancılar başlamış 31 temmuzda doğuma girelim daha fazla bekleyemez demiş ayyy yaa demekki banada çok az kaldı:52::52:

gunaydın cnmm .. erkencısınızz epey tabı heycandan uuyuyamadın.. kacta randevun pekı..:24:

12.30 da canım, kaç kilo oldu, en çok da döndü mü, doğum için bişey diyecek mi, nst ye girecekmiyim, hepsini merak ediyorum.

Dün tartıldım, eğer bi yanlışlık yoksa, son kontrolden beri yani 3 haftada yarım kilo almışım, eşim bi hayli endişeli, bebek de kilo almıcak diye. İnşallah almıştır. Ama artık öyle bir hareket ediyor ki resmen canımı acıtıyor, demek ki aldı. :34::34::34::34:

Dr.dan sonra da ablam, kuzen ve ben pazara gidicez, Fatih'e.

kızlar ya dün ne oldu biliyomusun çok yakın arkadasım war doğumu 10 ağustosdu yani aramızda 2.5 hafta gibi bişe war dün doktora gitmişdi doktor demişki sancılar başlamış 31 temmuzda doğuma girelim daha fazla bekleyemez demiş ayyy yaa demekki banada çok az kaldı:52::52:

sezeryan mı olacak canım arkadaşın

12.30 da canım, kaç kilo oldu, en çok da döndü mü, doğum için bişey diyecek mi, nst ye girecekmiyim, hepsini merak ediyorum.

Dün tartıldım, eğer bi yanlışlık yoksa, son kontrolden beri yani 3 haftada yarım kilo almışım, eşim bi hayli endişeli, bebek de kilo almıcak diye. İnşallah almıştır. Ama artık öyle bir hareket ediyor ki resmen canımı acıtıyor, demek ki aldı. :34::34::34::34:

Dr.dan sonra da ablam, kuzen ve ben pazara gidicez, Fatih'e.

hadi bakalım bizede haber wer yok canım eğer anormal bir durum yok ise nstye girmiyosun 33 den sonra alıyormus ben de girmedim henüz.. ya benimkide öle dışardan bile okadar güzel gözüküyor ki bayılıyorum lina ma:)

kız benim ilk göbeğim çıktığından beri göbeğim aşağıdaaa hiç yukarı çıkmadı kiii...hatta ben sağl.ocğındaki hemşireye söledim bunu ondan bişey olmaz ben kaç hamile tanıyorum gebeliği boyunca göbeği aşağıda olupta zamanında doğuran dediii bakma sen onlara canımmm

gunaydınnn tontıslerrr:16::16::16::16::16::16:

günaydın şükriyemmmm:16:

günaydın kızlar, ben de 6.30 dan beri ayaktayım, bugün dr.a gidicez ya uyuyamadım heyecandan.

günaydın canımmmm iyi habelrle gel pazar mazar yok gel hemen yaz bizee yaaaa:10:

herkese günaydınnn:37::37::37:

sana da günaydın şekerimmmm

günaydın annişler
ben pek uyuyamadım bir tuhafım şimdi kahvaltı yapıp evleri temizliycem nasıl olacaksa bi ara gelirim

günaydın daaa bizim topiğimizin annleri de pek bi hamarat oldu bu aralar...herkes temizlik yapıoorrr :21:

günaydın canımmm ee bi 10 gün falan öne geçmesi normal 35.haftadan sonra tetikteyiz hepimizzz heran herşey olabiliirr cünküü:52:

hadi bakalım bizede haber wer yok canım eğer anormal bir durum yok ise nstye girmiyosun 33 den sonra alıyormus ben de girmedim henüz.. ya benimkide öle dışardan bile okadar güzel gözüküyor ki bayılıyorum lina ma:)

ewet canım biraz kiloluydu kendi maşallah bebek de 4 4.5 arası olacakmış:nazar::nazar: o yüzden normal riskli demiş bu arada doktorumuzda aynı:)

hıım o zaman nst beklemeyeyim, akşam yazarım size inşallah. Maşallah kızına.

kızlaaarrrr benim karnım çok yukardaaaaa, tam göğsümün altından birden başlıyor, bana da nefes aldırmıyor, biraz aşağı inse bi nefes alsam ne güzel olacak. var mı benim gibi bebeği çok yukarda olan.

Back
X