2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar gecelik pijama vs. baktım geçen hafta hiç güzel bişey bulamadım.
pijamadünyası diye bi site var, burda bi arkadaş bahsetmişti baya güzel modeller var, fiyatlar da fena değil.
hiç o siteden alan oldu mu?

40 tl ye takımlar var bi tane alıp kalitesini denicem ama bedenini ne alsam bilemedim?

selam anneler..
bu sabah dr kontrolü vardı, bebek baş aşağı dönmüş dedi, sevindim ben de hep makat deyip duruyodu çünkü.
sonra kan akışına bakılması için radyologa yönlendirdi, o da genel ölçümleri fln yapıyo

bebeğin başı sağ üst karında demez mi adam:53::53:
benim oğlan 2 saat içinde dönmüş yani:1:

gidip kızlara söyliyim dedim bu haftalarda pozisyona çok takılmasınlar.
yaramaz bıdık:))))))))
ee kilosu boyu posu nasıl annesii
inş. onlarda güzeldir.

cnm kendi sitelerinden mi aldın yoksa başka bi siteden mi aldın bu markaları?

BUTİK BEBE VE UNNADO dan alıyorum canım..mağazalara gidip yorulmaya da gerek yok..fiyatlarına göre kaliteleri çok güzel :51: her gün takipteyim ama:1:

doğum sonrası ücretsiz izin 24 ay zaten.
haber yapanların bile haberi yok :53:

yoksa ücretli izin mi 6 aya çıkıcakmış? bak o süper olur:1:

2012 nin en güzel haberi bu olur heralde :16::16: tüm hamişler toplanıp dua etsin:42:

merhaba kızlarrr...

Nasılsınız bebeişlerimiz nasıl? :emir_bebek:

Ben nasıl mıyım? buna da şükür... dün işyerimde merdivenden düştüm acildi kadın doğumdu derken sonuçta ayak bileğim çatlamış alçıya aldılar kaldım bölee... Alladıma şükür bebeğimde problem yok en önemlisi oydu. Bide ya daha kötü düşseydim. Allahım korudu..:nazar:
gecmıs olsun cnm yaa amannnınn nasıl dustun olee..bende yururkenn onune bak dıo esımm..:)) dusucem dıe korkuo .. neysekıı ucuz atlatmısın kuzunun ıı olmasına sevındım cnmm.. yat dınlen bolboll.
bünyeye göre değişiyor zaten oldum olsı süt bana yaramıyor canım heralde laktoz intöleransı var birde senin sözünden sonra hergün kaşar yiyorum ben kilo alıyorumda bakalım bebeğimde kilo alıcakmı
canım benim doktorumda kesinlikle her gebede ağrı olmaz düzenli aralıklarla kasılma hissedersen hemen gel dedi
bende 2-3 saat temizlik yaptım karnımın her yeri nasıl ağrıyor çok pişmanım
kasarlar yaramaıstırr kuzunaa cnmm .. bıde yaramaadıysa vay halımee:1::1::1::1:süt de ıcc .. saka bıyana..temızlık yapınca bende cok agrı cekıyorumm cnm yaa yapmadan da olmuoo kı..
kızlar slm nabersiniz.ben çok yorgunum biriniz bana yardım edin yaaaaaaaaaaaa....dün akşam eşimle ramazan alışverişine çıktık.öyle bir kalabalıkki kadının teki alışveriş arabasıyla az kalsın karnımı eziyordu.bi cırladım itme neyapıyorsun diye.neyse eve gel poşetleri yerleştir.allahtan eşim çok yardım etti yerleştirmeme ama iş bunla bitermi ben akıllı fiyatlarda uygun diye kışa kurutmak için patlıcan biber fasulye filan aldım.reçel yapmak için vişne aldım.bu arada bugün sütçü geldi 2 kilo süt alıp sütlaç yapacaktım adam 5 ltlik bidonu doldurdu.okadar süt başıma kaldı.ev temizlenecek,akşama eşim bebek odasını boyayacak.çünkü yarın mobilyalarımız geliyor.odadaki ıvır zıvırları boşalttım.kurulukları hallettim astım balkona,sütü pişirdim bekliyor fasulyeyi ayıkladım kavurup buzluğa atacam daha akşam yemeği yapılacak.eve makina takıcam.tervücudumdan boşalıyor.bu arada biber çok acıymış ellerim acıdan yanıyor oda yetmezmiş gibi elimi nereme değsem orada yanıyor.ağlıcam yaaaaa
kafayımı yedıncnm yaaaa son aylarda yaptıgınaa bakk.. hepsını aynı gun yapmaa.. bak harap olmussun kuzunuda dusunn hasta olup yatsan dahamı ıı yavasyavas yapp.. :20::20::20:ellerın cok acıosaa su dolu bı kaaba koyy yuzune surmee alev gıbı yanarsın .. ole ıslemlerı eldıvenle yapmalısın cnm dınlen sımdı kendınee gel..
sorma canım yaa :)) sizi unuturmuyum ama kociş hep yanımda ayrılmıyor ki wc ye giderken bile nereye gidiyorsun diye soruyoradam çok komiğiz :)) 24 saat yanımda onun için fazla giremiyorum arada ama hep aklımdasınız yazmasamda geçmişi okuyorum anca :)))):emir_bebek::nazar::nazar:
bız anlamayız kocıs geldıı pabuucumuzz damdaa:1::1::1::1::1:özlem gıdermenızz nekadar uzun surdu yahuu :1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar:
heheheh:DDD
:37::37::37::37::37::37::37: yaa birdaha bin düşün bir söyle:DD heheh :D şişer mişer biryerlerimiz:D
sısmısızz zaten sısıcegımız kadar cnm yaa :9::9::9::9::9::9:
KIZLAAR :52::52::52:BEBİŞİMİN KIYAFETLERİ GELDİ AZ ÖNCE TULUM ZIBIN BİDE DR.BROWNS BİBERON ALMIŞTIM.ÇOK GÜZELLER YA BAYILDIM VALLA:16:..ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLA GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH... bu arada gambino ve wenice den almıştım tulumları falan hakkaten çok kaliteteliler çok beğendim..butikbebe ye gelirse takipte olayım yinee sie de tavsiye ederim annişler:46::46:
ı gunlerde kullanınn cnmmmmmmmmmm

uyumusuz 2 saat ssekerledıkk .. elıfımde bende sımdı yemek yapma vaktıı .. sıcakta canımda ıstemıo bırıyapsadaa yesek :1::1::1::1:

kızlar kasım anneleri topiğini okuyorum..6 ay ücretli izin olayının yasalaşması ekimi bulabilirmiş..bir an önce olması için dilekçe yazıp hep birlikte göndermeyi düşünüyolar..bizde şansımızı deneyelim mi??bi sürü anne var sonuçta kk da:26:

[h=2]
icon1.png
Bimer yazı örneği[/h]
kızlar değiştirmek istediğiniz ya da eklemek istediğiniz bi şey varsa söyleyin.. yalnız gönderirken değiştirerek gönderelim diyorum herkesin aynı olmasın... hai bekliyorum fikirlerinizi

''Kürtaj yasasıyla birlikte hamile ve anne adaylarına tanınan bazı haklardan haberdar oldum ve çok sevindim. Çalışan annelerin sıkıntılarına bir nebze de olsa çare olabilecek olması beni umutlandırdı. Ancak hazırlanan tasarı yeni adli döneme kaldı ve ben şu an hamile bir çalışan olarak bu tasarıdan faydalanmak istiyorum. Ekim gibi doğum yapacağım ve bir kaç ay farkla bu haktan mahrum kalmak istemiyorum. Yasal olarak doğum iznine eylülde ayrılacağım ve bu yasa çıkmamış olacak belki de. Tasarının belli bir süre içinde doğum iznine çıkmış, belli bir süre içinde doğum yapmış ve yapacak olan kişileri kapsayacak olarak hazırlanmış olmasını temenni ediyorum. Hem çalışıp, hem anne olmak çok zor. Çocuğumu bana en ihtiyacı olduğu dönemde kendimden mahrum etmek ve annelik gibi güzel bir duygudan mahrum olmak istemiyorum. Eminim ki sizlerde bu hassasiyeti göz ününde bulundurarak böyle bir tasarı hazırladınız. Sizlerden ricam lütfen bizleri de göz ününde bulundurun ve bu hakkı bize tanıyın. Adalet terimini çok sık kullanan insanlar olarak lütfen bu adaleti sağlayın. Bu hakları bizlere verirken işvereninde bu haklardan bizleri mahrum etmelerinin önüne geçin. Biraz da çalışandan yana olsun bu yasalar, bizleri işten çıkarma gibi bir durumla karşı karşıya kalmayalım.. kolay gelsin.... ''​

selam annişler

bende hemen göndereyim yaaaaa 6 ay olsun ohh miss 1 ay da yıllık iznim 7 ay:49:

off düşüncesi bile güzel:14:

temmuz annelerine baktım da amanın herkes gün aşırı patır patır dökülüyor:53:....

sıra bize geliyoooorrrrr:52::52::52::52::52::52::52:

kızlar biliyormusunuz benim ellerim ve parmaklarım uyuşmaya başladı yani üzerine felan yatmaktan değil durup dururken uyuşma geliyor...

Biraz araştırdım hamilelikte olabiliyormuş. Allahtan aşırı değil ama bu ara baya fazla olmaya başladı...

Şişliklerde çoğaldı, dün terlik alayım dedim kendime normalde 36 büyük gelir bana 38 zor oldu ya inat ettim aldım :35:

Merhaba annişler ve melekleri nasılsınız bi kaç gündür yoktum bakıyorum muhabbet artmış gitmiş biz çok iyiyiz elhamdülillah Aişemle sizler nasılsınız yaramazlık yoktur inşaallah

Back
X