2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

siz diyin 40 ben diyim 50 parça ütüm var onları oturarak yapıcam ben kaçar
kolay gelsın canımmmmmm sıcakta hıc sevmem utu ypmasınıı:20::20::20:
hb canımmmm oluur olrrr oynasın bıdıklarrrr:55:
:8::8::8::8::8: tmm:17:
Günaydın herkese
temizlik işini ben saldım.canım bir şey yapmak istemiyor tüller halılar dolaplar hep temizlenecek kardeşim yardım ederim dedi ama şimdide ramazan başlıyor bayrama kadar yapmak lazım hepsini.çok tembelleştim ne çanta hazır daha ne beşik 3-5 parça bişey aldım bebişe hala yıkanıp ütülenecek pat diye gelirse ayıp olacak oğluma :)))

yanı bencede cnmm azcık sılkelenn kendıne gell.. ne kaldı dogumaa.. nerde hareket orda berekett hade hade hadeeee...:1:::1::1::1::1::1:

Günaydın herkese
temizlik işini ben saldım.canım bir şey yapmak istemiyor tüller halılar dolaplar hep temizlenecek kardeşim yardım ederim dedi ama şimdide ramazan başlıyor bayrama kadar yapmak lazım hepsini.çok tembelleştim ne çanta hazır daha ne beşik 3-5 parça bişey aldım bebişe hala yıkanıp ütülenecek pat diye gelirse ayıp olacak oğluma :)))

günaydın canım hg bende salnlardanımmm şimdilikkkk o yüzden hiç girmiyim ddm muhabbeteee evi de bayramdan sonra temizletceeemmm nasıl olsa bayramda burda olmıcazz gelen giden de olmıcaaakkk eşim temizletcek ben yokkennn:21:
hemen ütüle sen onları canımmm ihmale gelmez bu işlerrrr ben çoktaannn hazırladım cantasınııı:49:

bizim adanada genelde 70 80 falan bu kadının 110+ benzin 120 weriyorum we haftanın 6 günü full dolu bazen yalvarıyorum resmen gelsin diee

parası iyi ama agır iş valla canım, ben evde 1 gun yapamıyorum tam anlamıyla, onlar hergun gıdıyo, allah yardım etsn

kız bende çağırdım sözüm ona her yeri pırıl pırıl yaptı bi tek camlara çok dokandırtmadım.çünkü ev 7, kat çok korkarım ben yüksekten.
ama annem geldi kadından sonra mutfağın duvarlarını bir sildi rezil oldum:)çamur akıyordu resmen halbuki duvarları sildim dedi.

ayy canım ya ille basındamı durman lazımmıs alma bidaha o kadını

ne karısın sen yaaaaa:47:
:9::9::9:
biriktir biriktiiirrrrr sonraaa ay çok ütüm var ne yapcammm ben ayy uyyy:33:
şaka bi yana daaa biriktirmee o kadrrr yaa hem nie herşeyi siz yapıyosunuz kki azcık nazlanın yahuuu ben sattım ütüyü kcayaaa:27:

ayy canım ya ille basındamı durman lazımmıs alma bidaha o kadını

çağırmam canım.60tl aldı sabah kahvaltısı öğlen yemeği dahil.bide ona kahvaltılık falan bıraktım kızına ayakkabılarımı kıyafetlerimi verdim bizim herif gitti sigarasınıda aldı.bi dönüş parasını verdim.hani balında falanda durmadım kadını sıkmamak için sanki annem bana yardıma gelmiş gibi davrandım ama sanırım o beni kazıkladı

kızımın cicilerini makineye attım :) çok güzel bir duygu ......allahım bugünleride gösterdi, çok şükür :nazar:

ayy ben ne kadar tembelim ya onada çözüm buldum sitenin altında terzi war onunla anlaşdım parça başına 1 tl alıyor haftalık ona weriyorum eşim bankacı hergün bir gömlek ve takım giyiyor haftada 5 tane gömlek 3 tane halan da pantln oluyor haftalık 8 liram feda olsun diyerek indiriyorm çok rahat oluyor walla hafta sonunkileri ben ütülüyorum kot tişört falan kolayy

Günaydın herkese

gunaydn canım, aynıyız valla, benmde oyle hastene cantası kıyafetlerını aldık ama yıkayıp ütülemedım bıle, park yatagınıda bu hftasnu alıcaz ınşallah, temızlıgıde 20 gun kadr snra yaptırmayı düşünüyorum, benim oglanda simdi dogsa ayıp olacak kuzuyaa :)))))))))))

Kızlar daha önce bahsetmişmiydim bilmiyorum. Ben de bir el dopleri var bebişin kalp atışlarını dinlemek için. Hamileliğimin başlarında her gün dinliyorduk eşimle. Sonra doktora sorduk zararı var mı diye, o da çok fazla kullanmayın amniyon sıvısının ısınmasına neden oluyor dedi. Son haftalarda kullanın dedi, özellikle hareketsizliğinden şüphelenirseniz dedi. Biz de o gün bıraktık o aleti kullanmayı. İlk zamanlar bir de o kadar zor oluyordu ki bulmak, vırt vırt kayıyordu, kalbine yakın bir yeri bulmak için tüm karnımı dolanıyorduk. Dün yatmadan önce aklımıza geldi bi dinleyelim dedik. Zaten propu koyar koymaz buldum hemen yakaladım kalp atışını 150-160 arası düzenli olarak atıyordu. Ama inanamazsınız sesi sedası çıkmayan bebek bir anda hareketlendi ve resmen propu ittirdi sanki rahatsız oldu kuzucuğum. Korktuk ve hemen çektik.

ne karısın sen yaaaaa:47:
:9::9::9:
biriktir biriktiiirrrrr sonraaa ay çok ütüm var ne yapcammm ben ayy uyyy:33:
şaka bi yana daaa biriktirmee o kadrrr yaa hem nie herşeyi siz yapıyosunuz kki azcık nazlanın yahuuu ben sattım ütüyü kcayaaa:27:

kız ben evlendiğimden beri hiiiç üzerime almadım.adam öğretmen anacım haftada beş gömlek eder bi de pantolon uğraşamam valla:1:

ayy ben ne kadar tembelim ya onada çözüm buldum sitenin altında terzi war onunla anlaşdım parça başına 1 tl alıyor haftalık ona weriyorum eşim bankacı hergün bir gömlek ve takım giyiyor haftada 5 tane gömlek 3 tane halan da pantln oluyor haftalık 8 liram feda olsun diyerek indiriyorm çok rahat oluyor walla hafta sonunkileri ben ütülüyorum kot tişört falan kolayy

ay bak bu çok iyi denk gelmişşşş sana da baya kolaylık olmuşşş parası da ölee çok değil aydaa 30 lira fln yaparr hiçbişeyyy

Back
X