2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar şimdi olkuldan aradılar:24::24:
bankadan maaş promosyonu vereceklermiş,bu eylül bebeleri çoook kısmetli yaaa:30::8:
gelin imzalayın diye 600 TL ek bir para :46::46::46::46::46::52::52:

ne karısın sen yaaaaa:47:
:9::9::9:
biriktir biriktiiirrrrr sonraaa ay çok ütüm var ne yapcammm ben ayy uyyy:33:
şaka bi yana daaa biriktirmee o kadrrr yaa hem nie herşeyi siz yapıyosunuz kki azcık nazlanın yahuuu ben sattım ütüyü kcayaaa:27:
yazık kız adama şimdi oruçta tutcak ben kıyamayanlardanım o da bana taç takıyor mubarek
4-5 günlüğüne yakın biryerde tatildeydik bavulu doldurduk kullan kullanma her şey yıkandı e tabi bide ütülendi çok hamaratım dimi
ayy ben ne kadar tembelim ya onada çözüm buldum sitenin altında terzi war onunla anlaşdım parça başına 1 tl alıyor haftalık ona weriyorum eşim bankacı hergün bir gömlek ve takım giyiyor haftada 5 tane gömlek 3 tane halan da pantln oluyor haftalık 8 liram feda olsun diyerek indiriyorm çok rahat oluyor walla hafta sonunkileri ben ütülüyorum kot tişört falan kolayy
iyi yapmışsın canım kış ütüsü zor yazın daha kolay bizim karı koca kıyafet zorunluluğu var ikimizde kışın gömlek takım yazın daha rahat
Kızlar daha önce bahsetmişmiydim bilmiyorum. Ben de bir el dopleri var bebişin kalp atışlarını dinlemek için. Hamileliğimin başlarında her gün dinliyorduk eşimle. Sonra doktora sorduk zararı var mı diye, o da çok fazla kullanmayın amniyon sıvısının ısınmasına neden oluyor dedi. Son haftalarda kullanın dedi, özellikle hareketsizliğinden şüphelenirseniz dedi. Biz de o gün bıraktık o aleti kullanmayı. İlk zamanlar bir de o kadar zor oluyordu ki bulmak, vırt vırt kayıyordu, kalbine yakın bir yeri bulmak için tüm karnımı dolanıyorduk. Dün yatmadan önce aklımıza geldi bi dinleyelim dedik. Zaten propu koyar koymaz buldum hemen yakaladım kalp atışını 150-160 arası düzenli olarak atıyordu. Ama inanamazsınız sesi sedası çıkmayan bebek bir anda hareketlendi ve resmen propu ittirdi sanki rahatsız oldu kuzucuğum. Korktuk ve hemen çektik.
ay anacım nerden öyle şeyler buluyorsunuz anlamıyom valla artık ana-baba ne yaptınızda kuzuyu rahatsız ettiniz:)
kız ben evlendiğimden beri hiiiç üzerime almadım.adam öğretmen anacım haftada beş gömlek eder bi de pantolon uğraşamam valla:1:

ben masraflı kadınım giyim kuaför her şey bende bazen kendimden bıkıyorum ama öyle çok pahalı alış verişler yapmam

baktım canım külahlara walla sen bilirsin bende bilemedim şimdi.. ben ayrı ayrı yapmadım hepsi bir:) biberon bana çok sıcak gelmiyor açıkçası yinede sen bilirsin tabikide

banada bişey oldu, bıberonu buzamna kadr begenmıstım, bi sogudum ama sımdi.. :))))

iyi yolculuklar canımm bence hiç gelme adanaya yanmakta lafmı cehennem artık klima bile yetersiz kalıyor yok böle bişe...

Mecburum gelmeye canım yoksa burda kolilerin içine doğum yapacam valla

bu arada alt komşumun bebeği gelmiş hastananeden ağlıyor viyak viyakkk:16::16:

Ben hastane odası için kutuda çikolata veya bebek şeklinde şekerlerden alıcam pastaneden özel bişey yaptırmicam

merhaba kızlar nasılsınız.ben geldim..dün gittim doppler çekimine.bişey çıkmadı çok şükür ama neden geri kaldı bebişim anlamadım.doktor şimdilik çok önemli değil,bu süreci tamamlayabilir dedi.12 gün sonraya tekrar randevu verdi.şimdi tek korkum 12 gün sonra gittiğimde hala geri kalmış olması.eşimde çok zayıf doğmuş doktor genetik olabilir dedi.

merhaba kızlar nasılsınız.ben geldim..dün gittim doppler çekimine.bişey çıkmadı çok şükür ama neden geri kaldı bebişim anlamadım.doktor şimdilik çok önemli değil,bu süreci tamamlayabilir dedi.12 gün sonraya tekrar randevu verdi.şimdi tek korkum 12 gün sonra gittiğimde hala geri kalmış olması.eşimde çok zayıf doğmuş doktor genetik olabilir dedi.

merhaba canım, demekkı cok fark yok arada, doktorun da tamamlayabılır demıs zaten, rahat ol kuzum, bebıse yarıyacak seyler yemege calıs...

merhabalaarr
güzel annisler bana yardimci olur musunuz bende bebek sekeri alicam ama uygun fiyata güzel bisey olsun istiyorum hep heves edip yapamadigim bisey tüpleri baglaticam sonuncuda bi hatira olsun istiyorum

Canım kaç gr olmuş bebeğin?sen kaç kilo aldın?
saglıklı olması daha önemli bak benim komşumun bebeği 3200 doğdu ama 15 gün küvezde kaldı
daha düşük kilolu doğup da ertesi gün evine giden bebekler var sonuçta,hem belki kapatır arayı annesi sen bu ara iyi beslen

Canım kaç gr olmuş bebeğin?sen kaç kilo aldın?
saglıklı olması daha önemli bak benim komşumun bebeği 3200 doğdu ama 15 gün küvezde kaldı
daha düşük kilolu doğup da ertesi gün evine giden bebekler var sonuçta,hem belki kapatır arayı annesi sen bu ara iyi beslen

doktorum kendi baktıpında 1250 diye ölçtü ama dünkü doppler çekimde 1450 çıktı...ben çok kilo aldım canım ya 14...demek hep bana yaramış yediklerim...öle tabiki canım sağlıklı olsun da zayıf olsun önemli değil.benim korkum hep geri kalması.

36.haftada ızne ayrılırsan cnm 4 haftan eklenır dogum sonrasına eger 36,hftda dogum olursa yıne sadece calıstgn 4 haftanı aktrblysn gerıye kalan 4 haftan yanıo yanı

gunaydn canm, benm bıldıgım erkendogum olursa ozaman eklenmıyormuş, ama eger sen 4 hfta snra yanı 36 da ızne ayrılmak ıstersen, ozamn calıstıgın süre dogumdan snraya eklenıyoo dıye bılıyorum,

kızlar şubat 2011 de çıkan torba yasayla doğum izni maddesi tekrar düzenlendi, erken doğum durumunda kullanamadığımız haftaları doğum sonrasında kullanıyoruz.
iş yerinizdekiler olmuyo diyosa haberleri olmadığındandır, mutlaka söyleyin yeni yasa böyle diye.
herkes tam 40 ta doğuramaz ki, 1 hafta bile olsa aktarabilmek önemli bence

en iyisini yapmıssın sen bide çalışıyorsun zateennn ben ev hanımı olduğum için hamilelik öncesinde yapıodummm ama hamile oldum olası elime sürmedimmm:21:
kız hamile olunca ne oluyor boş oturursan tembelleşirsin cemre doğunca ben bakamam baban baksın mı diycen ha
bende ev için bayramı bekliyorum.zaten bir aksilik olmazsa bayramla beraber işi de bırakacağım.nerdeyse 20 gün oluyor o zaman doğuma ama daha çalışamam sanıyorum.evde de duramam malum kaynana faktörü var bir bahane bulup annemlere atıcam kendimi.yoksa erken doğururum o kadınla her gün dipdibe kalırsam:1:
kaynanaylamı yaşıyorsun amanın
Bence de keske bas basa kutlasaydık ama kocişin canı öyle cekti heralde.Gün onun günü diye bişi diyemedim bende. Allahtan annem yakınımda..Yemekleri ben yaparım dedi kadıncaazz,kıyamadı kızına.Annelik işte:16:

Sorma canım, benim kocam hiç büyümeyecek bir cocuk. Doğum günü için tel almayı düşünüyordum.Hadi dedim kendi secsin belki benim aldıgımı begenmez (tam bi teknoloji manyagı cünkü) Sectiği telefon 1980 lira:53: İnsan biraz acır ne bilim. Bebiş gelecek masraf cok olacak diye düşünmüyor bile:5

Ooh ne güzel dinlenmişşin.Ben de öyle bikacgün boyunca uyumak dinlenmek istiyorum.Hamileliğimin 4. ayından beri devam eden bir uyku problemim var. En cok uyudugum 4 yada 5 saat:50:

Yaptırmazlar yaptırmasına da benim düşündüğüm önceki hazırlık asaması. Temizlik, pasta börek vs. Çok ayakta kalamıyorum hemen ayak tabanlarım agrıyıveriyor. kac gündür aksam yemeklerini hep esim hazırlıyor.Ben nası yemek yapim 4 aileye..Allahtan annem yetişti imdadıma. :16:
yazık bu kız annelerine ama damatları pofpoflasınlar erkek anneleride gelinleri sinek gibi ezmeye kırmaya çalışsınlar annelerinizi ezdirmeyin kızlar
bende cok sık gormeye basladım artık sanırım dogum yaklastıgı ıcın basladı... neden cekınıyosunkı cnmm senın 2 tannee hem :nazar::nazar::nazar:

fıkır ııguseldee once ısımm bulun dogucak cocuk ısmı yok :1::1::1:
ben niye görmüyorum yaa

Son düzenleme:
kızlar şubat 2011 de çıkan torba yasayla doğum izni maddesi tekrar düzenlendi, erken doğum durumunda kullanamadığımız haftaları doğum sonrasında kullanıyoruz.
iş yerinizdekiler olmuyo diyosa haberleri olmadığındandır, mutlaka söyleyin yeni yasa böyle diye.
herkes tam 40 ta doğuramaz ki, 1 hafta bile olsa aktarabilmek önemli bence

bildiğim kadarıyla devlet memurlarını kapsıyor yasa özel sektöre çalışan ssk lıları kapsamıyor. hatta onunla ilgili bir kampanya başlatılmıştı ssklılarıda kapsasın diye yazı yazılıyordu ben de katılmıştım

Eki Görüntüle 467788 $şeker ağacı.webp $sek.webp Eki Görüntüle 467786

Kızlar ben böyle bişey yapmak isterdim gelen misafir bi tane koparıp alsın diye
ama sanırım mümkün olmicak çünkü benim kaynana
yapıyor bebek şekerlerini daha doğrusu sabunlarını:9:

kızlar bugüne kadar aranıza aktif katılamıyordum..ama her yazdığınızı okuyordum...
malum hem iş hem ev ; birde kpss kursu zamanım kalmıyordu:(((((

alışveriş annlerine bazı tavsiyelerim var ...
ben bayrampaşada oturduğum için her haftasonu mutlaka forum istanbula gitmeye çalışıyorum.
alt katında çok güzel bebek mağazaları var ve bu ara indirime girdikleri için de çok uygun fiyatlara kaliteli şeyleri alabiliyorsunuz..
bu arada yeni keşfettiğim H&m ve C&a mağazalarının bebek reyonlarına da mutlaka uğrayın çoooooooookkkkkkkkkkkkkkk güzel şeyler var...
geçen haftasonu 30 tl lık ürünü indirimden 7.5 tl ya aldım:D

smyk diye bir çocuk mağazası var orasıda harikaaa....özellikle bebek ayakkabılarında indirim var
5 tl ya bile alabilirsiniz....

son olarak e bebek her hafta bir üründe çok iyi indirim yapıyor...bu indirimleride kaçırmayın derim....

ah çenem düştü...:64::62:

MRB GÜLROSE. Bende 500 evlerde oturuyorum. Sağol tavsiyen için . Forum İstanbulu pek sevmiyordum trafik ve park sorunu yaşadığımız için. Ama bende en kısa zamanda gideyim bari eğer güzel şeyler varsa:)

Kizlar hastane cantanizi iki tane mi tek mi hazirliycaksiniz? Bebek ve anne ayri ayri mi tek mi? Tecrubeli arkadaslar iki canta hazirlamak daha kolaylik demisler

selam kızlar nasılsınız geçmişi anca bitirdim bizde sağlık ocağına gittik kızımla kontrol vardı kalp atışlarını dinledik kuzumun yarında aç gidip tahlil yapılacakmış bide kızımı görsem özledim 2 hafta içinde gideceğiz görmeye inş.:)):nazar::nazar::emir_bebek:

evet cnm tamamlayabilir gibi bişeyler dedi ama ben çok korkuyorum ya dahada geri kalırsa diye..

sen bebege gereklı olan seylerı ye canım,, kotu seyler dusunme, nıye daha gerıde kalsın, daha cok stress yapma kendıne.. bu haftalarda bırden alıyolar, oyle düşün,

merhabalaarr
güzel annisler bana yardimci olur musunuz bende bebek sekeri alicam ama uygun fiyata güzel bisey olsun istiyorum hep heves edip yapamadigim bisey tüpleri baglaticam sonuncuda bi hatira olsun istiyorum

Merhaba canim, bebek sekeri icin malzemeleri ben hhavuzluhan'dan aldim. Pelin bebek'ten. Uygun fiyatli cok urun var orda. Bizimki biraz tuzlu oldu ama hem adetimiz fazlaydi hem de tane basi fiyati pahaliydi. Biz pembe disinda degisik bisey olsun istedik.. Beyaz ferforje ustunde oturmus bir kanatli melek elinde papatyasi, yaninda da piriltili kese icinde seker koyucaz. Daha erken oldugundan sekerleri almadim paketlemesini kendim yapicam. Bu arada logusa serbeti bardagi, bardak susu de yaptirdim, fiyatlari uygundu.

Pelin bebek'i tavsiyeederim uygun fiyata cok fazla urun var canim.

Son düzenleme:
Back
X