2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

$aaa.webp

$bbb.webp

bunun pembişini aldımm

Ben de cok begendim. Hem pratik hem şık. Stickerleri cıkartacak yer bulmak lazım ama:1:

Masallah canım bebişine de göbüşüne de:nazar: hediyeniz de cok güzelmiş.Güle güle kullanın..Bizim kızlar pek bi süslü olacaklar bizim elimizde:21:

Canım genelde bütün matbaalar yapıyor, Ulus, Kızılay rahatlıkla bulabilirsin, Ankaradaydın hatırladığım kadarıyla

slm teyzoşlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
biz geldik ,doktordan
nst ye girdik 2. kez.....
herşeyimiz normal çıktı,kızım çok iyiymiş,,,,,,,
sancım vardı dün kasıklarımda ,nst de bugün hiç bişey çıkmadı.....
Drum 34. haftadan sonra ay sancıların başlar artık dedi normalmiş.....
2 hafta sonra tekrar kontrolüm varmış...

Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Demek artık sancı olsa da normalmiş yani. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Çünkü akşam 1 saat yürüyüşe çıkınca kasıklarımda sancı oluyordu. Ama evde dinlenirsem hiçbirşey yok.

Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Demek artık sancı olsa da normalmiş yani. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Çünkü akşam 1 saat yürüyüşe çıkınca kasıklarımda sancı oluyordu. Ama evde dinlenirsem hiçbirşey yok.

evet canım normalmiş ,için rahat etsin,benimde iki gündür içim içimi yemişti....
ağrın olduğu zaman kendini fazla zorlama uzan ,dinlenmeye çalış dedi......

evet canımmm arada ordada takılıyoruzzzz sende gelllll:31:
gelicem
cemren güzel günlerde kullansın göbeyin iyide göğsün seninde ufak
slm teyzoşlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
biz geldik ,doktordan
nst ye girdik 2. kez.....
herşeyimiz normal çıktı,kızım çok iyiymiş,,,,,,,
sancım vardı dün kasıklarımda ,nst de bugün hiç bişey çıkmadı.....
Drum 34. haftadan sonra ay sancıların başlar artık dedi normalmiş.....
2 hafta sonra tekrar kontrolüm varmış...
ay sancısı derken ara ara< sancımı demek istedin canım

kız benim erken doğum riskim var ilaçlarla öteleniyor ama millete hava atıyorum benim ölüm sizin dirinizi yener diye
rahat durmuyorum bakalım ne olacak
bu kadar birşey olmadı ya çok şükür..bakarsın biz titrekler kırkıncı hafta ya kalırmışız...bende 24 ten beri ilaç kullanıyorum dr o günlerde iyi duruyorsun derdi 10
hafta geçti:))

kızlar ya klima almayı planlıyoruzda var mı tavsiye ettiğiniz bişey

kesinlikle daikin canım tek geçerim bizim ewde oturma odasındaki daikin yatak odasındaki bosch daikin olan 5 dk da buz gibi yada sıcacık yapıyor ve çok az yakıyor geçen sene kışın çalışdırdık akşamları hep çalışdığımız için 35 tl fatura geldi millet şaşırdı araştır yinede ama şiddetle tavsiye ederim kime dediysek aldı ve çok memnun kaldııı

bu kadar birşey olmadı ya çok şükür..bakarsın biz titrekler kırkıncı hafta ya kalırmışız...bende 24 ten beri ilaç kullanıyorum dr o günlerde iyi duruyorsun derdi 10
hafta geçti:))

benimkindende 10-12 hafta geçti dr diyorki yat sanki bakanım varmıki yatayım eşim 6 yaşında oğlum kim bakıyor sanki
seninle rahim ağzı yetmezliği topiğinden tanışıyoruz benim adımda arzu ara ara oraya bakıp özellikle chnb bakıyorum paşam a üzülüyorum

kızlar ben siparişi verdim hemen ertesi gün geldi şimdi üzerine yapıştıracağım stickerin dizaynını yapıcam birde kurdela doğacağı zamanda şekerleri içine koyucam mavi beyaz oldu bitti :)[/QUOTE

Ay çok sevindim canım seçimimi beğenip yaptırmana, güzel günlerde dağıt inşallah.

benimkindende 10-12 hafta geçti dr diyorki yat sanki bakanım varmıki yatayım eşim 6 yaşında oğlum kim bakıyor sanki
seninle rahim ağzı yetmezliği topiğinden tanışıyoruz benim adımda arzu ara ara oraya bakıp özellikle chnb bakıyorum paşam a üzülüyorum

evet benim topiğim orası:)) geçe yıl da aralık annesi olucaktım 28 haftada doğdu o yüzden bunda da sat a göre olan topik bana hayal geliyordu...benim bu 4. kısmetse.. 10 aylık bir kızım var diğer 2 si 10 ve 7 yaş bende yatmak zotundayım ama nerdeee..gerçi bir hafta daha tamamız ya...:))

Cümleten selamun aleyküm hanımlar...

Nasılsınız.. Ben iyiyim hamdolsunda Ankara felaket sıcak.. Pişiyorum evde olmama rağmen Rabbim çalışan hamişlere kolaylık versin...

Geçmiş yapmadım dır dır konuşup duruyonuz zaten fazla durmuycam yeni doğum yapan arkadaşa gitcem bebek sevmeye bu sıcakta hiç çıkasım yok ama arayıp çağırdı gitmesem ayıp olur... Benden büle...

Canım genelde bütün matbaalar yapıyor, Ulus, Kızılay rahatlıkla bulabilirsin, Ankaradaydın hatırladığım kadarıyla

Evet cnm ankaradayım. Buldum bile basacak bi yer.Şimdi bi şablon arıyorum.üzerinde düzenleme yapabileceğim ama nette yok.Sen ne yapmayı düşünüyorsun? Kendin mi hazırlayacaksın yoksa hazırlardan mı sipariş vereceksin?

Back
X